Jump to content

Community Status Updates

Photo

Lucy-Nyu → Erisadesu

:p sorry AN σε σποιλαρα με το cosplay toy οκτωβρη
Oct 31 2009 14:22
Photo

Erisadesu → unagi

α ευχαριστώ θα το δοκιμάσω... φαίνεται ενδιαφέρον πάντως...
Oct 28 2009 02:25
Photo

unagi → Erisadesu

Ειναι απο το kuroshitsuji και τα δυο.[url]http://www.mangafox.com/manga/kuroshitsuji/[/url] και [url]http://anidb.net/perl-bin/animedb.pl?show=anime&aid=6048[/url]
Oct 28 2009 01:42
Photo

Erisadesu → unagi

μικρό μου χέλι απο που είναι το άβαταρ και η sig σου;
Oct 28 2009 00:45
Photo

Erisadesu → a2a

καλά λοιπόν θύμισε μου μια ημέρα να στο κλέψω και να αποκτήσω όλη αυτή τη γνώση.
Oct 20 2009 11:19
Photo

a2a → Erisadesu

To mp3 μου είναι περίεργο. Είναι της Sony και έχει δικά του προγράμματα. Αν πάρω ποτέ κανά I-pod τότε μπορεί να κάνω Last FM. XD
Oct 20 2009 11:01
Photo

Erisadesu → a2a

ακριβώς γι αυτό ήθελα να μάθω αν έχεις Last fm για να μάθω τι παίζεις στο Mp3 σου. :) απλά τα τελευταία βίντεο που έβαλες μου άρεσαν πολύ να φανταστείς το change the world το ακούω κάθε τρεις και λίγο.
Oct 19 2009 22:58
Photo

a2a → Erisadesu

No I don't... :P Μουσική συνήθως ακούω από το mp3 μου...
Oct 19 2009 20:26
Photo

Erisadesu → a2a

Ω υπέρτατη κόρη του Τσα... έχεις Last fm?
Oct 19 2009 19:17
Photo

miko-chin → Erisadesu

hey you!μιας και σου άρεσε το Skip Beat why don't you join the group? Here's the link~ [url]http://www.anime.gr/forums/group.php?groupid=159[/url]
Oct 02 2009 22:48
Photo

Erisadesu → Glastenen

[url]http://www.anime.gr/forums/showthread.php?t=7703[/url] o λαός σου σε ζητά!!!
Sep 20 2009 00:52
Photo

Erisadesu → FinalFantasyVII-XIII

εσύ το γενικοποιείς εγώ το περιορίζω στο όριο της κρεβατοκάμαρας. και τέλος πάντων δε θα ασχολούμε με τα διαζύγια άλλο έχουμε και έναν προεκλογικό αγώνα να κάνουμε... επίσης δεν είναι οτι φαίνεσε ανώριμη γενικώς σε αυτά που γράφεις φαίνετε ότι έχεςι ώριμη σκέψη μάλιστα τόσο ώριμη που μόνο ένας αμόρφωτος 80χρονος θα έκανε.
Sep 13 2009 14:06
Photo

Anelis → Erisadesu

με λατρεύεις μην το αρνήσαι! έλα έλα την επόμενη φορά που θα έρθω και για πολλές μέρες θα τα κάνουμε όλα πουτ@ν@, μη μου στεναχωριέσαι!!
Sep 12 2009 20:55
Photo

FinalFantasyVII-XIII → Erisadesu

Δεν θέλω να σου την πω..... Μπορεί να φαίνομαι ανώριμη αλλα δεν είμαι τόσο πολύ. Είπες πως δεν λογαριάζεις τα έθιμα και τι λένε οι άλλοι αν εσύ υποφέρεις ψυχικά (αν βρεθείς σε ανάλογη κατάσταση). Και πόλύ σωστα είπες πως ακολουθω τον εγκεφαλο μου ενω εσύ όχι. Τί σε κάνει να πιστεψεις πως η πλειοψηφία των ανθρώπων ακολουθούν την καρδιά τους; Και τί σε κάνει να πιστέυεις πως κανένας δεν λογαριάζει τί θα πουν οι άλλοι; Στην Κίνα είναι ακόμα ένα "ταμπού" σε πολλές περιοχές και δεν θα τους έλεγα φανατισμένους.... ίσως παραδοσιακούς... διαφορετικους.. αλλά όχι φανατισμένους 'Εχω την εντύπωση πως αυτό που κάνεις εσύ το γενικοποιείς.... με τόσα εκατομμύρια ζευγάρια καλο δεν είναι να κρατάμε μια πισινη; Το θεωρω πολύ πιο πιθανόν άνθρωποι ανα το κόσμο να αντιμετωπίζουν τον γάμο διαφορετικά παρά ίδια.
Sep 12 2009 12:24
Photo

Erisadesu → FinalFantasyVII-XIII

εσύ ειπες ότι εγώ είμαι ενάντια των παραδόσεων και οτι τα μηδενίζω... εγώ δεν είπα οτι εσύ δεν είσαι.... Νοοτροπίες - έθιμα όλα απο το ίδιο σκέλος πηγάζουν γι αυτό σου τα ανάφερα οπότε αντικατέστησε τη λέξη έθιμα με νοοτροπίες... ούτε εγώ μιλάω για τα ζευγάρια της ελλάδας σου μιλάω γενικότερα ανεξαρτήτου εθνικότητας και παραδόσεων , νοοτροπιών για τα ζευγάρια που βρίσκονται σε σχέση.. σχετικά με το spoiler αν δεν βιώσεις ρε συ έναν χωρισμός πως μπορείς να μιλάς γι αυτόν; αν δεν νιώσεις την καρδιά σου να την ξεριζώνουν πως θα καταλάβεις τον πόνο του χωρισμού ; Οπότε δεν έχει να κάνει με την ηλικία αλλά με τις εμπειρίες που ζει ο καθένας. γράφεις αυτό : Δεν είναι κακό να παραδεχτεις ότι κάπου δεν είναι και τόσο σωστα τα πράγματα. Ως μεγαλή....... θα σε τιμήσει ξέρεις κάτι ίσως και να μου την έλεγες αν δεν είχες αποδείξει σε μένα και σε άλλους ότι για τα 16 χρόνια οι πιο πολλές απόψεις σου είναι μισανθρωπιστικές και ρατσιστηκές. εξακολουθείς να μη καταλαβαίνεις αυτό που σου λέω γιατί μιλάς με τον εγκέφαλο σου και όχι με την καρδιά σου.
Sep 12 2009 10:39