Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας

Φωτογραφία

Erisadesu → Nighteyes

Λαμάκα τι τέλεια έκαναν την σελίδα σου έπεσαν όλες να σε προσηλιτίσουν έτσι? Αφήστε την κάτω είναι δική μου λολ orion...πόσα θες για να γράψεις τα ίδια και σε μένα;
Μάι 12 2009 11:07
Φωτογραφία

Nighteyes → Erisadesu

Στο anime trivia ήταν. Από yaoi ήταν. Πήγαμε να επαναστατήσουμε ενάντια στα ecchi, αλλά μας κράξανε.:congrats: Καλά είμαι, εσύ; Ξεκίνησα το maou. Αν θες διάβασε το ποστ που έκανα στα currently watching για εντυπώσεις.
Μάι 11 2009 00:35
Φωτογραφία

Erisadesu → Nighteyes

είχε να κάνει με αυτό που έγραφε στο movie picture trivia, ή στο anime trivia δεν θυμάμαι. είσαι καλά;
Μάι 11 2009 00:26
Φωτογραφία

Nighteyes → Erisadesu

I respect you too.:hahaha: Να υποθέσω ότι έχει κάποια σχέση αυτό που έγραψες, με το καινούργιο μου sig;:orly:
Μάι 09 2009 07:06
Φωτογραφία

Erisadesu → Dante80

αυτός : [url]http://www.anime.gr/forums/member.php?u=10171[/url] μου είπε να σου πω ότι ζήτησε συγνώμη απο εμένα... γιατί μου ζητάει συγνώμη;
Μάι 09 2009 02:16
Φωτογραφία

Aerinos → Erisadesu

φανταρεύω για αυτό έχω εξαφανιστεί.εσυ καλά?
Μάι 06 2009 17:17
Φωτογραφία

Erisadesu → Aerinos

τι έγινε που βρίσκεσε;
Μάι 06 2009 12:58
Φωτογραφία

Nighteyes → Erisadesu

Καληνύχτα! Αν κανονίσετε άλλη φορά πες μου. :byejg9:
Μάι 06 2009 02:48
Φωτογραφία

Erisadesu → iristella

o κεννυ το έκανε για να μην κάνω σεξ.
Μάι 06 2009 02:29
Φωτογραφία

iristella → Erisadesu

Ιt wasnt me that pressed the lock button. I was too busy laughing my ass off. Ελπίζω να μην έγινε χαλαστρα.Αν είναι ακόμη διαθέσιμο το γκομενάκι be gentle with him.
Μάι 06 2009 02:26
Φωτογραφία

Erisadesu → Nighteyes

Ναι ήρθαν, εγώ μίλησα το σαββάτο το πρωί αλλά μετά έφυγα για κατερίνη και τελικά δεν τους είδα. λοιπόν πάω για ύπνο. καληνύχτα.
Μάι 06 2009 02:24
Φωτογραφία

Nighteyes → Erisadesu

Ξαφνικά νιώθω πολύ μικρή.:hahaha: Έχει πολύ ιστορία το site που δεν γνωρίζω. Μπράβο. Έτσι, στο τρέξιμο. Ήρθε κόσμος από Αθήνα;:nosey: Καλά εγώ δεν είχα ιδέα, δεν μίλησα με τον Melkor τελικά που μου είχες πει.
Μάι 06 2009 02:22
Φωτογραφία

Erisadesu → Nighteyes

καλά ήταν μωρέ με έτρεχαν πάνω κάτω οι φίλες μου και δεν πρόλαβα να δω και τα παιδιά που ήρθανε. πήγαμε χαλκιδική την πρωτομαγιά και μετά το σάββατο ξαναφύγαμε εκτός θεσσαλονίκης και δε μπορούσα και να πιω αλκοολ επειδή εδωσα αίμα την δευτέρα. αντε μωρε τον κακομοιρη τον αγάμητο, δεν μπορεί να παίξει το πουλάκι του γι αυτό μπαίνει και τρολάρει, που να πούμε σε site που έχει αντέξει το τρολάρισμα του Pastora και της παρέας του.
Μάι 06 2009 02:16
Φωτογραφία

Nighteyes → Erisadesu

Καλώς την υπερασπίστρια των βαρεμένων yaoi fangirls.:congrats:Που να έβλεπες κιόλας yaoi.:hahaha: Thank you for your support(and for speaking the truth without fear):drink: Τι λέει τι κάνεις; Πως τα περάσατε τελικά το Σαββατοκύριακο;
Μάι 06 2009 02:13
Φωτογραφία

iristella → Erisadesu

Thanks για τις ευχές και να είσαι καλά! Έγραψε η απάντηση σου στο νέο dorama thread......
Μάι 06 2009 01:53