Jump to content

Community Status Updates

Photo

ichigo13 → Zoro

Ρε Zoro στο berserk κάποια συνεφάκια δεν τα έχουν μεταφράσει και τα έχουν αφήσει κενά! Γιατί?Αν είναι δώσε μου κανένα καλύτερο link!Ακόμα και οι Hawks το έχουν κάνει αυτό που σου λέω!Thanks man!:)
Jul 10 2008 23:37
Photo

ichigo13 → Seraphimon-T.K.

Eγώ σου έστειλα request απο PS3!Όποτε θέλεις κάνε accept!
Jul 10 2008 20:53
Photo

ichigo13 → Zoro

Yeap!Αν και δεν θα είναι πολλά παιδιά απ'ότι φένεται!
Jul 10 2008 18:28
Photo

Zoro → ichigo13

Στην Πατρα,θα κανουν κι εκει meeting??:hmmm:
Jul 10 2008 16:59
Photo

ichigo13 → Zoro

Στην Αθήνα όχι!Ισως πάω στην Πάτρα!
Jul 10 2008 13:48
Photo

Zoro → ichigo13

Δεν ξερω για εκπαιδευτης αλλα εχουν συμμμαχισει αρκετες φορες και το βλεπω να γινετε πιο συχνο στο μελλον... Οσο για τις αποριες,να ρωτας παντα εμενα και οχι καποιους αλλους που πεταγονται!!:hehehe: Αυτα,παω να δω κανα επεισοδιακι ακομη,βασικα μολις κατεβασα και το 361 και θα του ριξω μια ματια!! Τα λεμε τοτε!!^^ ΥΓ:Απλα απο περιεργεια,θα πας στην συναντηση??
Jul 10 2008 11:30
Photo

ichigo13 → Zoro

Nαι ρε εντάξει όλα!Αν έχω κάποια απορία θα σου πω!Πάντως αυτός ο σκελετός θα ήταν ωραίος για εκπαιδευτής του Gats!Μπορεί πιο μετά έτσι να γίνει!Ρε αυτό για το naruto για πλάκα το λέω!Εγώ έχω δει όλα τα επισόδεια και από naruto και από bleach!
Jul 10 2008 11:27
Photo

Zoro → ichigo13

Ρε συ τελικα δεν μου πες,ολα ΟΚ με το Berserk,λυθηκαν οι αποριες σου τελικα?? Επισης,ελεγα χτες οτι κι εγω το OP εχω πιο ψηλα σαν εκτιμηση τωρα,αλλα απλως οτι αν συνεχισει ετσι εχει ελπιδες για να γινει ισαξιο με το OP το Naruto...και αν οχι τοτε λιγο κατωτερο... Αλλα πρεπει να δω πολλα ακομη για να πω την οριστικη μου αποψη.. Απο OP damn οσα ειπε και ο ridelub φανταζομουν επαιζαν!! Θελω τοσο πολυ να δω το 361,τωρα το κατεβαζω και θα ριξω σιγουρα μια ματια στην Robin:nbleed:,αλλα θα περιμενω να βγει μεταφρασμενο... [μην την παθουμε και με το 362!] Μην μεινουμε χωρις μεταφραστες την βαψαμε:nanteee:,αλλα απ οσο βλεπω μια χαρα θα μαστε συντομα απ οσα λεει ο ridelub!!;) Τελος,εσυ Naruto ποσα εχεις δει??
Jul 10 2008 11:21
Photo

RiDeLub → ichigo13

Άστα να πάνε.... Δυστυχώς ή ευτυχώς μόνο στους INP μπορούμε να στηριχθούμε. Δεν παίζει να μας εγκαταλείψουν (ακόμα) μιας που τουλάχιστον ο ιδρυτής τους είναι ενεργός OP fan... Ο ιδρυτής (και κύριος μεταφραστής) των AnimeSS βρίσκεται σε διάλειμμα αυτήν την περίοδο και γι' αυτό έχουν μείνει πίσω. Ελπίζω να επανέλθουν σύντομα. Πάντως εν αντιθέσει με τις 3 προηγούμενες εβδομάδες που είχαμε HD raw από την Κυριακή (και όντως οι INP αργούσαν) αυτή την εβδομάδα δεν έχει βγει τίποτα ακόμα. Άρα φταίει και η τύχη μας η μαύρη... Στο ανεπίσημο και μιας που το είπες, η κατάσταση με τα raw παίζει να σταθεροποιηθεί μέχρι το τέλος του έτους. Ένας από τους ιδρυτές των VP παντρεύτηκε Γιαπωνέζα την προηγούμενη εβδομάδα (αν μπεις στο site θα δεις και ανακοίνωση). Πριν από κάνα δίμηνο είχε πει πως όταν με το καλό ολοκληρώσει την εγκατάστασή του στην Ιαπωνία (με την γυναίκα του) και έρθει στα "ίσα" του, θα φροντίσει να δημιουργεί ο ίδιος τα raw και να τα βγάζει γρήγορα-γρήγορα μέσω των VP. Αν όλα πάνε καλά θα αντιμετωπίσουμε το ένα από τα δυο προβλήματα του εβδομαδιαίου επεισοδίου. Οπότε keep up, δεν χαθήκαμε ακόμα :P
Jul 09 2008 23:40
Photo

