Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας

Erisadesu → a2a
καλά το boys love τα σπάει .. .το ένα γιατί το δύο δεν μου άρεσε.
anyway για το Gokusen και το GTO βάλε την ίδια περιγραφή
αφού ούτως η άλλως τα ίδια είναι πάνω κάτω
αυτό το Dragon zakua δεν μου έκατσε καλά παρόλο που παίζει ο Hiroshi Abe
και ο Yama p.

Sunabouzu → Erisadesu
εγω ξερω μονο το manga και το anime
ειναι κλασσικο romantic commedy, πολυ καλο κατα την γνωμη μου
και εχει και τελος της προκοπης, πραγμα σπανιο για ανιμε τετοιου ειδους
(:himitsu:spoiler δεν κανουμε)

Erisadesu → Sunabouzu
auto t omaison ikoku einai kalo ?
eisa oti uparxei kai se dorama kai tania.

odin → Erisadesu
[QUOTE]γι αυτό και επιτρέπονται στο ecchi thread οπότε μπορούμε να βάλουμε
screen shots στο yaoi και Hentai thread?[/QUOTE]Και δεν βαζεις?
It's not like anyone will care:yawn2:

Erisadesu → odin
το να μιλάνε οι άνδρες σωστά για τις γυναίκες δεν έχει να κάνει
με το δημοτικό ή οχι.
και στην τελική είσαι φασίστας, αριστέρος, δαπίτης..απλά... λολ
για εσένα και τον manos όχι δεν είναι προσβλητικό το κατάλαβα
το ότι ο Manos είναι κακομοίρης το κατάλαβα επίσης...
και όπως είπες ούτε οι γυμνες φωτό ειναι προσβλητικές έτσι?
γι αυτό και επιτρέπονται στο ecchi thread οπότε μπορούμε να βάλουμε
screen shots στο yaoi και Hentai thread?

odin → Erisadesu
Εξακολουθω να λεω οτι δεν θα με πειραζει. Αν ποσταρεις σχετικες φωτο ειτε στο pictures trivia ειτε στο αντιστοιχο ecchi thread θα διαπιστωσεις οτι it's all in your head, ισως τοτε να καταλαβεις οτι εχω δικιο. Επισης,συγνωμη αν σου φαινεται περιεργο που με ενδιαφερει το να μην βριζονται τα μελη μεταξυ τους ενω ειμαι moderator, αλλα more or less αυτη ειναι η δουλεια μου.
Moreover, μετα απο το φασιστας και αριστερος που εχω ηδη ακουσει εδω μεσα το δαπιτης μαλλον μετριοπαθες μου φαινεται. Επιπλεον ποιος ακρβως σου ειπε οτι το anime pictures trivia προσφερεται για να βγαλεις απο την μυγα ξιγκι και να συνεχιζεις τετοιου ειδους συζητησεις? Ξερεις πολυ καλα τι ειναι το off-topic, εδικα οταν ενας mod εχει προτρεψει να συνεχιστει το thread κανονικα, εκτος και αν νομιζεις πως το παρεβλεψα το οτι με εγραψες κανονικα και με τον νομο σημαινει οτι κατι τετοιο θα συνεχιζοταν περεταιρω. Πληροφοριακα,δεν επροκειτω να συμβει κατι τετοιο.
Τωρα απο εκει και περα αν μετα απο τοσα posts δεν μπορεις να καταλαβεις (ή καταλαβαινεις και απλα επιμενεις) οτι αυτο που ειπε ο MANOS δεν ηταν προσβλητικο επειδη εσυ εχεις εμμονες του τυπου ''αγορακια vs κοριτσακια'' (πραγμα που κανει μπαμ απο τα οσα εχεις πει μεχρι τωρα) συγνωμη που δεν μπορω να σε καταλαβω, ξεπερασα αυτες τις εμμονες στο δημοτικο:borednn9:

