Community Status Updates
zade → ichigo13
Nαι φυσικά και διαβάζω κόμικ . Είμαι πολύ φανατικός. Batman RIP , Secret Invansion , final crisis είναι μόνο μερικοί από τους τίτλους των δύο μεγάλων εταιριών που διαβάζω ανελλιπώς . Με τα κόμικ έχω μεγαλύτερρη τρέλα από ότι με τα άνιμε . Ασχολούμαι πολύ γενικότερα με τα κόμικ και ειδικότερα με το υπερηρωικό κόμικ.
[psonio mode on] αφού να φανταστείς είμαι και mod στο [url=http://www.anubiscomics.gr/forum]Anubis Comics Forum[/url][psonio mode off]
Πως και ρωτάς ;
Sep 06 2008 21:45
ichigo13 → zade
Ζade να σε ρωτήσω?Διαβάζεις ακόμα Marvel και DC!Εννοω τα νέα events, το final crysis, ξέρεις!Γιατί εδώ βλέπω λίγοι ασχολούνται με Marvel και DC και εσύ πρέπει να είσαι ένας απ'αυτούς!
Sep 06 2008 21:19
ichigo13 → Dante80
Οκ man!Δεν νομίζω πως υπάρχει καποια διαφωνία σ'αυτό που λέμε!Τα ίδια πράγματα λέμε.
Δεν ξέρω αν έδωσα την εντύπωση ότι λέω κάτι διαφορετικό!
Sep 06 2008 19:41
ichigo13 → iristella
λοιπόν Iri-chan ο φίλος μου, μου είπε πως όλα τα νέα events αλλά και όλα τα αμερικάνικαcomics τα κατεβάζει από το Demonoid.com.Απ'ότι είδα οι εγγραφές είνια ανοιχτές οπότε πήγαινε τώρα που προλαβαίνεις γιατί κλείνουν μετά από λίγο και ξανανοιγούν μετά από καιρό!
Τώρα fansite όπως στα anime δεν είναι εύκολο να υπάρξει γιατί όπως μου είπε οι νόμοι για τα comics είναι αυστηροί στην Αμερική και site βγαίνει το κλείνουν, ακόμα και εκτός Αμερικής!
Λοιπόν ελπίζω να βοήθησα.Τα λέμε :)
Sep 06 2008 15:09
moonheart → ichigo13
lulz... anytime... she is a great actress too... one of the most famous in taiwan!! ^o^
Sep 06 2008 12:20
ichigo13 → moonheart
Πάντως δεν μοιάζει με Ταιβανέζα!Δεν ξέρω, ,μου φένεται για δεύτερης με τρίτης γενιάς Ταιβανέζα!:), όχι αυθεντική
Πάντως ναι, είναι πολλύ όμορφη!Ευχαριστώ πολλύ!
Sep 06 2008 12:15
samurai_pizza_dora → ichigo13
Αriel Lin λέγεται τελικά. Αλλα δεν είναι ιαπωνέζα,είναι απο Ταϊβάν. Αντε σε βλέπουμε να τρέχεις στην ΤαΪβαν για αυτογραφο! :hahaha:
Sep 06 2008 07:49
ichigo13 → iristella
Λοιπόν δεν μπορώ σήμερα αλλά αύριο θα σου πω όσα site μπορώ!Εγώ εγώ δεν είμαι τρελά φανατικός με Marvel και DC, οκ μου αρέσουν άλλα όχι και τόσο όσο τα manga!Αλλά τι γίνεται έχω έναν φίλο τον Cris_X(Το παιδί που έκανε την ανάλυση στο thread DC Comics) ο οποίος πίστεψε με Iri είναι κινητή εγκυκλοπαίδια της Marvel και της DC!Ότι έχω μάθει το έχω μάθει απ'αυτόν.Οι γνώσεις του ξεπερνούν οποιονδήποτε από εδώ μέσα πιστεύω!Τι wikipedia και google.Αυτός να ρωτήσεις και σου ΄χει απαντήσει σε 2 δευτερόλεπτα και θα σου πει και ολοκληρομένα την αποψή του!Lol
Αnyway αύριο θα τον ρωτήσω γιατί αυτός ξέρει καλύτερα, μη σου λέω βλακείες, και θα σου πω!
Don't worry έπεσες σε καλά χέρια! XD
Sep 06 2008 01:37
iristella → ichigo13
Ιchi san να σου κανω μια ερωτηση? Τα comics παο DC και Marvel μπορω να τα βρω scanlated στο διαδικτυο? και αν ναι εχεις να μου προτεινεις κανα καλο site? ^^
Sep 06 2008 01:09
ichigo13 → samurai_pizza_dora
Οχι αλλά μου φένεται πολλύ όμορφη και είπα να ρωτήσω το όνομα για να δω κανά βιντεάκι της στο youtube!Πως εσένα σου αρέσει ο Jun?Ε...έτσι κι εγώ είδα την κοπελιά και ήθελα να μάθω γι'αυτήν:)
Sep 05 2008 20:07
samurai_pizza_dora → ichigo13
Δεν ξέρω να σου πω την αλήθεια... :S
Μπορει και να την εχω ξαναδει, αλλα οι ιαπωνες δεν εχουν τεραστιες διαφορες μεταξυ τους. Θα ρωτησω τη moonheart αμα μπει msn.
Αληθεια, προς τι η απορια?:wis: Αποφασισες και εσυ να δεις drama λογω των "ηθοποιών τους"? :p
Sep 05 2008 20:01

This status update has reached the maximum number of replies allowed