Jump to content

Community Status Updates

Photo

DmJapan → Erisadesu

Haha. I love your new avatar. :P
Apr 16 2010 07:18
Photo

DmJapan → Erisadesu

Ε το συγκεκριμένο που μου έδωσες δεν ήταν και τόσο hip hop. Πάλι καλά γιατί την ποπ την αντέχω. Με την hip hop και την r'n'b αν δεν έχω πιει και δεν έχω όρεξη για χορό υπάρχει ένα σχετικό πρόβλημα. :P Ok, I love these girls. Thank you oneechan. Θα παραμείνω καλό παιδί, το υπόσχομαι. :P
Apr 15 2010 06:07
Photo

Erisadesu → DmJapan

άντε επειδή ήσουν καλό παιδάκι btw το γκρουπ λέγετε Χαρά.... άσχετα που το έγραψαν Kara... μάλλον chara ήθελα να το γράψουν επειδή βασίζεται στην λέξη χαρά. [youtube]http://www.youtube.com/watch?v=o-2SG6E3lo0[/youtube]
Apr 15 2010 01:37
Photo

Erisadesu → DmJapan

2ne1 are hip hop...:P:P [Youtube]http://www.youtube.com/watch?v=agUSxi7QuhM&playnext_from=QL&playnext=15[/youtube]
Apr 15 2010 01:15
Photo

Erisadesu → Kisara

εκεί θα είμαι.
Apr 15 2010 01:09
Photo

Kisara → Erisadesu

Ίσως να 'χεις και δίκιο. Πάμε μαζί;
Apr 14 2010 20:13
Photo

DmJapan → Erisadesu

Τελικά μου αρέσει η ηλίθια ποπ μουσική σκηνή. ή μάλλον καλύτερα να πω ότι μου αρέσουν τα clip της ηλίθιας κορεάτικης ποπ σκηνής. Και τόσο καιρό αντιστεκόμουν και είχα κόψει και τις race queens και τις ιαπωνικές γκραβούρες και το eye candy που σου προσφέρουν για να μην φάω παντόφλα. Τελικά δεν την γλυτώνω. Αυτές πάντως οι girls generation ήταν πράγματι οι χειρότερες από ότι μου έστειλες. Και τις δικές σου τις γούσταρα γιατί είναι εναλλακτικές. :P
Apr 14 2010 17:16
Photo

Erisadesu → DmJapan

it's big bang to blame ...γενικώς έχω χαλαρώσει πολύ στα ακούσματα μου καθώς ο εγκέφαλος μου εκφυλίστηκε απο ασιατικά καυτά αγόρια... and your Legw Might know kung fu...but I am the undeniable Northern Star a.k.α Πριγκίπισσα του Πόντου a.k.a The mastef of the Desu and the Hihger Pristess of Caphrodite και η Υπουργός Προπαγάνδας και Βασανιστηρίων του forum... αν και τις συχαίνομαι... [youtube]http://www.youtube.com/watch?v=5BjAEdPIlss[/youtube] From Girls Generation
Apr 14 2010 17:05
Photo

DmJapan → Erisadesu

Ok master. I sense that the force is strong within you. Guide me to the world of Korean kawaiiness. :P Βασικά θα ρωτήσω. Πως από ροκ πήγες σε αυτά? όχι ότι δεν τα ακούω κι εγώ αλλά όχι σαν first choice και σίγουρα όχι με φιλομουσικό ενδιαφέρον. :P Και μην μου πειράζεις το Lebaki μου γιατί θα αναγκαστώ να την βάλω να σε σπάσει στο ξύλο και ξέρει και kung fu. She is the master of the thousand flying drum holders.
Apr 14 2010 16:48
Photo

Erisadesu → Adventurer

και σε συνέχεια σε αυτο που σου έγραψα...μη περιμένεις να σε κεράσω γλυκό
Apr 14 2010 15:11
Photo

Erisadesu → Lebw

yeah!!!
Apr 14 2010 14:53
Photo

Lebw → Erisadesu

Oριστε, το εκανα λιγοτερο pathetic τωρα :P
Apr 14 2010 14:34
Photo

Erisadesu → Kisara

αμα δεν έχεις κανένα να μιλήσεις τότε το πρόβλημα είναι καθαρά δικό σου που δεν ήρθες σε καμία συνάντηση. στις 23/04 έχουμε προβολή στη Θεσσαλονική και στις 24/04 έχουμε συνάντηση με την Animeclipse τσακίσου έλα και σιγά σιγά θα γνωρίσεις κόσμο... τι δεν κατάλαβες όταν λέω οι άνθρωποι δεν εκφράζονται? τα κρατάν μέσα του και λένε τα μισά απο αυτά που θα έπρεπε να λένε.
Apr 14 2010 14:28
Photo

Erisadesu → Lebw

ρε μην είσαι χαζό δεν χρειάζεται να τροπολογηθείς. πάνε διόρθωσε το ποστ σου στο wall μου και μη ζητάς συγνώμη...
Apr 14 2010 14:26
Photo

Lebw → Erisadesu

Οκ my bad τοτε! Gomenasai! :( Απλα το πηρα λαθος γιατι πολλοι λενε πραγματα κρινωντας την ηλικια πρωτα και οχι τα υπολοιπα.
Apr 14 2010 13:26