samurai_pizza_dora → ichigo13

Xεχε,βασικα οπως ειπα και στο thread για το meeting δεν ξερω αμα θα μπορω απο τις 20 εως τις 29-30...Αλλα οχι και σιγουρα,μεχρι το τελος της εβδομαδας θα αποφασισουμε αμα θα παμε. Θα ρωτησω αμα γινεται meeting στις 29 ή στις 30 αντι για το σαββατοκυριακο,αλλα χλωμο το βλεπω...-_- Αλλα μεχρι τοτε βλεπουμε
Jul 09 2008 23:13
Photo

ichigo13 → samurai_pizza_dora

Bασικά εγώ από 20κάτι του Ιούλη θα είμαι στο εξοχικό που είναι δίπλα στο ξυλόκαστρο! Ε...το ξυλόκαστρο δεν είναι και μακρυα από την Πάτρα!Μια ώρα το πολλύ! Σκέφτηκ το meeting λοιπόν!Γι'αυτό σε ρώτησα!Επίσης ωραίο θα ήταν και κανένα μπάνιο! Εκεί έχει πολλές και καλές παραλίες!
Jul 09 2008 23:04
Photo

Zoro → ichigo13

Ρεεεεεε,τι πεταγεται παλι αυτος o GK!!!:burningbe3: Oi Cook θα σου βαλω φυμωτρο,μην φυτρωνεις εκει που δεν σε σπερνουν!! [IMG]http://i186.photobucket.com/albums/x230/nobeiderf937/sanji-zoro.gif[/IMG] Ιchi ειναι οπως o Sanji εγινε super saiyan κατι,δειχνει τα αισθηματα του πιο εντονα!! Δεν ειναι τεχνικη ομως... Δεν ειναι κατι σπανιο στα animanga!!:P Στο Naruto ειμαι στο επ 10 και εκτος απο τις μαχες θελω να δω και το character development αν ειναι καλυτερο,που λενε.. Μουσικη,αστεια,φαντασια και για λιγο η ιστορια νικανε στο OP τωρα! (ενταξει και το naruto εχει καλη ιστορια αλλα το op νικαει πιστευω,ειδικα μουσικη-αστεια) Μαχες οντως εχουν στρατηγικη καλυτερη απο το op που απλα ορμανε και δεν πεθαινουν και νικανε....αλλα απο την αλλη του OP ειναι πολυ εντυπωσιακες... Τελος το Character Development πρεπει να δω λοιπον...παντως μεχρι τωρα οι ομαδα του OP νικαει,Zoro-Luffy κλπ ftw!!! Ομως και το Naruto εχει καλα σημεια που δεν περιμενα και δεν τα κρυβω αν τα παρατηρω...θα κανω ενα γιγαντποστ στο thread οταν το τελειωσω,οπου θα συγκρινω και τα 2...:P Αυτα,καλη πορωση με το Berserk,ενημερωσε με παντα με οτι αποριες/αποψεις εχεις!! Τα λεμε!!:) [B]EDIT:[/B]Εσυ naruto ολο το δες??
Jul 09 2008 23:00
Photo

samurai_pizza_dora → ichigo13

Ναι και ημουν και 2 μερες χωρις νετ στην Πατρα γιατί είχα ξεχάσει το modem... Και εχω βαρεθει ηδη τωρα, πολυ σαπισα ολο το χρόνο. Πατρα μπορεί να παω μεσα στο καλοκαιρι,αλλα οχι πως εχω φτιαξει και πρόγραμμα. Θα πας πατρα εσυ?
Jul 09 2008 22:58
Photo

ichigo13 → RiDeLub

Λοιπόν με τους animess να έχουν μείνει στο επισόδειο 357 και αν πηγαίνουν σαν χελώνες και με τους INP να καθυστερούν σχεδόν μια βδομάδα δεν ξέρω αλλά βλέπω δυσοίονο το μέλλον OP fansub groups!
Jul 09 2008 22:37
Photo

GkLoc → ichigo13

Ναι Καλα,Im A Proud Captain,I Will Never Go To The Fox-Side!!! One Piece FTW!!!
Jul 09 2008 22:33