Community Status Updates
RiDeLub → ichigo13
Αν εννοείς για αυτό που είπα στο Bleach, εννοούσα το σχόλιό τους στο OPening.
Συνηθίζω να χρησιμοποιώ τα OP/ED (opening/ending) ως ορολογίες γιατί έτσι τα βρίσκω στο net
Jul 17 2008 19:25
samurai_pizza_dora → ichigo13
Αυριο λεμε να κλεισουμε για τις 26 για 1 εβδομαδα. Αρα μαλλον ειναι δυσκολο...-_- Αλλα ποτε δεν ξερεις! Μπορει και αυριο να μην βρουμε θεσεις ( οπως εγινε και με την αλλη που βρηκαμε) Αρα αυριο θα ξερω
Jul 16 2008 23:47
ichigo13 → samurai_pizza_dora
Tελικά πως τα βλέπεις?Θα καταφέρεις να έρθεις Πάτρα?
Jul 16 2008 23:45
Oχι ρε,σιγα μην μας στελνουν τα αποτελεσματα οι παλιοτεμπεληδες. Καμια φιλη λεω.
Καλα η sony τουλ εδωσε παιχνιδια για gamer και οχι για 5χρονα. Μονο της Nintendo την παρουσιαση ειδα και πραγματικα μια βλακεια και μιση ηταν... Αμα πια με το "στοχευουμε σε 10χρονα και γιαγιαδες"
Και όντως στην Πάτρα δεν υπάρχουν πολλοί fans. Aμα μιλησεις με Αθηναιους που σπουδαζουν εδω, κατι θα ξερουν. Και εμενα στη σχολη μου υπαρχουν 2-3 ατομα απο το ετος μου. Αλλα πολυ λιγοι ρε παιδι μου.
Jul 16 2008 23:41
1)Μήνυμα από ποιόν?Σας στέλνει κάποιος μύνημα με τα αποτελέσματα, ή κάποιος φίλος?
Πάντως εντάξει δεν μπορεί σ'όλα να έχεις πάρει τριαράκια?
2)Καλά και η Sony χάλια τα πήγε!No new ideas βρε παιδί μου!Με το σταγονόμετρο
3)Πάντως ο φίλος μου λέει πως στην Πάτρα δεν υπάρχουν πολλοί anime,manga fans αν και γνωρίζει μια κοπελιά που έχει δει πολλά και όχι μόνο τα γνωστά shonen!
Jul 16 2008 23:32
Ααα το κινητο μου βασικα ειναι κλειστο εδω και 2-3 μερες :P
Ειχε πεσει η μπαταρια και βαριομουν να βρω φορτιστη. Σημερα το θυμηθηκα μιας και μου πηγαν στο μυαλο τα αποτελεσματα, και με επιασε λιγο αγωνια μηπως το ανοιξω και δω τπτ μνμτ που να λενε για τα 3αρακια μου :hahaha:
Θα κοιταξω αυριο αμα εχεις το σωστο!
Οσο για το φιλο σου,μη φοβασαι δεν ειναι και τρελη διαφορα για εμενα. Τοση απομονωση που εχει η σχολη μας, μας εχει κανει να φτασουμε στο σημειο να λεμε εμεις και το υπολοιπο πανεπιστημιο! (αφου σπανια βλεπουμε κοσμο εκτος απο το γηγενη πληθυσμο,βασικα στην ουσια ποτε εκτος και αν κανουμε καμια πορεια μεχρι την εστια που ειναι στην αλλη ακρη)
Ααααχ η μαμα nintendo πατωσε στην Ε3! :hahaha: Eνα μαθημα για τους οπαδους της.
Jul 16 2008 23:26
Ρε να σου πω σου έστειλα ένα sms στο κινητό σου!Σου ήλθε ή μήοως έχω γράψει λάθος αριθμό?
Btw τελικά ο φίλος είναι μηχανολόγος-μηχανικός,sorry βλακεία σου είχα πει.Τα είχα μπερδέψει!
Jul 16 2008 22:29
ichigo13 → Ephialtes
Kάθε Παρασκευή συνήθως,απογευματάκι βραδάκι!
Το χειρότερο σάββατο!
Jul 16 2008 17:22
Ephialtes → ichigo13
Ποια μερα βγαινει συνηθως το scanlation του νεου ch One Piece?
Jul 16 2008 17:16
Zoro → ichigo13
Και τα 2??:hahaha:
Καλα ενα εχεις να κανεις,δοκιμασε με το link 2 post πιο κατω να δεις αν τα avi και τα rmvb ειναι με eng sub....εμενα ηταν....
Τhe rmvb way is the right way!!!:try:
Αλλιως ρωτα στο thread αν ειναι!!:)
Jul 16 2008 17:02

This status update has reached the maximum number of replies allowed