Community Status Updates
Zauk-Lain-
→
Adventurer
opopop...Να σου πω,λογο μερικων προβληματων δεν μπορω να παρω μερος στην αλυσιδα του roriconfan.Μπορεις να με βγαλεις εσυ,ή να το ανακοινωσω εκει?
Feb 24 2009 02:06
Zauk-Lain-
→
Katan
τι κανεις μεσα εσυ?δεν εχεις διαβασμα?Ε???πως τα πας περνας κανα μαθημα η @@?
Feb 19 2009 01:39
Zauk-Lain-
→
1oneiromono
που εισαι χαμενος εσυ ρε?Ποσο καιρο εχουμε να σε δουμε?πως παει το σχολειο ολα καλα?
Feb 18 2009 23:44
Zauk-Lain-
→
Dante80
ρε συ απλα το γεγονος με πειραξε αφανταστα..εγω απλα ηθελα να σβηστει το ποστ απο το γκρουπ και εστειλα mail στον online admin (παπια)...Χτες που τον συναντησα στην προβολη στην οποια δεν ηρθες!!!!! μου ειπε οτι δεν ασχολητε και το προωθησε σε εσενα..και μετα καταληηαμε στο report ωστε να το δουν ολοι και ο καταληλος αρμοδιος να λαβει τα μετρα του :P Το report δεν εγινε με κακο σκοπο προφανως..Αλλα δεν ειναι λιγο να γυρναω απο γερμανια με σπασμενο χερι να εχει χασει ο παοκ και να βλεπω αυτο το ποστ...μου γυρισαν τα ματια!:) thanks για την κατανοηση και ελπιζω να μας ερθεις σε καμια προβολη..
Feb 18 2009 22:44
Zauk-Lain-
→
Dante80
Κοιτα ας δοσω ενα παραδειγμα για το τι ενοω!πες οτι υπηρχε και αλλο οπαδικο group οκ?εγω εμπενα σε εκεινο το οπαδικο group και με βαση το προσφατο αποτελεσμα στον αγωνα μεταξυ των 2 ομαδων για τις οποιες εχουν δημιουργηθει τα groups εκανα αναλογα ποστ με αυτο του θειου και με τα 2 δικα μου,που μου ποσταρες...Το ξερω πως ο καθενας μπορει να γραψει οτι θελει αφου ειναι public.Μπορεις να το διαπιστωσεις διαβαζοντας ενα ποστ του melkor στο group παοκ το οποιο μεν με ενοχλησε αλλα δεν ηταν επιθετικο ουτε τιποτα...Ασε που γνωριζα οτι ο melkor ειναι αρης οποτε δεν εδωσα σημασια...Ελπιζω να εβγαλες ακρη με τον τροπο που στα εγραψα.. :P
Feb 18 2009 21:58
Dante80
→
Zauk-Lain-
Zauk, ειλικρινά δεν βρίσκω το ένα μήνυμα πιο επιθετικό από το άλλο. Με οπαδικά δεν πολυασχολούμαι, οπότε δεν βλέπω και τον λόγο του να κάνεις αυτό το report.
Όσον αφορά το θέμα του group όμως, νομίζω πως έχεις παρεξηγήσει κάτι. Τα public group δεν είναι ιδιωτικά, ούτε τσιφλίκια κανενός. Είναι δημόσια και μπορεί να ποστάρει όποιος θέλει...;)
Ακόμα και δημόσια να μην ήταν όμως, δεν βλέπω και πάλι τον λόγο για να κάνεις report. Δεν νομίζω πως ο Θείος τρόλαρε κανέναν, ειδικά αν κάτσω να διαβάσω μερικά από τα μηνύματα μέσα στο group....
Feb 18 2009 21:08
Zauk-Lain-
→
Dante80
ρε σι dante δεν νομιζω οτι αυτα που εγραψα ηταν επιθετικα η προσβαλαν κανεναν...
και θα σου πο και το αλλο,μπενω εγω σε group που δεν ειμαι μελος και γραφω οτι μουρθει?Για αναρωτησου αυτο και μετα ας αποφασησετε αν επρεπε η οχι να ποσταρει καποιος αυτο που ποσταρε...
Feb 18 2009 15:53
Zauk-Lain-
→
iristella
οσο ειμαι μπροστα απο pc ειναι δυσκολο να ξεκουνησω..Δραμααααααααααα.....Ε σε λιγο θα αναγκαστω να παω για νερο οποτε θα το κλεισω το pc...Και για ολα αυτα την ευθυνη εχει το σπασμενο χερι...
Feb 18 2009 05:34
iristella
→
Zauk-Lain-
Τσούλα την ή σειρε την προς το κρεβάτι ρε συ... Έτσι δεν θα χρειαστεί να σηκωθείς,Εν ανάγκη ανέβασε τα πόδια σε γραφείο /καρέκλα /κεντρική /μονάδα pc (ότι σου βρίσκεται πρόχειρο) και κοιμήσου εκεί. See ? There is always a way XDDDD
Feb 18 2009 05:26
Zauk-Lain-
→
iristella
που να παω για υπνο?βαριεμε ακομα και να σηκωθω απο την καρεκλα.Δραμα η κατασταση Δραμααααα!
Feb 18 2009 05:22
iristella
→
Zauk-Lain-
Πουλάκι μου εσύ δεν πήγαινες για ύπνο??? Ακόμη ξύπνιο είσαι?
Feb 18 2009 05:20
Zauk-Lain-
→
MisaYoshiko
pwnd...τωρα τελιωσα το τυλιγμα του χεριου μου....ηρθε κ με helpαρε ενας φιλος αλλιως δεν θα τα καταφερνα...πρεπει να κανω και μπανιο....dont worry δεν εχεις τιποτα....
Feb 17 2009 18:01
MisaYoshiko
→
Zauk-Lain-
eimai douleia krywnw kai ponane ta matia mou..prepei na xw kai ligo pyreto alla den eimai sigourh den exw thermometro edw....:( snif
Feb 17 2009 17:35

This status update has reached the maximum number of replies allowed