Community Status Updates

Erisadesu → Nighteyes
ε μη διαβάσεις τους μύθους των οτόρι είναι fail μόνο και μόνο επειδή ειάνι γραμμένα απο αμερικάνο... δηλαδή έλεος είναι σαν την ταινία αναμνήσεις μιας γκέησας μπαστάρδεμα κατά την άποψη μου... εγώ διάβασα το πρώτο βιβλίο αλλά δεν κατάφερα να το ξαναδιαβάσω...άδικος κόπος.

Night Wizard Seal → Erisadesu
Hello Eri-chan :hi:
2 ερωτήσεις.
Πιο δίπλωμα δείνεις(στα ιαπωνικά)1,2,???
Ποιά είναι η σουζούκι ??Η δασκάλα σου ?
:gotit:(Moυ΄ρθε κάπως το όνομα):kakaka:

Erisadesu → evaofadawn
έβλεπα ένα ποστ σου στο rate your neighbour ... μη μου πεις σου αρέοσυν οι ginger και πέρα απο τα anime? Νόμιζα μόνο σε εμένα αρέσουν.

Erisadesu → ayaubu
μέσα στο μιαλό μου είσαι...θέλω να κάνω στολές για την ξαδέρφη μου αλλά ακόμη δεν έχω κάνει ούτε μια προσπάθεια...δηλαδή ήσουν και εσύ επάνω...αντε ρε γμτ. και ήθελα να σε γνωρίσω απο κοντά... πολύ fail ...έλειπα σε ταξίδι που δεν μπορούσα να αποφύγω...

ayaubu → Erisadesu
πάντως...χάρηκα πολύ που είδα τα παιδιά και το ενδιαφέρον τους στη Θεσσαλονίκη.. αφού σκέφτομαι να φτιάξω στολές και να τις χαρίσω.... εγώ δεν έχω κουράγια να ντυθώ -είμαι και μεγαλοκοπέλα- αλλά πολύ θα μουάρεσε να φτιάξω μια στολή και να δώ κάποιον να τη φοράει... απλά πρέπει να ενημερωθώ για τους πιο δημοφιλής χαρακτήρες...

Erisadesu → ayaubu
λογικό και στην ιαπωνία έτσι είναι λολ
εδώ υπολογίζω ότι μένουν γύρω στις 30 οικογένειες
μπορεί και λιγότερες.

ayaubu → Erisadesu
μμμ είδες γιατί είπα κατ'ιδ'ιαν? με ένα ποστ δε μπορείς να εξηγήσεις... δεν εννούσα οτι καλώς ΔΕΝ υπάρχει προξενείο.. εννούσα οτι επειδή οι Ιάπωνες που ζούν Θεσσαλονίκη είναι μετρημένη στα 5 δάχτυλα που λέει ο λόγος, το Ιαπωνικό Κράτος θεωρεί οτι μπορούν να εξυπηρετηθούν απο την Αθήνα..

Erisadesu → ayaubu
χαχα δίκιο έχεις, πάντως μην αδικείς την Ιαπωνική κοινότητα μπορεί να είναι λίγοι οι ιάπωνες στη θεσσαλονίκη αλλά ωστόσο υπάρχουν.

ayaubu → Erisadesu
αυτό το θέμα θα προτιμούσα να το συζητήσω κατιδίαν. αλλά όχι δεν συμφωνώ, τουλάχιστον για την ιαπωνία και το προξενείο δηλ. Ένα προξενείο γίνεται εκεί που υπάρχει κοινότητα Ιαπωνών. στην Θεσσαλονίκη δεν υπάρχει κάτι, οπότε δεν υπήρχε και λόγος... είναι μεγάλη ιστόρία όμως οπότε όποτε θέλεις, ευχαρίστως in private

Erisadesu → ayaubu
τι προάλλες μου είπε ένας παππούς ότι κάποιον που δεν θέλουν να αναλάβει εξουσία
τον κάνουν επίτημο πρόεδρο ... λες να ισχύει και για τους πρόξενους το ίδιο ;

Erisadesu → Kenny
μερικές φορές μου λείπει .... μου λείπει εκείνος ο Mod που έκανε τα στραβά μάτια και μας άφηνε να ξεσπάσουμε λίγο πριν κλέισει το thread... που είναι εκείνο το πλάσμα... αφήστε μας να ξεσπάσουμε όλο το σπαμ που κρύβουμαι μέσα μας σε ένα περαστίκο απλό thread και όχι σε όλα τα άλλα... άφηστε μας να σκορπίσουμε λίγη χαρά σε αυτό τον κόσμο... τι ζητάμε... και εμείς οι κακόμοιροι χρήστες; ένα μικρό παραθυράκι για να πάρουμε αέρα έστω και για λίγα δευτερόλεπτα... ένα κενό ανάμεσα στην αβάσταχτη προσπάθεια να είμαστε πάντα καθώς πρέπει στις συνομιλίες μας...

Lucy-Nyu
→
Erisadesu
καλυτερα που εφαγες το σποιλερ!!ετσι δεν θα μπεις στο τρυπακι να δεις μπλιτς και δεν θα τυρανηθεις
ο μονος λογος που το συνεχιζω αυτη τη στιγμη ειναι για να δω τι θα γινει με την νελιελ!!!

Erisadesu
→
Lucy-Nyu
ναι έτσι είναι όντως...
απλά με την neliel είναι Inside joke... επειδη ο Me loves Neliel δεν μου έλεγε ποτέ
γιατί διάλεξε αυτό το nick Και μου το κρατούσε κρυφό για να μη φάω spoiler όταν καποια στιγμη δω bleach αλλά τον πρόλαβες στη γωνία

Lucy-Nyu
→
Erisadesu
εγω το ειχα δηλωσει θα ειμαι σποιλερ,αλλα ολοι μ λεγανε πως οχι η νελ εχει βγει εδω και χροοοονια και τι σποιλερ να σαι