Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας

Φωτογραφία

Erisadesu → ichigo13

xalllarwse ligo kai katse skepsou giati oi sovaroi xristes tou forum stamatisan na grafoun sto one piece thread. kai me mia kathari matia skepsou poso geloia eina merika thread sto one piece. kai mi stenaxoriese ta idia lew kai se osous exe apaksiwsei ta anime thread tou forum. des vampire knight pou kati pitsirikes vgazoun ta apothimena tous.
Ιούλ 16 2008 11:55
Φωτογραφία

ichigo13 → Erisadesu

Πραγματικά θέλω να μου πεις που βρήκες ανώριμα posts στο one piece thread! Δεν μπορώ να τα βρώ!Το ότι ανοίγουμε πολλά threads που αφορούν διάφορα πράγματα για το one piece δεν λέει κάτι για μένα! Λοιπόν πραγματικά δώσε μου ένα,μόνο ένα post μου στο one piece thread που θεωρείς ανώριμο!Μην μου πεις να το κοιτάξω εγώ θέλω να μου δώσεις εσύ ένα! Επίσης αν θεωρείς πως εγώ θα έμενα με σταυρομένα χέρια με αυτά που είπες στο post σου κάνεις λάθος!Γιατί να ξέρεις πως με αυτά που λες προσβάλεις μια μερίδα του forum,καθώς τους θεωρείς ανώριμους!
Ιούλ 16 2008 11:38
Φωτογραφία

donald13 → ichigo13

Να εισαι καλα Φραουλιτσα και σε σενα ευχομαι οτι καλυτερο!
Ιούλ 15 2008 23:51
Φωτογραφία

ichigo13 → donald13

Χρονια πολλά να έχεις ότι επιθυμείς!
Ιούλ 15 2008 23:46
Φωτογραφία

ichigo13 → Matsu

Thanks!Bασικά την ξέρω την σελίδα απλώς στο της γίνεται τώρα πια χαμός Ο Δημήτρης Παπαδόπουλος που ήταν general manager του project έφυγε από την ομάδα και τα πιο πολλά άτομα εκγράζουν παράπονα,επειδή το παιχνίδι αργεί να βγεί στην αγορά!
Ιούλ 15 2008 22:23
Φωτογραφία

Matsu → ichigo13

sorry που αργησα να απαντησω, δεν ξερω απλα ενα ατομο που δουλευει για το theseis, ολα τα καλα παιδια απο τη σχολη μου ειναι μεσα στην ομαδα, που ηγειται ο καθηγητης μου..το θεμα ειναι, οτι λογω ανοργανωσιας (ελληναρες) εχουν μεινει πισω, με αποτελεσμα τα γραφικα να προχωρανε, και στην ουσια κατι που ξεκινησε να ειναι ουαου τωρα να ειναι πασε και να χρειαζεται συνεχεια διορθωση. Απ'οσο ξερω παντως, ειχαν τελειωσει τον σχεδιασμο, ολα τα γραφικα, τους χαρακτηρες, το περιβαλλον, και ειχε μεινει ο προγραμματισμος...πλεον δεν ξερω, εχω χασει καθε επαφη με τα παιδια. Παντως αυτο ειναι το site του παιχνιδιου, λογικα αν ειναι θα ανακοινωθει εκει κατι πρωτα [url=http://www.theseisgame.com/]Theseis | new PC game | XBOX360 game | action adventure video game by Track7 Games[/url]
Ιούλ 15 2008 18:52
Φωτογραφία

Zoro → ichigo13

Χεχε don't mess with eri,καλα λεει!!:mador2: {παει να ετοιμασει ενα σεντονι με τα πλεονεκτηματα του rapidshare:nanana:} Πας να μας κανεις να μαλωσουμε ichi-niisan??:tensai: Οχι σοβαρα ρε συ το rapidshare δεν με τρελαινει,το χρησιμοποιω αν δεν βρω αρχειο αλλιως,αλλα προτιμω το megaupload....που και παλι δεν το προτιμω απο τα καλα DDL!! Αυτα που suckαρουν πραγματικα ρειναι τα χαζοtorrents...αυτα δεν μπορω!! Μη σταθερες ταχυτητες,broken files,λιγοι seeders πολλες φορες....με αποτελεσμα να κατεβαζω μονο το εβδομαδιατικο One Piece με torrent,μιας και κατεβαινει γρηγορα!! Αλλα και παλι δεν υποστηριζω τον τροπο κατεβασματος...τα rmvb υποστηριζω!!:thatsit:
Ιούλ 15 2008 14:18
Φωτογραφία

ichigo13 → Zoro

[url=http://www.anime.gr/forums/members/erisabetsu-with-ichigo13.html].aNiMe//GR Forums - Conversation Between Erisabetsu and ichigo13[/url] Lol :)
Ιούλ 15 2008 14:13
Φωτογραφία

Erisadesu → ichigo13

8a mou klasei mia mantra.
Ιούλ 15 2008 11:15
Φωτογραφία

ichigo13 → Erisadesu

Originally posted by Erisabetsu :"rapidshare is pointless" Ωωω καλά να σ'άκουγε ο Ζορο τώρα και θα σε έπερνε παραμάζωμα!
Ιούλ 15 2008 11:05
Φωτογραφία

Sponis → ichigo13

τα πήρα παραμάζωμα...
Ιούλ 15 2008 10:49
Φωτογραφία

ichigo13 → Sponis

Διορθώνεις μια αυτό [URL="http://www.anime.gr/forums/one-piece/4877-one-piece-latest-episode-discussion-%5B%C5%F0%E9%F4%F1%DD%F0%EF%ED%F4%E1%E9-spoilers-%CC%CF%CD%CF-%C3%C9%C1-%D4%CF-%C1%CD%C9%CC%C5%5D-7.html#post208975"]εδώ[/URL]?Ένα παιδί έδωσε απευθείας link για torrent!Τsol λέγεται
Ιούλ 15 2008 10:43
Φωτογραφία

ichigo13 → samurai_pizza_dora

Ναι τώρα το είδα!Είχα πει μάλιστα στον αδελφό σου ότι η MIcrosoft με το 360 ως εταιρία είχε κάνει πολλύ έξυπνες κινήσεις που έφερναν σε δύσκολη θέση την Sony(εξού και το πρόβλημα με τις αποκληστικότητες)!Οταν του τα έλεγα όμως αυτός την έβριζε την Microsoft!:hahaha:
Ιούλ 14 2008 22:31
Φωτογραφία

samurai_pizza_dora → ichigo13

Οχι ρε,το διαβασα! Δεν ειδα μονο την pic. Εδω εχουμε αλλα πανυγηρια, τον αδερφο μου που εχει βαλει σκοπο να δει ολη την Ε3 και να βρυκολακιασει... Τρελαθηκε απο τη χαρά του με την ολοκληρωτικη καταστροφη της sony απο τη Microsoft...Ειδες τα νεα για το FFXIII?
Ιούλ 14 2008 22:15