Jump to content

Community Status Updates

Photo

ichigo13 → Leon

Oχι αλλά έχω εκεί έναν πολλύ καλό μου φίλο που σουδάζει Πολιτικός μηχανικός!Ομώς στην αρχή δεν τα πέρναγε καλά.Ήταν μέσα στην κατάθλιψη!Να φανταστείς δεν είχε ούτε θέρμανση(φαντάσου) το σπίτι του!Τώρα γ'αυτόν τα πράγματα είναι κάπως καλύτερα,έχει ψιλοσυνηθήσει
Sep 03 2008 17:18
Photo

Leon → ichigo13

Ναι. Σπουδάζω Μηχανικός Περιβάλλοντος στην Ξάνθη. Έχεις καμιά σχέση με Ξάνθη;
Sep 03 2008 17:15
Photo

ichigo13 → Leon

Leon δεν θυμάμαι αν μου είχες πει ποτέ αλλά σε σχολή είσαι στην Ξάνθη?
Sep 03 2008 16:15
Photo

ichigo13 → Zoro

[URL]http://www.anime.gr/forums/play-post/3717-anime-gr-heal-hurt-game-151.html#post228197[/URL]
Sep 03 2008 16:05
Photo

ichigo13 → M.D.F.

Στο aditional options έχει επιλογή που λέει manage attachement!ΘΑ το δείς
Sep 03 2008 11:02
Photo

M.D.F. → ichigo13

Κανω topic και μετα πως κανω attachement? Ποσταρα και το summary του 513!
Sep 03 2008 10:58
Photo

ichigo13 → M.D.F.

A...τότε καλύτερα μην φτιάξεις νέο thread απλά ανεβασέ το ως attachement(σε μορφή word)!
Sep 03 2008 10:44
Photo

M.D.F. → ichigo13

Το SBS ΒΓΗΚΕ 46 ΣΕΛΙΔΕΣ WORD!:hahaha::hahaha::hahaha: Kαι κρατησα τα σημαντικα μονο!:hahaha::hahaha::hahaha: Να κανω post 46 σελιδες?:hahaha::hahaha::hahaha:
Sep 03 2008 06:16
Photo

ichigo13 → Radagast

Kοίτα θα παραδεχτώ ότι είμαι τρελός one piece fan αλά όχι με παροπίδες!Η σειρά αυτή είναι η [B]μόνη[/B] πως με έχει κάνει να κλάψω άπειρες φορές (και πίστεψε με δεν κλέω εύκολα) χωρίς να έχει πάντα την κατάλληλη σοβαρότητα και περνάει κι αυτό πολλά μηνύματα (ειδικά για τις ηλικίες που αναφέρεται)! Το να το συγρίνω με σειρές seinen το θεωρώ λάθος καθώς όντως ως σειρά θα φανεί ρηχιά μπροστα σ'αυτές(in general speaking)! Τέλος μια μια σειρά anime δεν την βλέπω μόνο για μένα αλλά την βλέπω για να δω τι προσφέρει στους μικρούτερους, δεν ξέρω I like it that way!
Sep 03 2008 01:04
Photo

Radagast → ichigo13

Η διαφορά έγκειται κυρίως στο ότι : σε ότι ηλικίας άτομο και να το βάλεις το DN, θα τον κρατήσει να το δει "τουλάχιστον" ολόκληρο και αυτό γίνεται κυρίως γιατί η γρήγορη σκηνοθεσία, η σκοτεινή ατμόσφαιρα, το suspense με το αγχωτικό OST, αλλά και το πρωτότυπο σενάριο με τις ηθικές προεκτάσεις θα τον κολλήσουν στην οθόνη. Στο DN βλέπεις πολλούς χαρακτήρες να ψοφάνε και δεν μπορείς να το πεις προβλέψιμο καθώς έχει πολλά plot twists. Χώρια που έχει τρομερά δυνατή αρχή. Απ'την άλλη το fma κάνει μπαμ πως στοιχεύει μόνο σε μικρές ηλικίες και ζωντανή απόδειξη αυτού είναι πως σε όσους και να δοκίμασα να το πασάρω σε ηλικία πάνω από 22-24 χρονών, όλοι το έκαναν αμέσως drop. Και μένα ήταν στα πρώτα anime που είδα και το αναγνωρίζω κατά κάποιον τρόπο, αλλά αν από ένα σημείο και μετά δεις πολλά, καταλαβαίνεις πόσο αδύναμο ήταν. Δε συμφωνώ πάντως πως μοιάζει με τα άλλα shounen για τους λόγους που είπα. Αριστούργημα δεν είναι το DN, αλλά αξίζει τον χρόνο του αυτό πιστεύω. Δεν έχει τόση σημασία αν είναι σοβαρό κάτι ή όχι αρκεί να αξίζει και να περνάει πολλά μηνύματα ή γενικά να σε βάζει σε σκέψεις και προβληματισμούς ή να σε κάνει να νιώθεις πολλά ανθρώπινα συναισθήματα. Και το Gto πχ είναι comedy, αλλά έλα που κατά κάποιο τρόπο εκτός από διασκεδαστικό είναι και μάθημα ζωής...
Sep 03 2008 00:43
Photo