Erisadesu → odin
ναι καλά δεν θα σε πείραζε...
ναι είδαμε την ανταπόκρισή σας... εσένα πιο πολύ σε πείραξε ο τρόπος που μίλησα παρά αυτό που είπα... σοβαρή ανταπόκριση.
έλα παραδέξου το ότι όσο καλός και αν είσαι σε αυτές τις φάσεις πάντα δίκιο στους άλλους δείνεις.. και σε εσάς και στα άλλα αγοράκαι μπορεί να μην φαίνετε προσβλητικό..
για εμάς όμως είναι.
[quote]απο αυτό συμπεράνω ότι η γυναίκα είναι μόνο για να του ανεβάζει το ηθικό και όχι μόνο...
και ότι για να γίνει αυτό θα πρέπει να τα βγάζει όλα έξω... [/quote]
εδώ ξέρεις πολύ καλά τι εννοώ αλλά τώρα το παίζεις Δαπίτης και κρεμιέσαι από τις λέξεις.
και θα προσπαθούσα να βγάλω από την μύγα ξύγκι αν καθόμουν και έκανα την συζήτηση μέσα στο thread Και όχι συζητώντας το μαζί σου.
αλλά εντάξει ρε Odin... εδώ είπαμε πρέπει να έχεις πουλί για να σε παίρνουν στα σοβαρά...
το έχουμε δει άπειρες φορές αυτό, γι αυτο και το ecchi thread Παραμένει εδώ και καιρό ανοιχτό παρόλο που είναι προσβλητικό τις περισσότερες φορές.
και σιγά μη ζητήσω συγνώμη και απο τον Μanos όταν αυτός ποστάρει τέτοιες φωτό και κάνει τέτοια σχόλια.

odin → Erisadesu
Καταρχην απο που προκυπτει οτι θα με πειραζε ο αντρικος κωλος ή το χερι πανω του? Εχω εκφρασει καποιο τετοιο παραπονο? Ή εχει εκφρασει καποιο τετοιο παραπονο αλλο μελος του forum? Μην αντιδρας με βαση τις αντιδρασεις που φανταζεσαι οτι θα ειχαν οι αλλοι, κατι τετοιο δεν εχει νοημα:wet2:
Δευτερον, να πεις στην αλλη κοπελα (οποια και αν ειναι) οτι ειμαστε ανοιχτοι σε παραπονα/παρατηρησεις και εχουμε ανταποκριθει ηδη σε παρα πολλα, παρα το γεγονος οτι δεν φαινεται και οτι επισης δεν δαγκωνουμε. Εκτος και αν εσυ που ''τολμησες'' να κανεις καποιο τετοιο σχολιο υπεστης καποια φοβερη και τρομερη συνεπεια. Τιποτα δεν εγινε, παρα το οτι ο τροπος σου ηταν αγενεστατος (for the record, και το δικο σου post εγινε report ως αγενες και off-topic).
[quote]απο αυτό συμπεράνω ότι η γυναίκα είναι μόνο για να του ανεβάζει το ηθικό και όχι μόνο...
και ότι για να γίνει αυτό θα πρέπει να τα βγάζει όλα έξω...[/quote]Αν δηλαδη ελεγε ''θα ηθελα εναν μαντραχαλα να μου ανεβαζει το ηθικο με το να τα βγαζει ολα'' αυτο θα σημαινε οτι αυτοματα θα ειχε προσβαλλει τον μισο πληθυσμο της γης? (βλεπε:αγορακια). Ή μηπως αν αυτος ή καποια κοπελα ελεγε ''θα ηθελα καποι[B]ον[/B] να μου κανει αερα'' αυτο θα σημαινε οτι βλεπει ολους τους αντρες ως υπηρετικο προσωπικο και αντικειμενα προς τερψιν των προσωπικων του/της αναγκων? Πραγματικα αυτη η λογικη δεν εχει κανεναν νοημα, απλα προσπαθεις να βγαλεις απο την μυγα ξιγκι:yawn2:

