Jump to content

Community Status Updates

Photo

ichigo13 → Dante80

Dante sorry αλλά γιατί δεν μπορώ να ανοίξω poll?Τώρα πια μπορούν μόνο οι mods να το κάνουν?
Sep 04 2008 21:43
Photo

ichigo13 → Phantom Duck

Sorry Phantom αλλά γιατί δεν μπορώ να ανοίξω poll?Τώρα πια μπορούν μόνο οι mods?
Sep 04 2008 21:41
Photo

Zoro → ichigo13

Χεχε ναι μετα απο τοσα που διαβασα και ειδικα στην τελευταια σου συζητηση με τον Radagast ειμαι πια σιγουρος οτι εισαι σκληροπυρηνικος OP fan...θα το δεις μεχρι τελους με οικογενεια και παιδια!!:P:P:P Aσε παντως,ακουω οτι το manga ειναι σε αριστουργηματικο σημεια αυτη την στιγμη,ανυπομονω να τα δω στο ανιμε;)...παντως οσο αφορα το TB δεν ειναι και η πρωτη φορα που ο Oda βγαζει κατι πιο χαλαρο,ηδη το κανε μια φορα με τoν Foxy...στο ΤΒ τουλαχιστον ειχαμε Schichibukai και τον Oz!!{κατι ειναι κι αυτο!!} Οσο για το μαθημα,ποτε τελειωνεις εσυ δλδ?? Anw,καλη επιτυχια και σε σενα λοιπον,θα τα πουμε απο 25 Σεπτεμβριου και μετα που θα γυρισω:) {εκτος κι αν γινει κανα θαυμα και εχω πιο νωρις συνδεση σπιτι..} ΥΓ:Διπλωμα Οδηγησης εχω ναι,το πηρα πριν 1-2 χρονια απ οσο θυμαμαι,αλλα μην φανταστεις,δεν οδηγαω πολυ! Δεν ειμαι ακομη τελειως εξοικειωμενος με τα αυτοκινητα,συνηθως προτιμω ποδηλατο ή...το αγαπημενο μου....να με φερνουν αλλοι!!:hehe: {ασε ειμαι καλος στο να φορτωνομαι εκει:P} Αυτα buddy,τα λεμε σε 3 βδομαδες:byejg9:
Sep 04 2008 14:01
Photo

ichigo13 → Zoro

Μαζί σου pal, βρήκες τον τύπο μου!Πάντως λογικό είναι να μην σου αρέσει και τόσο η Triller Bark γιατί το hillarious houmor που έχει είναι δίκοπο μαχαίρι για έναν θεατή,αν θα του αρέσει ή όχι.Αλλά όπως λές ο Οda μας έχει πρσφέρει τόσα πολλά που μια 1 arc στις 10 είναι μέτρια δεν λέει και κάτι. Άσε εγώ τώρα δίνω ένα μάθημα όπου τον Σεπτέμβη βάζουν πάντα 2-3 φορές πιο δυσκόλα, έτσι για τιμωρία επειδή δε το πέρασες το πρώτο εξάμηνο μλκίες! Α..και γράφτηκα και σε σχολή οδήγησης!:P Εσύ έχεις πάρει το δίπλωμα?
Sep 04 2008 09:58
Photo

Zoro → ichigo13

Λοιπον για να σου απαντησω σε ολα ενα ενα:P Στο misa θεμα τελικα ψιλουπερισχισε η iri και με μετεπεισε σε πολλα θεματα,δες τελευταιες σελιδες απο misa thread και θα καταλαβεις;) Μετα,οσο για το manga,καλα οταν φτασεις εκει παιζει και να σε ρωτησω spoiler ερωτηση τι ειναι τα devil fruit τελικα γιατι μαλλον δεν θα αντεξω μεχρι το ανιμε:P Τελος,οσο για το θεμα με τα SBS μην φαντασεις οτι κι εγω ηθελα να σε πρηξω εκει,οτι ηταν να πω το πα,δλδ και να ξαναπαντουσες δεν ειχα τπτ αλλο να πω στο θεμα:P..αν και δεν νομιζω οτι το βλεπουμε πολυ διαφορετικα... Παντως εσυ καταλαβαινω που το πας,εισαι true One Piece fan,μπορει να δεις και πιο σοβαρα ανιμε αλλα αυτο θα το βλεπεις παντα...κι εγω τις ιδιας αποψης ειμαι γιατι εκτος οτι με αυτο ξαναμπηκα/ξεκινησα στον κοσμο των ανιμε και γενικως ειμαι fan των πειρατικων ιστοριων,θεωρω οτι παρα τα μειονεκτιματα του που εχουμε χιλιοαναλυσει,η σειρα προσφερει πολυ περισσοτερα απ οσα δειχνει και χαιρομαι που κι εσυ το βλεπεις ετσι...{βασικα μην σου πω οτι εσυ εισαι και πιο καμμενος απο μενα..εγω παρατηρω πολυ λεπτομερια οπως ειδες:hahaha:}.. Κριμα που δεν το βλεπουν πολλοι ετσι στο forum,αλλα τι να γινει,οπως ειπες κι εσυ,αυτοι χανουν,μια χαρα ειμαστε κι ετσι...τα λεμε λοιπον pal,εγω αυριο ειναι η τελευταια φορα που θα μαι μεσα για πολυ,απο παρασκευη θα λειψω μεχρι 25 Σεπτεμβριου μαλλον{damn exams,γυρναω και στην αλλη πατριδα}:sigh2:... Τα λεμε καπου εκει λοιπον,καλη επιτυχια και σε σενα αν γραφεις^^
Sep 04 2008 03:47
Photo

