Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας
a2a → ichigo13
Ρομαντική; Λίγο δύσκολο γιατί είναι μοναδική στο είδος της. Ποιοτικό romance θεωρώ το Summer Snow αλλά είναι δραματικό στην πλειοψηφία του. Αλλά πολύ πολύ καλή σειρά. Για πιο ανάλαφρο, κωμικό και με οτάκου φάσεις: Tokkyu Tanaka 3Go (μόνο που οι οτάκου είναι με τραίνα). Εκτός από romance έχει και focus στη φιλία και ο πρωταγωνιστής θα μπορούσε να είναι Έλληνας φοιτητής.
Απρ 20 2010 11:20
ichigo13 → a2a
Γεια σου :).Μπορείς αν προτείνεις μια σειρά στο στυλ του Densha Otoko??Εννοώ που να την αγγίζει σε ποιότητα όχι απαραίτητα ίδια ιστορία.
Απρ 19 2010 23:24
ichigo13 → papp0us
Ναι εγώ είμαι στο τμήμα Επιστήμης Υπολογιστών πάνω στη Κνωσσό.
Που ακριβώς μένεις Ηράκλειο???Εγώ μένω κοντα στο λιμάνι και στο κέντρο.Κάτω απο το Καπετανάκιο στα καινούργια Gnet αν ξέρεις.
Xax λέω αν είναι μια μέρα να πάμε για καφέ μαζί με τον Loke.Δεν ξέρω αν ψήνεσαι....!!!
Απρ 04 2010 23:10
papp0us → ichigo13
Ναι, φοιτητής στην Τεχνολογία Γεωπονίας στο Α.Τ.Ε.Ι είμαι. Φοιτητής και εσυ;
Απρ 04 2010 23:02
ichigo13 → papp0us
Γεια σου pappous είδα ότι μένεις στο Ηράκλειο.Είσαι φοιτητής εκεί???Κι αν ναι σε ποια σχολή??
Απρ 04 2010 22:46
ichigo13 → Loke
Μάλιστα...
Για κανα meeting ψήνεσαι??Έχω κι άλλους φίλους εδώ Ηράκλειο που είναι anime-fans ειδικά οι csdaδες :P, έχουμε αρκετούς.Απλώς δεν γνωρίζουν το anime.gr.
Μάρ 14 2010 13:57
Loke → ichigo13
τσου ειμαι απο την αλλη μερια, βουτες, φυσικο ^^
ναι γενικα δεν εχω δει πολλους anime fans εδω κατω.
Μάρ 13 2010 19:05
ichigo13 → Loke
Xaxaxa για να δω τι παίζει και σε ποια σχολή είσαι :P.
Γενικά ρε γαμώτο ενώ το Ηράκλειο έχει κάτι λίγους animαδες, σχεδόν όλοι δεν είναι γραμμένοι στο anime.gr, δεν το γνωρίζουν καν.
Μην μου πεις ότι είσαι κι εσύ csdas :P??
Μάρ 13 2010 00:50
Kenny → ichigo13
Ναι, είμαι και επισήμως mahjong-ο-καμένος... αφού σκέφτομαι να αγοράσω mahjong set και να μάθω στην οικογένιά μου να παίζει. :P
Προς το παρόν το μόνο που έχω στη διάθεσή μου είναι ένα offline παιχνίδι στο οποίο παίζεις με αντίπαλο τη CPU (Saikyou No 3D Mahjong). Αλλά δεν μου είναι αρκετό, θέλω ανθρώπους για αντιπάλους. :P
Θα δοκιμάσω το tenhou για αρχή, και βλέπουμε αργότερα και για clients που θέλουν εγκατάσταση. Arigatou. ^^
Μάρ 01 2010 06:59
ichigo13 → Kenny
Κοίτα Kenny για Web-client που να μην χρειάζεται να κατεβάσεις ξέρω το [URL="http://www.mahjongtime.com/"]mahjongtime.com[/URL] το οποίο έχει όλα τα διάσημα είδη mahjong, αλλά δεν μου αρέσει τόσο γτ είναι American style site, δλδ ειναι πιο πολύ για Αμερικάνους.Μετά για riichi mahjong(το ιαπωνικό δλδ) ξέρω το [URL="http://tenhou.net/"]tenhou[/URL] που μου είχε δείξει ο Hajime Saito και είναι καθαρα ιαπωνικό site.Eίναι αρκετά καλό και ανταγωνιστικό
ΑΛΛΑ πρoσωπικά προτείνω να κατεβάσεις Client κι όχι να παίζεις από web γτ τα downloadable games είναι ποιοτικά πολύ καλύτερα και δεν ποιάνουν και τπτ από χωρο ούτε είναι βαριά.
Αν αποφασίσεις να κατεβάσεις game τελικά ή στείλε μου vm πάλι ή δες τα games που προτείνω στο mahjong thread ;)
Μάλιστα...μπορώ να πω δλδ με ασφάλεια Welcome to the Mahjong club :P???
Μάρ 01 2010 02:47
Kenny → ichigo13
Μήπως ξέρεις κάποιον web client για mahjong (δηλαδή να μην χρειάζεται εγκατάσταση);
Μάρ 01 2010 01:51
Namida → ichigo13
Είναι από το manga girlfriend, και οι διάλογοι δεν είναι πειραγμένοι. Είναι ψιλόhentai το μανγκα
Φεβ 11 2010 17:27

Αυτή η ενημερωμένη κατάσταση έχει φτάσει στο μέγιστο αριθμό των απαντήσεων που επιτρέπονται