ichigo13 → Radagast

Κοίτα εμένα το fma είναι το πρώτο μου anime.Θεωρώ ότι είναι ένα πό τα καλύτερα σκηνοθετημένα shonen και δεν με κούρασε ποτέ!Επίσης το death note μπορεί όντως να έχει καλό σενάριο αλλά πιστεύω πως αυτό εξαπατεί πολλούς και τους κάνει να χάνουν το νόημα.Και το νόημα είναι πως ακόμα κι αυτή η σειρά δεν πάυει να ακολουθεί το ίδιο μότιβο που ακολουθούν όλα τα shonen. Τέλος sorry ρε δάσκαλε αλλά όλα τα anime που ανέφερες από την δεύτερη λίστα είναι ή dementia ή seinen!Λογικό είναι να 'ναι πιο σοβαρά από τα άλλα shonen αφού αναφέρονται σε μεγαλύτερες ηλικίες!Με εξαίρεση φυσικά τον Miyazaki ο οποίος είναι όντως respect! [B]Το θέμα για μένα είναι ο ντόρος που γίνεται από άτομα μεγαλύτερων ηλικιών που θεωρούν αυτά τα shonen αριστουργήματα!Γιατί για παιδιά εγώ μια χαρά σειρές τις βρίσκω τις περισσότερες!Το γιατί τις βλέπω εγώ είναι άλλο θέμα[/B]
Sep 03 2008 00:26
Photo

Radagast → ichigo13

To fma ήταν τρομερά αργό και ρηχό στο πρώτο μισό ειδικά της σειράς και πολύ πιο παιδικό κι υπερβολικό απ'το DN για μένα. ενώ το περίμενα πολύ πιο άρτιο σαν σειρά. Αν και είχε καλύτερη ανάπτυξη χαρακτήρων στο σύνολο το Fma, εκεί που χάνει τελείως είναι στον τομέα της ατμόσφαιρας, της μουσικής, του suspense αλλά και της σκηνοθεσίας. Εκεί το πατάει κάτω σε όλα το DN. Αυτή είναι και η κύρια διαφορά τους. Πίστεψε με αν βλέπεις κινηματογράφο-ταινίες πάνω από 12 χρόνια όπως εγώ, τότε πραγματικά μπορείς να εκτιμήσεις την καλή σκηνοθεσία όσο τίποτα άλλο. Κι αυτό το έκανε άψογα το DN είναι αυτό που το κάνει να ξεχωρίζει από όλες τις άλλες σειρές.
Sep 03 2008 00:11
Photo

ichigo13 → Radagast

Ok απλώς θεωρώ ότι αδικούνται κάπως τα άλλα shonen!Γνώμη μου είναι πως το death note δεν διαφέρει και τρελά από τα γνωστά shonen(διαφέρει αλλά όχι τρελά, όπως γενικά παρουσιάζεται). Κανονικά για μένα το death note έπρεπε να μπει στην πρώτη λίστα σου!Δηλαδή το fma π.χ. τι έχει να ζηλέψει από το D.N.?I just can't understand
Sep 02 2008 23:56
Photo

Radagast → ichigo13

Συμφωνώ αλλά και πάλι άξιζε το χρόνο του πολύ παραπάνω απ'ότι άλλα anime. Άλλωστε είχε να προσφέρει μοναδική ατμόσφαιρα-σκηνοθεσία-suspense και την πρωτοτυπία στο mind combat. Είχε και τα flaws του αλλά δεν παύει να είναι anime που αξίζει κανείς σίγουρα να δει έστω μια φορά.
Sep 02 2008 23:40
Photo

ichigo13 → Radagast

Death note is also very over-rated!:)
Sep 02 2008 23:30