ichigo13 → Zoro

Καταλαβαίνω τι λες βρε, απλώς πιστεψέ με δεν ξερώ (αλλά αυτό νοιώθω) εμένα αυτή η τιμωρία αν και αφελής και ψεύτικη από την σκοπιά της πραγματικής ζωής εμένα με συναρπάζει γιατί εκφράζει όπως είπα το romance μιας παλιάς εποχής!Ναι οι κακοί τιμωρούνται μόνο με τον τρόπο που ανέφερα και όχι με κάποιον άλλο όπως λες όμως προσωπικά εγώ ως θεατής χορταίνω να βλέπω αυτό το πράμα και μόνο δεν θέλω άλλη τιμωρία!Ας είναι ψεύτικό, όταν το βλέπω με ευχαριστεί! Δεν ξέρω εγώ έτσι το βλέπω πάντως
Sep 03 2008 23:12
Photo

ichigo13 → RiDeLub

Thanks Rid θα το κοιτάξω
Sep 03 2008 21:01
Photo

ichigo13 → M.D.F.

Οπως λέει και ο Franky Suuuuuper!!!!!!!
Sep 03 2008 21:00
Photo

RiDeLub → ichigo13

Βασικά απ' ότι είδα τώρα όντως είναι down. Εγώ πάντως το χρησιμοποιώ μόνο για OP και δεν ξέρω για λοιπά προγράμματα. Το πρόγραμμα προβολής το έχει στην σελίδα που σου έδωσα. Δοκίμασε μια στιγμή που το πρόγραμμα λέει ότι θα δείξουν κάτι. Στην παρένθεση έχουν το πρόγραμμα με ώρα Ιαπωνίας (+ 6 από εμάς) και πόση ώρα μένει για την κάθε προβολή. Περίμενε να δεις κάτι και μετά πες μου και για την ποιότητα. Εμένα μου αρέσει περισσότερο σε σχέση με τα άλλα 2. Πάντως εγώ δεν μπαίνω μέσω firefox. Αν αντιγράψει το url και κάνεις open url με τον media player πιστεύω θα έχεις "καλύτερη απόδοση".
Sep 03 2008 20:35
Photo

M.D.F. → ichigo13

Τι λεει το νεο thread? XD Καλο? Καλο? :tensai:
Sep 03 2008 20:30
Photo

ichigo13 → RiDeLub

Λοιπόν μετά από κα΄ποια προσπάθεια κατάθερα να εγλαταστήσω το WMP 11 για στον firefox και τώρα κάτι πάει να γίνει [URL="http://www.horribleraws.eu/chat/"]εδώ[/URL].Ομως ποτε΄δεν βλέπω να παίζεται κάτι.Πότε έχουμε μεταδόσεις Ridelub ξέρεις?
Sep 03 2008 19:57
Photo

ichigo13 → Leon

Oχι ποτέ δεν έχω ανέβει!Δεν έχει τύχει!Θα ήθελα αλλά είναι πολλλύ μακριά!Ο φίλος τώρα πάει για δεύτερο χρόνο!Χρήστος λέγεται
Sep 03 2008 17:52
Photo

Leon → ichigo13

αν πάει τώρα για 3ο έτος μπορεί και να τον ξέρω. Ξέρω μερικούς. Εγώ πάλι το ακριβώς αντίθετο. Στην αρχή περνούσα κορυφαία αλλά σιγά σιγά ξεθύμαινε. Πέρασα και γω τις φάσεις μου. Τώρα μια χαρά. Είναι και ωραία πόλη. Έχεις ανέβει ποτέ;
Sep 03 2008 17:46
Photo

ichigo13 → Zoro

Μάλλον θα πρέπει να έχω μείνει κάτι επισόδεια πίσω(δεν είσαι Misa-fan?:P)! Πάντως είναι εύκολοΠρέπει να κάνεις heal έναν από τους χαρακτήρες που θες από τον πίνακα της samurai_pizza_dora και να κάνεις hurt άλλον έναν χαρακτήρα επίσης από τον ίδιο πίνακα! Απλώς αυτή τη βδομάδα διαλέγουμε νέο χαρακτήρα να μπει στον πίνακα και υποψήφιες είναι τρείς γυναίκες, μέσα σ'αυτές και η Misa Btw στο one piece manga έχουμε epic chapters!Θα τρίβετε τα μάτια σας όταν φτάσει το anime! Aντε κοντεύει και ο Vegapunk(πραγματικά όμως κοντεύει) και έτσι θα λυθούν πολλές απορίες για τα φρούτα! Τα λέμε pal:tensai:
Sep 03 2008 17:46
Photo

Zoro → ichigo13

Arigato για το link ichi,αλλα δεν εχω χρονο για να συμμετεχω στο παιχνιδι{και ουτε ξερω πως παιζεταιXD}... Ουτος η αλλος δεν ειμαι πια Misa-fan:P
Sep 03 2008 17:25