Community Status Updates

Erisadesu → samurai_pizza_dora
είμαι σίγουρη ότι δεν θα γίνει Hikikomori :)
απλά πάνω που χάρηκα ότι θα βλέπαμε παρέα το Ko One εσύ το τελείωσες κιόλας...

samurai_pizza_dora → Erisadesu
Xεχε, ας πουμε οτι σημερα δεν πατησα στο πανεπιστημιο, την τεταρτη ειχαμε εκλογες, και την πεμπτη πηγα μονο για ενα εργαστηριο. :hahaha: Αμα αρχισω κάτι(οσο χαλια ή καλο και να ειναι) δεν παιζει να σταματησω εαν δεν το τελειωσω! Μην ανησυχεις Eri μου, hikikomori δεν θα καταντησω! :hahaha:

Erisadesu → samurai_pizza_dora
Η ταχυτητα με την οποια βλέπεις τα dorama Με τρομάζει

Blue Samurai → Erisadesu
Τώρα έβαλα την Lucy απο το elfen Lied το αγαπημένο μου anime!!

Orion19 → Erisadesu
Δε το έχω δεί, αλλά ξέρω οτι κάνει έναν μαθητή στη τάξη 3D απο το σχολείο. Λέγεται Sawada. Είδα φωτό. Έχει ξανθό παρδαλέ μαλλί! Αχαχαχα!

Erisadesu → Orion19
έλα ντε που το είδα...
επαιζε και στο gokusen ρε ούτε που τον θυμάμαι κομπάρσος θα ήταν.

Erisadesu → Orion19
καλά είναι δυνατόν ο kenichi να είναι μισός αμερικάνος και να μη ξέρει αγγλικα;

Blue Samurai → Erisadesu
[QUOTE]blue samurai ποια ειναι αυτή στο αβατάρ σου;[/QUOTE]
H Younha είναι που τραγουδάει το γνωστό HoukiBoshi στην τρίτη σεζόν του bleach (ending)!! :)

mysticismlover → Erisadesu
[QUOTE]έλα ρε που δεν σου άρεσε η χαρούχι (ξέρω απαντώ σε σχόλιο που έκανες στην Nighteyes)[/QUOTE]
σιγά καλέ αφού το είπα σε vm δεν το χω κρυφό =D
η αλήθεια είναι ότι μου την έδινε πολύ γιατί τους έκανε όλους ό,τι ήθελε και οι καημένοι δεν είχαν επιλογή παρά να την υπακούσουν.πέρα του ότι το concept του κόσμου που είχε δημιουργήσει αυτή μου φάνηκε λίιιιγο κουλό [βέβαια γούστα είναι αυτά]
το Saikano τι πραγματεύεται? ? ?

Nighteyes → Erisadesu
[QUOTE]johny free κοινώς εκεί δεν έχει γιάννηδες.[/QUOTE]
:hahaha:Καλό.
Ήθελα να δω το άνιμε πριν. Γενικά η σειρά προτίμησης μου είναι anime-dorama-manga.
Κοίτα τι βρήκα; Και άλλοι το σκέφτηκαν τελικά.:hahaha: [URL="http://crazyforasiandrama.multiply.com/journal/item/123/Maou_The_Devil_-_Japanese_Edition_premier"]Σύγκριση των δύο doramas[/URL].
[quote][FONT=comic sans ms][SIZE=3]The storyline is just as fluid as "Mawang", full of suspense and (kkekeke) a lot of running from Toma, but the turn over of events were faster. [/SIZE][/FONT][/quote]
:hahaha:

Erisadesu → mysticismlover
έλα ρε που δεν σου άρεσε η χαρούχι (ξέρω απαντώ σε σχόλιο που έκανες στην Nighteyes)
το σαικάνο να προετοιμαστείς ψυχολογικά πριν το δεις.

Erisadesu → Nighteyes
για το κορεατικο δεν ξέρω με ψήνει και εμένα όμως.
το hana kimi έχει πολύ γέλιο και να δεις το dorama οπωσδήποτε
όσο για τους johnys εκεί παίζει μόνο ο Ikuta toma τα άλλα είναι πολύ
αδιάφορα για να μας νοιάξουν.
και το Nodame να δεις είναι και johny free κοινώς εκεί δεν έχει γιάννηδες.