Jump to content

Community Status Updates

Photo

Sabaku316 → ichigo13

Δεν την ξερω...Γενικά παρέα κάνω κυρίως με παιδιά από το ΤΕΙ οπότε...Σταύρος εγώ,χάρηκα και πάλι!Anime βλέπω τρία χρόνια τώρα συστηματικά και γενικά δεν πιστέυω ότι ξ'ερω και τα άπειρα...Είμαι αρκετά προκατελλημένος απέναντι σε κάποια είδη.Γενικά λατρεύω τα mindf**κ γιατί με βάζουν κ σκεφτομαι και νομίζω αυτός είναι ο σκοπός της τέχνης γενικά...Εσυ? Επίσης, πως σου φάνηκε το soundtrack του Tron?
Feb 01 2011 12:23
Photo

ichigo13 → Sabaku316

A...ωραίος ναι καλά με Daft Punk έχω μεγάλο κόλλημα. Hmm , ψυχολογία ε??Εχώ μια φίλη Αγγελική Γουσγούλα λέγεται, νομίζω εκεί είναι, δεν ξέρω αν την γνωρίζεις... Μάλίστα και με anime πως τα πας :P...?? Πόσο καιρό ασχολείσαι?? Btw λέγοαμι Δημήτρης χάρηκα :)
Feb 01 2011 02:17
Photo

Sabaku316 → ichigo13

Και γω απο Αθήνα είμαι κανονικά, Κορυδαλλό!Επίσης Daft Punk λατρεία!Από κει σε τσέκαρα!Είμαι ψυχολογία 2ο έτος...
Feb 01 2011 01:47
Photo

ichigo13 → Sabaku316

Γεια σου φιλε μου, ναι ειμαι Επιστημη Υπολογιστων στο ηρακλειο, ενω κανονικα ειμαι απο Α8ηνα. Εσύ σε ποια σχολι εισαι??Γτ ξέρω άτομα απο Ρέ8υμνο :P
Feb 01 2011 01:00
Photo

Sabaku316 → ichigo13

Γεια!!!Ηράκλειο είσαι ρε?Εγώ σπουδάζω Ρέθυμνο.Χάρηκα!
Jan 31 2011 23:50
Photo

Labrokratis → ichigo13

Γεια σου φίλε μου! Πληροφορίες δίνω σε αυτά τα δύο post [URL]http://www.anime.gr/forums/showpost.php?p=304756&postcount=26[/URL] [URL]http://www.anime.gr/forums/showpost.php?p=451869&postcount=64[/URL] Toν Captain Harlock τον διεκδικούν Γερμανοί και Έλληνες. Ο Matsumoto δεν έχει πει ποτέ επίσημα κάτι, αλλά υπονοεί διάφορα και σε συνεντεύξεις και με την ελληνικότητα των ονομάτων που γενικότερα χρησιμοποιεί στους ήρωες του. Ωστόσο επειδή οι Γερμανοί είναι πολλοί, η ελληνική ρίζα του Harlock είναι μια θεωρία λιγότερο αποδεκτή. Πάντως γενικότερα oi αναφορές στην Ελληνική μυθολογία και ιστορία είναι τακτικές στο Leijiniverse! Πχ: Στο Space Battelship Yamato, πάνε στον πλανήτη Iscandar. Μόνο που Iskandar (με "κ" αντί για "c" προφορά ίδια) ονομάζεται η Αλεξάνδρεια από τους Πέρσες!
Jan 17 2011 11:49
Photo

ichigo13 → Labrokratis

Ρε συ φίλε σορρυ είδα ένα παλιό σου post που έλεγες ότι ο Captain Harlock είναι Έλληνας, ελληνικές ρίζες μάλλον είχε να το πω καλύτερα. Βασικά όπου κι αν έψαξα τέτοιες πληροφορίες δεν βρήκα xD. Μήπως ξέρεις που μπορώ να το βρω αυτό :P
Jan 16 2011 23:41
Photo

ichigo13 → almostNormal

Κοπελιά είσαι Csd κι εσύ???? Κι εγώ Csd είμαι αλλά γτ μου φένεται ότι πρέπει να σε ξέρω xD??? Μήπως είσαι η Κατερίνα λέω εγώ, ή μήπως η Ευγενία :P???
Jan 15 2011 07:02
Photo

ichigo13 → Kenny

Ρε συ και το Insomnia είναι γραμμένο στο tapatalk, δεν νομίζω να είναι επικύνδινο. Τώρα δεν ξέρω αν θα μπορεί να υποστιρίξει όλα τα ad-ons που έχετε βάλει στο forum γιαί είναι πολλά :P. Τώρα για το άλλο που λες θα το κοιτάξω και θα σου πω xD
Jan 04 2011 13:50
Photo

Kenny → ichigo13

Για το Tapatalk λες; Είμαστε πολύ καχύποπτοι απέναντί του διότι είναι closed source, περνάνε μέσα από αυτό προσωπικά δεδομένα όπως passwords, PMs κτλ. Προς το παρόν σχεδιάζουμε να εγκαταστήσουμε [URL="http://www.vbulletin.org/forum/showthread.php?t=229238"]αυτό[/URL].
Jan 04 2011 13:00
Photo

ichigo13 → Kenny

Ρε συ, σου είπε ο Phantom για αυτην εφαρμογή για τον Android?Το κοιτάξατε καθολου :P??
Jan 02 2011 01:46
Photo

ichigo13 → Phantom Duck

Phantom σε κάνω add μια μσν ρε συ γιατι θελω να σου πω κατι για το forum :P
Dec 24 2010 16:26
Photo

ichigo13 → Kenny

Ξεκίνησα Pastel, dude :P.Καλό αλλά θα ήθελα πιο προκλητικά πράγματα, λιγάκι δλδ xD. Btw μσν πως δεν μπαινει τις τελευταίες μέρες :P?
Dec 23 2010 22:55
Photo

ichigo13 → NINAKOS

Φίλε μου μόνο σε κάποιον ιδιωτικό greek-tracker θα τα βρεις αν υπάρχουν. Πάντως σίγουρα υπήρχαν κάποια επεισόδια στο gamato.info αλλά έκλεισε, οπότε τώρα δεν ξέρω :/
Dec 14 2010 00:50
Photo

NINAKOS → ichigo13

geia sou re megale na se rotiso kati kserie skaneis pou tha bro to d gray man apo to cine plus me greek sub pou pezotan
Dec 14 2010 00:38