Jump to content

Community Status Updates

Photo

iristella → Erisadesu

Χρόνια πολλά Λίζα μου και καλές γιορτές εύχομαι. Ότι επιθυμείς και πάνω από όλα με υγεία. Το ότι το thread για το Zetsuai ήταν επικό στο ξαναλεω. xD
Dec 26 2009 10:26
Photo

mono → Erisadesu

Η Anelis μου στειλε να μου την πει που διάλεξα τα cyborgs αντί για τη μαγεία:beaten: Για να την εξευμενίσω της είπα χρόνια πολλά :blingeye2: Λυπήσου με και είμαι στην Κύπρο με όλο το σόι και με βασανίζουν :Crying2: Πώς σου φάνηκε το holiday set μου? :P
Dec 26 2009 08:43
Photo

Erisadesu → mono

γιατί ρε ****** λένε την Anelis χρήστο και δεν το ξέρω;
Dec 26 2009 00:38
Photo

mono → Erisadesu

:blingeye2::blingeye2::blingeye2: Σε λένε Χρήστο μαρή?:hahaha: Καλά Χριστούγεννα, Χρόνια Πολλά και καλά :wooi2:
Dec 25 2009 23:40
Photo

odin → Erisadesu

Merci beaucoup mademoiselle:kawaii: joyeux noel:ureshii:
Dec 25 2009 23:20
Photo

Erisadesu → odin

χρόνια πολλά ρα!!!
Dec 25 2009 23:14
Photo

Erisadesu → mono

πόρνη mono εμένα ούτε χρονια πολλά ούτε τίποτα.
Dec 25 2009 23:13
Photo

Tenshi → Erisadesu

Σε ευχαριστω πολυ Λιζα μου!!! :D Ευχομαι να περασεις πολυ καλα τις γιορτες!!!!!!!!! Καλες γιορτες να χεις και να περνας καλα !!!!!!
Dec 21 2009 22:07
Photo

Erisadesu → Tenshi

your view is really funny καλές γιορτές αγγελόφατσα.
Dec 21 2009 20:28
Photo

Ptomahawk → Erisadesu

[url]http://www.erepublik.com/en/referrer/Grey_Fox[/url] Το link για το e-republik, κάνε account ανέβασε avatar για να πάρεις xp points και πιάσε δουλειά, μετά θα σου στείλω αναλυτικότερους οδηγούς, αν και αυτοί που έχει μέσα είναι αρκετά καλοί.
Dec 14 2009 00:46
Photo

Erisadesu → Mr No

είμαι σίγουρη ότι δεν το βλέπαμε μόνο εμείς, είχα τουλάχιστον 5 συμμαθητές στο νηπιαγωγέιο που κυκλοφορούσαν με τα παιχνίδια αυτή της σειράς. το είχα συζητήσει και με μερικά παιδιά απο την animeclipse και το ήξεραν και εκείνοι. βασικά είχα βρει και το όνομα του κινούμενου σχεδίου αλλά ...πέρασε καιρός απο τότε και λόγο Αλτσχαίμερ η μνήμη μου δεν με βοηθάει...Ο μόνος λόγος που δεν το έχω ξαναβρεί ακόμη είναι επειδή δεν έχω χρόνο να το googlάρω.
Dec 12 2009 23:05
Photo

Mr No → Erisadesu

το ξέρω ότι είναι αμερικάνικο (εντελώς αμερικανιά!) το θυμάσαι?? δεν θυμάμαι σίγουρα για τις σημαίες αλλά πρέπει να έχεις δίκιο. θυμάσαι κάτι άλλο ??? όνομα κάτι?? μόνο οι 2 μας το βλέπαμε??????????????? ελεος! :P ευχαριστώ για την βοήθεια πάντως,το ψάχνω σαν τρελός.........
Dec 12 2009 21:59
Photo

Night Wizard Seal → Erisadesu

Ευχαριστώ πάρα πολύ.Τον Πορφυρό Λόφο τον έχω και εγώ κατεβασμένο και το 1 και το 2 και περιμένω και εγώ να το δώ.Λογαριασμό στο lj έχω κάνει και έχω μπεί μόνο σε ένα σάιτ που το χρειάζεται άλλα δεν τα έχω βρεί όλα. Όποια διεύθηνση μπορείς δώσε μου. Ευχαριστώ πάρα πολύ !!!!!!
Dec 08 2009 16:24
Photo

Erisadesu → Night Wizard Seal

κατέβασα το Plastic City απο το Greekddl.com με πρωταγωνιστή τον Ιάπωνα Joe Odagiri γυρισμένη στην Βραζιλία, θά πάρω απο το βίντεο club το Red Cliff με τον Takeshi Kaneshiro πάλι κινέζικη ταινία και επίσης κατέβασα το the warrior and the wolf... τώρα για το που να κατεβάζεις... πάνε στο Livjounal κάνε λογαριασμό και μώλις κάνεις στείλε μου μύνημα να σου πω που να μπεις. το καλό ειναι οτι αρκετές ταινίες τις βρίσκεις και σε ελληνικά site επίσης ρίξε μια ματιά εδώ: [url]http://www.foriegnmoviesddl.com/[/url] [url]http://www.dlaznmovies.com/[/url]
Dec 08 2009 01:47
Photo

Night Wizard Seal → Erisadesu

Ελίζα-τσάν,ποιές ταινίες κινέζικες θες να δείς;;;Βασικά έχω κατεβάσει πόσες ταινίες κινεζο/ιαπωνικές και θέλω και άλλες που δαμν δε χελ δεν τις βρίσκω αλλά για πες τους τίτλους.Να έχω τπτ να ασχολούμαι όχι τίποτα άλλο. :)
Dec 07 2009 22:47