Erisadesu → odin
καλά καλά
κάτσε κοίτα το δέντρο εσύ...
επίσης το ECCHI THREAD ΕΊΝΑΙ όλο προσβλητικό ειδικά όταν βάζουν γυμνές φωτό...
και δεν συμμετέχω κάθε μέρα, βάζω φοτό μόνο όταν ξέρω ότι κάτι θα αρρέσει σε κάποιον
και όταν δεν είναι προσβλητικό ... οπότε μην αναφέρεσε καν για το echi γιατί όσες φορές κάναμε αυτή τη συζτήση.. οι άνδρες του φόρουμε μας είπανε υστερικές... και μας γειώσαν..
καη η φωτογραφία δεν σε ενόχλησε επειδή ειναι γυναικειός ο κώλος... αν ήταν ανδρικός
με κανα ανδρικό χέρι επάνω του ... μια χαρά θα σε πείραζε.
αλλά ούτως ή άλλως δεν με νοιάζει εγώ μίλησα μετά απο παράπονο άλλης κοπέλας στο φόρουμ ποιυ δεν τολμάει να κάνει τέτοια σχόλια... και τελικά καλά κάνει αφού εσένα όπως είπες δεν σε ενοχλεί...και αν δεν ενοχλεί εσένα πάσο
[quote]Ωραία θα ήταν να μας σπίτωνε και μας μια γκομενάρα που μας γουστάρει και τα βγάζει όλα έξω για να μας ανεβάσει το ηθικό (και όχι μόνο ).[/quote]
απο αυτό συμπεράνω ότι η γυναίκα είναι μόνο για να του ανεβάζει το ηθικό και όχι μόνο...
και ότι για να γίνει αυτό θα πρέπει να τα βγάζει όλα έξω...
απλά πράγματα...

odin → Erisadesu
1) Ναι,θελω να μιλανε ολοι οπως απαιτουν οι κανονες. Εκτος και αν νομιζεις οτι το να παραβιαζει καποιος αλος τους κανονες σημαινει οτι μπορει να τους παραβιαζει στην συνεχεια ο οποιοσδηποτε. Και δεν θα μπω στην διαδικασια να μιλησω για το κλιμα που διαμορφωνεται με αυτην την συμπεριφορα. Εκτος και αν νομιζεις οτι συμβαλει στην συζητηση το να αποκαλεις τις αποψεις των συνομιλιτων σου ηλιθιες.
2) Κανω quote το ποστ:[quote]Ωραία θα ήταν να μας σπίτωνε και μας μια γκομενάρα που μας γουστάρει και τα βγάζει όλα έξω για να μας ανεβάσει το ηθικό (και όχι μόνο ).[/quote]Απο αυτο εσυ καταλαβαινεις οτι μιλαμε (εμεις?ποιοι εμεις?) σαν να ειστε τασακια? Αυτο το συμπεραινεις λογικα με βαση το παραπανω post ή απλα βγαζεις το αχτι σου απο αλλες περιπτωσεις? Γιατι εγω οσο και αν προσπαθω δεν καταφερνω να φτασω σε αυτο το συμπερασμα.
3) Η φωτογραφια δεν με ενοχλησε (παρολο που δεν ειναι της αισθητικης μου) οπως δεν με ενοχλησαν και οι απειρες (αποκαλυπτικοτερες) φωτο στο ecchi thread-στο οποιο συμμετεχεις κιολλας.

Erisadesu → odin
ναι δεν φτάνει που μιλάτε λες και είμαστε τασάκια θες και να μιλάμε μετά εμείς καλύτερα...
... και δεν είναι μόνο το κείμενο προσβλητικό αλλά και το γεγονός ότι
η γκόμενα είναι γυμνή... εδώ πέφτει λογοκρισία στην λέξη κώλος... η φωτογραφία δεν σας ενόχλησε.
και δεν ζητήσαμε κανένα χατίρι κύριε μου.... σεβασμό ζητήσαμε.

odin → Erisadesu
Περα απο το κατα ποσο ειναι normal το να παραπονιεσαι για το οτι οι αντρες σας βλεπουν ως αντικειμενο ικανοποιησης σεξουαλικων ορεξεων και στα καπακια να λες οτι οι ανδρες σκεφτονται με δυο κεφαλι , δεν ειδα κατι υποτιμιτικο/προσβλητικο στο post του MANOS, και πιστεψε με,εδω μεσα εχω δει τοσα πολλα προσβλητικα και υποτιμητικα posts εδω μεσα που πλεον τα ξεχωριζω με κλειστα ματια.Ισως αν ξαναδιαβασεις το εν λογω post να το διαπιστωσεις και εσυ η ιδια.
Επισης, contrary to popular belief, αντικειμενικο moderation δεν ειναι το να μας κανουν οι mods ολα τα χατηρια, αυτο λεγεται ακρως υποκειμενικο moderation:uhh: