Community Status Updates
Night Wizard Seal → ichigo13
Έλα ρε;! Τέτοιο σουξέ στην Ιαπωνία η Μπέσσυ; :P
Και γιατί πήγε εκεί; Διεθνή καριέρα; :P
I am still shocked by the song :P
Mar 19 2011 02:07
ichigo13 → Tenshi
Βασικά ίδιο είναι απλώς δεν έχει akahai tiles :P.
Ok, οπότε θα πω αν είναι και στους φίλους μου και το κανονίζουμε κάποια μέρα. Απλώς αν μπορείς πες μου μέχρι πότε θα είσαι Ηράκλειο για να ξέρω.
Επίσης σου στέλνω και το msn μου με p.m.
Feb 22 2011 16:14
Tenshi → ichigo13
Ναι, εννοείτε να κανονίσουμε. Απλά εγώ έχω παίξει μόνο με γιαπωνέζικο σετ. Ελπίζω να μην έχει διαφορές από το κινέζικο!!
όσο για το ότι είμαι εδώ είναι προσωπικοί λόγοι :P
Feb 22 2011 16:06
ichigo13 → Tenshi
Hmm για riichi, μονο o Kenny γνωρίζω πως ξέρει και έρχεται το καλοκαίρι Ηράκλειο.Τώρα έχω μάθει σε φίλους μου άλλα όχι το riichi ρε συ, τους έχω μάθει τους κανόνες του κινέζικου, που εντάξει βέβαια αν ξέρεις riichi ξέρεις κι αυτούς πάνω κάτω :P.Άλλωστε έχω κινέζικο set,όχι ιαπωνικό αλλά μια χαρά παίζεις και riichi.Αν είναι θα κανονίσουμε ρε συ.
Εσύ πως και είσαι Ηράκλειο, θυμάμαι σπουδάζεις Κτηνιατρική νομίζω στην Θεσαλ/νίκη :P.
Feb 22 2011 15:54
Tenshi → ichigo13
Χοχο!! Ναι πολύ σωστά θυμάσαι. Ηράκλειο είμαι. Φυσικά και ψήνομαι πολύ άσχημα για κανα παιχνίδι mahjong. Υπάρχουν άλλα άτομα που να ξέρουν??!
Feb 22 2011 14:34
ichigo13 → shihou-chan
Συγνώμη κοπελιά, επειδή νομίζω εσύ είσαι που ξέρεις καλά το Genki, αν κάποιος ξέρει καλά το Genki I, μπορεί αν δώσει για Ν5 στο JLPT?
Ευχαριστώ :)...
Feb 22 2011 14:31
ichigo13 → Tenshi
Yes i have why xD???
Και είμαι και Ηράκλειο, κάτι θυμάμαι ότι μια μέρα γύρναγες στα GNET του Ηρακλείου.Πως κι έτσι :P?
Θες match?
Feb 22 2011 14:28
Xeiji → ichigo13
οχι δεν ειμαι φοιτητρια, μενω μονημα στο Ηρακλειο χαχα ακομα χειροτερα :p αλλα που θα παει, κατι θα βρεθει!
Feb 04 2011 23:02
ichigo13 → Xeiji
Εσύ είσαι btw φοιτήτρια στο Ηράκλειο, μόνιμη κάτοικος, `ή έχεις τελειώσει??
Εγώ έτσι κι αλλιώς όταν πάρω πτυχίο σε κανα 2 χρόνια και γυρίσω Αθήνα θα ξεκινήσω μαθήματα ^^!
Feb 04 2011 16:20
Xeiji → ichigo13
Πριν λιγο καιρο ειχα παει στην τραπεζα και εντελως τυχαιως ειδα εναν ιαπωνα εκει! Μεχρι να τελειωσω τη δουλεια μου δυστυχως ειχε εξαφανιστει!! ΤΤ_ΤΤ παντως καποιοι φιλοι μου εχουν πει *ξερουν το κολλημα μου* πως εχουν δει και ακουσει Ιαπωνες στα κινεζικα μαγαζια... ξερεις αυτα τα φτηνιαρικα που πουλανε ρουχα... i'l give it a try when i can!
Feb 04 2011 15:21
ichigo13 → Sabaku316
Κοίτα η αλήθεια είναι ότι δεν είμαι splatter fan όμως ξέρω ότι το High School of the Dead είναι ωραίο splatter και καινούργιο.Εγώ πιο πολύ σκέτα horror ξέρω, χωρίς splatter.
To Monoke είναι ωραίο από anime και από manga μου άρεσε το Uzumaki, αν και manga θα σου πρότινα να το διαβάσεις είναι το πιο mindfuck που έχω δει ποτέ μου xD!!
Feb 01 2011 16:29
Sabaku316 → ichigo13
Ε νομιζω το συγκεκριμενο κομματι ειναι ολο το αλπουμ, εκτοσ αυτου ειναι ενα κλασσικο soundtrack...Έχεις να προτείνεις μήπως κανα Horror/Splatter Anime?
Feb 01 2011 13:20
ichigo13 → Sabaku316
Εγώ 4-5 χρονια περίπου ασχολούμαι και μπορώ να δω το οτιδήποτε αρκεί να μου αρέσει η υπόθεση.Από Romance μέχρι sports anime.
Xax το soundtrack το αγόρασα από το Amazon.Είναι αρκετά καλό, αν και δεν θυμίζει ακριβώς τα άλλα albums των Daft Punk, γιατί είναι soundtrack, άλλος είναι ο σκοπός του.Παρόλλα αυτά μου αρέσει, ειδικά το Derrezed xD
Feb 01 2011 13:08

This status update has reached the maximum number of replies allowed