Jump to content

Community Status Updates

Photo

Mad_HatterLoke

Βλεπε με τα απο καθε επισοδιο μια απο τις Oves του Mazinkaiser που ειναι τιγκα στο manliness και να δεις, ουτε που θα θυμασε το "dazzling the stage"xd. Το βραβειο του πιο Gay της season παντως το περνει με περιπατο το blood of the reprimanted hound.
Nov 16 2010 00:09
Photo

LokeMad_Hatter

peh, θα πω σε ενα gay φιλο μου, να πει ποσο στα 10 gay ειναι το transformation :P πιστευω η στιγμη που στεινει και κωλαρακι θα ανεβασει το counter XD
Nov 16 2010 00:03
Photo

Mad_HatterLoke

I was implying that ginga bishonen oversparkles, that all xd
Nov 15 2010 23:35
Photo

Strange Loop → Loke

στο ανιμε είμαι πολυ πίσω αλλα απο εσας το βλεπω, στην αρχη του pein arc ειμαι και δεν έχει ηχο στο ps3. θα κοιταξω και θα σου πω ακριβως
Nov 11 2010 22:42
Photo

Loke → Strange Loop

οχι δεν εχουμε αλλαξει τπτ εδω και παρα πολλα επ, απο οσο ξερω και ο sef τα βλεπει καμια φορα στο ps3 του, σε ποια εχεις το προβλημα?
Nov 11 2010 22:32
Photo

Strange Loop → Loke

επειδή το ναρουτο το βλέπω απο σας και μόνο (το ανιμέ), αλλάξατε codecs; δεν παιζει ο ήχος στο ps3 μου..damn και ηταν πολυ βολικα έτσι στο καναπέ να τα βλέπω..
Nov 11 2010 15:56
Photo

Loke → aboumonkey

are u me in a parallel universe? :P που να δεις παλαιοτερα, ουτε καν θυμαμαι ποσο ειχα XD
Nov 08 2010 23:51
Photo

aboumonkey → Loke

[QUOTE] Απο κει και περα firefox μια χαρα και ομορφα, εκτος επειδη εχω 40+ tabs μονιμα ανοιχτα, κανω restart καθε 2η βδομαδα και χρησιμοποιω αρκετα πολυ καποια site με java καποια στιγμη χτυπαει τα 1.2GB ram usage και αρχιζει να σερνεται, μεχρι το σημειο που χτυπαει full core usage για 10sec σε κλικ λινκ XD αλλα αυτο θεωρω οτι ειναι λογικο με τη χρηση που του κανω, ενα reboot το firefox και κομπλε ;)[/QUOTE]Are u me? XD Ειδικά για τα tabs.
Nov 08 2010 23:32
Photo

Lokeiristella

[IMG]http://i676.photobucket.com/albums/vv129/Nihim/manga%20related/08112010645.jpg[/IMG] [B]poke poke poke poke poke poke poke poke poke poke poke poke poke poke poke poke poke poke poke poke poke poke poke poke poke poke poke poke poke poke poke poke[/B]
Nov 08 2010 01:54
Photo

Loke → Strange Loop

μμμ hard copy και ετσι με τα παντα ε ? θα το τσεκαρω, thx :)
Nov 03 2010 23:00
Photo

Strange Loop → Loke

Επειδή ειδα σκεφτόσουν να αγοράσεις το the walking dead και σε απετρεψε το μεγεθος, εχω να σου πω οτι αγορασα στα 40 ευρω την Compendium Edition Vol1 που έχει τα πρωτα 48 τευχη στην τιμη των 40 ευρω απο Αγγλια. 1000+ σελιδες με bonus υλικό. Το κομικ ειναι ενα post apocalyptic EΠΟΣ που πρέπει όλοι να έχουν.
Nov 03 2010 14:46
Photo

LokeAnelis

αγγλική ζομποσειρά <--- me likes, θα το τσεκαρω. Κοιτα αν κατι ειναι καλο συνηθως θελω να το εχω αλλα για τοσους τομους : niet. μπορει να το κατεβασω καποια στιγμη, βλεπουμε .. Αυτο λεω ρε συ και εγω προφανως τα λατρευω απλως πολυ συχνα μη πω σχεδον παντα κολανε ή γινεται lame ( zombie stuff ), θελει να το σκεφτεις / οργανωσεις πολυ καλα για να βγει καλο+ οποτε ακομα μεγαλυτερο respect στον τυπα αν τα καταφερε.
Nov 03 2010 01:18
Photo

AnelisLoke

To Dead Set είναι αγγλική ζομποσειρά με ελάχιστα επεισόδια. Είναι Big Brother με zombies. Epic shit is epic όμως. Ε, έχουν βγει πάνω από 10 τόμοι ρε συ, κατέβασέ το. Κοίτα γι αυτό ακριβώς έκανε το Walking Dead (το κόμικ) ο τυπάς. Γιατί ήθελε μια ιστορία με ζόμπια που να μην τελειώνει ποτέ, και να δείχνει τον καινούργιο κόσμο στο έπακρό του. Εμένα μου αρέσουν τα post apocalyptic settings οπότε δεν το θεωρώ πρόβλημα.
Nov 03 2010 01:10
Photo

LokeAnelis

dead set-o ? nani? (κοπελια πως σε φαινεται? το χω το γιαπωνεζικο?) 70 τευχη? σκατα στα καγκελα. ελεγα μηπως το αγοραζα αλλα .... Καλο παντως αυτο, ενα απο τα μεγαλυτερα προβληματα με zombie related "media" ειναι οτι αρχιζεις μπλα μπλα εισαγωγη μπλα μπλα χαμος μπλα μπλα κατι και μετα τι? βρισκουν οπλα / κοσμο / bunker και ....?
Nov 03 2010 01:01
Photo

AnelisLoke

χαχαχαχα εντελώς όργιο όμως! Κοίτα και το dead set ήτανε επική ζομποσειρά! Το κόμικ νομίζω πάνω από 70κάτι τευχάκια. Εγώ έχω διαβάσει μόνο τον 1ο τόμο και μου άρεσε αρκετά..
Nov 03 2010 00:57