Jump to content

Community Status Updates

Photo

Erisadesu → samurai_pizza_dora

είμαι σίγουρη ότι δεν θα γίνει Hikikomori :) απλά πάνω που χάρηκα ότι θα βλέπαμε παρέα το Ko One εσύ το τελείωσες κιόλας...
May 16 2009 03:20
Photo

samurai_pizza_dora → Erisadesu

Xεχε, ας πουμε οτι σημερα δεν πατησα στο πανεπιστημιο, την τεταρτη ειχαμε εκλογες, και την πεμπτη πηγα μονο για ενα εργαστηριο. :hahaha: Αμα αρχισω κάτι(οσο χαλια ή καλο και να ειναι) δεν παιζει να σταματησω εαν δεν το τελειωσω! Μην ανησυχεις Eri μου, hikikomori δεν θα καταντησω! :hahaha:
May 16 2009 01:25
Photo

Erisadesu → samurai_pizza_dora

Η ταχυτητα με την οποια βλέπεις τα dorama Με τρομάζει
May 15 2009 22:15
Photo

Blue Samurai → Erisadesu

Τώρα έβαλα την Lucy απο το elfen Lied το αγαπημένο μου anime!!
May 15 2009 17:17
Photo

Orion19 → Erisadesu

Δε το έχω δεί, αλλά ξέρω οτι κάνει έναν μαθητή στη τάξη 3D απο το σχολείο. Λέγεται Sawada. Είδα φωτό. Έχει ξανθό παρδαλέ μαλλί! Αχαχαχα!
May 15 2009 16:16
Photo

Erisadesu → Orion19

έλα ντε που το είδα... επαιζε και στο gokusen ρε ούτε που τον θυμάμαι κομπάρσος θα ήταν.
May 15 2009 14:47
Photo

Orion19 → Erisadesu

Αχαχα. Που το είδες καλέ οτι είναι μισός αμερικάνος;
May 15 2009 14:29
Photo

Erisadesu → Orion19

καλά είναι δυνατόν ο kenichi να είναι μισός αμερικάνος και να μη ξέρει αγγλικα;
May 15 2009 14:04
Photo

Blue Samurai → Erisadesu

[QUOTE]blue samurai ποια ειναι αυτή στο αβατάρ σου;[/QUOTE] H Younha είναι που τραγουδάει το γνωστό HoukiBoshi στην τρίτη σεζόν του bleach (ending)!! :)
May 15 2009 10:53
Photo

Erisadesu → Blue Samurai

blue samurai ποια ειναι αυτή στο αβατάρ σου;
May 15 2009 02:19
Photo

mysticismlover → Erisadesu

[QUOTE]έλα ρε που δεν σου άρεσε η χαρούχι (ξέρω απαντώ σε σχόλιο που έκανες στην Nighteyes)[/QUOTE] σιγά καλέ αφού το είπα σε vm δεν το χω κρυφό =D η αλήθεια είναι ότι μου την έδινε πολύ γιατί τους έκανε όλους ό,τι ήθελε και οι καημένοι δεν είχαν επιλογή παρά να την υπακούσουν.πέρα του ότι το concept του κόσμου που είχε δημιουργήσει αυτή μου φάνηκε λίιιιγο κουλό [βέβαια γούστα είναι αυτά] το Saikano τι πραγματεύεται? ? ?
May 14 2009 20:06
Photo

Erisadesu → Nighteyes

λολ τι να πω δεν ξέρω. αν το δεις πες μου παντως
May 13 2009 23:08
Photo

Nighteyes → Erisadesu

[QUOTE]johny free κοινώς εκεί δεν έχει γιάννηδες.[/QUOTE] :hahaha:Καλό. Ήθελα να δω το άνιμε πριν. Γενικά η σειρά προτίμησης μου είναι anime-dorama-manga. Κοίτα τι βρήκα; Και άλλοι το σκέφτηκαν τελικά.:hahaha: [URL="http://crazyforasiandrama.multiply.com/journal/item/123/Maou_The_Devil_-_Japanese_Edition_premier"]Σύγκριση των δύο doramas[/URL]. [quote][FONT=comic sans ms][SIZE=3]The storyline is just as fluid as "Mawang", full of suspense and (kkekeke) a lot of running from Toma, but the turn over of events were faster. [/SIZE][/FONT][/quote] :hahaha:
May 13 2009 22:01
Photo

Erisadesu → mysticismlover

έλα ρε που δεν σου άρεσε η χαρούχι (ξέρω απαντώ σε σχόλιο που έκανες στην Nighteyes) το σαικάνο να προετοιμαστείς ψυχολογικά πριν το δεις.
May 13 2009 21:40
Photo

Erisadesu → Nighteyes

για το κορεατικο δεν ξέρω με ψήνει και εμένα όμως. το hana kimi έχει πολύ γέλιο και να δεις το dorama οπωσδήποτε όσο για τους johnys εκεί παίζει μόνο ο Ikuta toma τα άλλα είναι πολύ αδιάφορα για να μας νοιάξουν. και το Nodame να δεις είναι και johny free κοινώς εκεί δεν έχει γιάννηδες.
May 13 2009 21:39