Jump to content

Community Status Updates

Photo

Erisadesu → Phantom Duck

τελευταία φορα που το είδα ήταν ο μέλκορς αυτός που μου απάντησε και ξέρες κάτι... δεν είχα σκοπό να βρω το δίκιο μου δεν το έχασα.
Feb 04 2009 03:31
Photo

Phantom Duck → Erisadesu

Λέω πως για αυτό μάλλον ευθύνεται το γεγονός ότι το thread είναι κλειδωμένο.
Feb 04 2009 01:08
Photo

Erisadesu → Phantom Duck

....έχω πολύ ώρα να ποστάρω εκει μέσα..... τι λες;
Feb 04 2009 00:29
Photo

Phantom Duck → Erisadesu

Πλιζ, σταμάτα να ποστάρεις ασυναρτησίες. Το καταλάβαμε πως σου αρέσει το κάπνισμα, από 'κει και πέρα όμως χάνεις το δίκιο σου με τις χαζομάρες που γράφεις :deadga6:
Feb 03 2009 23:42
Photo

LethalMike → Erisadesu

erisadesu εκανα πλακα το παραδεχομε απλως περιμενα την αποψη σου. Είχες Εσυ Ποτέ κατοικίδιο?Εχει πεθανει σκυλος στα χέρια σου και συγκεκριμενα απο φολα? Το Εχεις δει να ξεψυχαει στα χερια σου ??? Αρα οπως ειπες και εσυ θα προσβαλομε αναλογα με τις απαντησεις γιατι προσβαλεις τον παιδικο μου φιλο που εχει πεθάνει καταλαβες. Δεν ξέρεις τι πονος ειναι!
Feb 03 2009 19:57
Photo

Erisadesu → phm

τι να σου πω. ότι νομίζεις όταν ο άλλος βλέπει ένα σοβαρό χρήστη να κάνει σαρκασμό όπως το θέτεις τότε απλά θα πει γιατί να μη το κάνω και εγώ; δεν είναι θέμα ανωμαλίας αλλά σαρκασμού με λάθος αντικείμενα.
Feb 02 2009 22:29
Photo

phm → Erisadesu

Βασικά μπορεί να τα λέω με κάποιο σαρκαστικό ύφος αλλά παρόλα αυτά δεν κάνω humour, απλά ώρες ώρες ίσως είμαι παραπάνω κυνικός με κάποια πράγματα... Επιπλέον, το να δώσω θάρρος να πει κάποιος κάτι αφενός δεν νομίζω πως είναι κάτι για το οποίο θα πρέπει να έχω ευθύνη, αφετέρου δε αν ο άλλος είναι ανώμαλος, δεν χρειάζεται τα δικά μου λόγια για να κάνει την ζημιά.
Feb 02 2009 22:08
Photo

Skiarxon → Erisadesu

Μπες λίγο μσν να σε ρωτήσω κάτι για Βέλγιο.
Feb 02 2009 20:05
Photo

Sonic13 → Erisadesu

Σωστα τα λες, αλλα οι περισσοτερες μπαρουφες που ακουμε ειναι απο ατομα που διακομωδουν καταστασεις. Αν καθομαστε και τους δινουμε και αξια μαλλον το δικο τους θα περασει ;) Αλλωστε 1 στις 1000 να το πιστευει κιολας αυτο που γραφει, δεν αξιζει καν συζητηση να κανεις μαζι του. Αδιαφορια...
Feb 02 2009 20:01
Photo

Erisadesu → Sonic13

:yawn2:κοίτα sonic...αν αυτός γουστάρει να κάνει ότι θέλει μέσα στους 4 τοίχους του δωματίου του να το κάνει. Αν γουστάρει να διακωμωδεί πράγματα με τα οποία δεν γίνονται αστεία τότε να πάρει το κουβαδάκι και να πάει στο 4chan.
Feb 02 2009 19:53
Photo

Erisadesu → phm

Μην ενθαρρύνεις κάθε λαμάκα σε παρακαλώ. αν θες να πεις την άποψη σου να την κάνεις όπως την έκανες μη κάνεις χιούμορ με πράγματα που δεν πρέπει δίνοντας θάρρος σε άλλους.
Feb 02 2009 19:49
Photo

Erisadesu → ichigo13

μάλλον είναι άφαντος επειδή είνα φαντάρος. ε συνηθισμένο το ηράκλειο σε τέτοιες συνθήκες. κοίτα να προσεχεις μόνο.
Feb 01 2009 20:49
Photo

ichigo13 → Erisadesu

O Νίκος ναπωτην αλήθεια είναι άφαντις καθώς δεν χρωστάει και πολλά μαθήματα πια,οπότε δεν τον βλέπω!Εμείς σήμερα τελειώσαμε την εξεταστική...ναι καλά τα πήγα :)! Το Ηράκλιο από την άλλη την μια έχει ζέστη και την άλλη κρύο *_*!
Feb 01 2009 20:36
Photo

Erisadesu → ichigo13

ναι δεν σε ξέχασα :) τι κάνει το ηράκλειο άρχισε η εξεταστική; απο τον νίκο νέα έχεις;
Feb 01 2009 17:55