Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας

Φωτογραφία

Kenny → ichigo13

My profile -> Contact Info :P
Σεπ 15 2010 01:17
Φωτογραφία

ichigo13 → Zoro

Psit, τελείωσα Monster, σου έστελνα χθες μσν αλλά μάλλον έλειπες αύριο όποτε μπορείς "σπάμαρε μου" από μσν για να σου πω εντυπώσεις κι εγώ ;)
Σεπ 03 2010 03:30
Φωτογραφία

Zem@c → ichigo13

στο ποσταρα αλλα το βαζω και εδω [url]http://www.watchop.com/[/url] πριν τισ 7 το πρωι ειναι ετοιμο!καθε κυριακη
Αύγ 30 2010 00:06
Φωτογραφία

iristella → ichigo13

Κλειδώθηκε για ξεκαθάρισμά από το spam και θα είναι σύντομα και πάλι κοντά μας.
Αύγ 25 2010 17:07
Φωτογραφία

ichigo13 → iristella

Ρε Στελλα σορρυ αλλά δεν βρίσκω το Hall of Fame thread.Τι έγινε, έχω χάσει επεισόδια?
Αύγ 25 2010 17:04
Φωτογραφία

ichigo13 → iristella

Oh..yeah i forgot, gomen.Just to make sure, keep walking/studing girl Good luck ;)
Αύγ 23 2010 17:56
Φωτογραφία

iristella → ichigo13

Nope το ίδιο είναι . Απλά δεν μπαίνω λόγω διαβασμάτων για το μεταπτυχιακό. ^^
Αύγ 23 2010 17:50
Φωτογραφία

ichigo13 → iristella

Μήπως έτυχε κι αλλαξες msn :P???
Αύγ 23 2010 17:38
Φωτογραφία

ichigo13 → Kenny

Στα ΕΛΤΑ υπάρχει η υπηρεσία [URL="http://www.elta-courier.gr/"]courrier[/URL] όπου με το που φεύγει την άλλη μέρα είναι σπίτι σου κι αν δεν σε βρρουν σπίτι σου αφήνουν χαρτάκι να πας να το πάρεις.Και υπάρχει και το απλό ταχυδρομείο που σου αφήνει ο ταχυδρόμος το χαρτάκι και πας με το χαρτάκι στο ταχυδρομείο να το παραλάβεις αλλά κάνει κανα 2-3 μερες παραπάνω να έρθει και ανάλογα με το μέγεθος πάει και σε συγκεκριμένο ταχυδρομείο.Υπάρχουν ταχυδρομεία για μικρά και για μεγάλα πακέτα.Αν θυμάσαι από Ηράκλειο ας πούμε τα μεγάλα πακέτα πανε στο ταχυδρομείο στην Εθνικής Αντιστάσεως ενώ τα μικρά στην πλατεία Δασκαλόγιαννη που είναι κοντά στην πλατεια Ελευθερίας :).
Αύγ 22 2010 16:07
Φωτογραφία

Kenny → ichigo13

Θεσσαλονίκη θα είμαι. Πάντως απ' όσο ξέρω, χαρτάκι σου στέλνουν μόνο στα συστημένα γράμματα/δέματα. Βέβαια δεν ξέρω τι κάνουν για μεγάλα δέματα μιας και δεν έχω παραλάβει ποτέ μεγάλο δέμα με απλό ταχυδρομείο. Ελπίζω να σου αφήνουν χαρτάκι κι εκεί, ειδάλλως είναι πρόβλημα, γιατί θα πρέπει να είμαι εκεί όταν το φέρει ο ταχυδρόμος, αλλιώς θα μου το κλέψουν. :terror2:
Αύγ 22 2010 15:22
Φωτογραφία

ichigo13 → Kenny

Εμένα μου το είχαν στείλει με USPS και μετά τα ΕΛΤΑ το έστειλαν με το απλό ταχυδρομείο, που σημαίνει ότι θα σου στείλουν χαρτάκι και θα πας να το πάρεις από το ταχυδρομείο.:Στο Ηράκλειο θα είσαι τότε ή Θεσσαλονίκη?
Αύγ 22 2010 15:10
Φωτογραφία

Kenny → ichigo13

50 ευρώ; Ήμαρτον... Thanks για την πληροφορία, θα τους πω να το στείλουν με απλό Canada Post. Βέβαια τώρα με τρώει και κάτι άλλο. Όταν φτάσει στο ταχυδρομείο της γειτονιάς μου θα μου στείλουν ειδοποιητήριο, ή θα περάσει ο ταχυδρόμος και θα το αφήσει στην πόρτα της πολυκατοικίας; :frozen:
Αύγ 22 2010 15:04
Φωτογραφία

ichigo13 → Kenny

Well και πάλι πες τους να το στείλουν με το "κρατικό" ταχυδρομείο. το Canada post είναι νομίζω στον Καναδά.Με UPS κατά 99,9% θα πληρώσεις τελωνείο πάνω από 50 euro!
Αύγ 22 2010 14:58
Φωτογραφία

Kenny → ichigo13

[QUOTE]Θα σου πρότεινα να τους πεις να σου στείλουν με USPS που είναι τα ΕΛΤΑ της Αμερικής[/QUOTE]Μα αυτοί βρίσκονται στον Καναδά! Εξυπηρετεί το USPS και Καναδά;
Αύγ 22 2010 14:23
Φωτογραφία

ichigo13 → papp0us

Nα σου πω ρε συ.Τελικά θα έρθεις για καφέ που λέγαμε?
Απρ 27 2010 19:39