Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας

Φωτογραφία

ichigo13 → ikki

ichigo13 invites you to join the [URL="http://www.anime.gr/forums/group.php?groupid=8"]one piece social club! [/URL]
Ιούν 13 2008 14:01
Φωτογραφία

ichigo13 → Masterhead

ichigo13 invites you to join the [URL="http://www.anime.gr/forums/group.php?groupid=8"]one piece social group![/URL]
Ιούν 13 2008 13:00
Φωτογραφία

ichigo13 → Hellraider

Heli το ξέρω είμαι ιερόσυλος αλλά μπές [URL="http://www.hentaitraders.com/hentai/series/346/page/1/#"]εδώ [/URL]και δες το manga που λέγεται Harimaro
Ιούν 13 2008 00:53
Φωτογραφία

Radagast → ichigo13

Thnx, αν και το βρήκα μόνος τελικά μετά απο ταλαιπωρία αυτό με τα link images. Anyway δεν έχει σημασία το τι κατάλαβες τόσο αλλά το τι βίωσες όταν το είδες! Μερικές φορές μετράει πιο πολύ το τι νιώθεις όταν βλέπεις κάτι surreal παρά να του δώσεις μια λογική εξήγηση! Δεν είναι το παν στη ζωή να τα βλέπουμε όλα ως λογικά και να θέλουμε μαθηματική εξήγηση! Και ναι το ακούς αυτό από κάποιον που ήταν Μαθηματικό 4 χρόνια! :P
Ιούν 13 2008 00:12
Φωτογραφία

ichigo13 → Radagast

Radagast όσο αναφορά το Rate thy neighbour που ρώτησες γιατις pics απλά πηγαίνεις και πατας δεξί κλικ στην εικόνα του av σου και διαλέγεις την επιλογή προβολή εικόνας μετά κάνεις copy το λινκ και είσαι έτοιμος βάζεις την εικόνα μέσα στο spoiler! Το ίδιο και για την sig! Aυτά!Btw είδα το Labyrinth Tales αλλά δεν κατάλαβα πολλά παρά μόνο την τελευταία ιστορία και η οποία μου άρεσε πιο πολλύ απο τις άλλες!Πειράζει?
Ιούν 13 2008 00:03
Φωτογραφία

ichigo13 → Zoro

Τhanks Zoro!
Ιούν 12 2008 23:57
Φωτογραφία

Zoro → ichigo13

EKMEK ειναι η "νεολαια του ΚΕΗΚ,του κομικ του site"...κατι σαν ενα group υποστηριξης στο ΚΕΗΚ,για πλακα....(ελπιζω να μην κανω λαθος αλλα αυτο καταλαβα απ οσα μου πε ο BarbasSs...)...
Ιούν 12 2008 23:56
Φωτογραφία

iristella → ichigo13

Ειναι social group και τα αρχικα σημαινουν Επιτροπη Κανιβαλισμου και Μοναδα Ειδικων Καταστροφων....Oυτε κι εγω εχω καταλαβει τι ακριβως παιζει (στην αρχη το περασα για γλυκο - L επιρροες) αλλα ακουγεται οτι εχει πλακα...Μπες και εσυ να ειμαστε παρεα....
Ιούν 12 2008 23:04
Φωτογραφία

ichigo13 → iristella

Ρε @iristella τους ρωτάω όλους και κανείς δεν μου απαντάει! Τι είναι αυτό το E.K.M.E.K.?
Ιούν 12 2008 23:01
Φωτογραφία

ichigo13 → samurai_pizza_dora

Ωραία θα την αρχίσω μάλλον το καλοκαίρι!Chikusooo να μην είχε μόνο τόσα πολλά επισόδεια!Βλέπω πάντως δεν έχει fillers!Κάτι είναι κι αυτό! Τhanks for the info!
Ιούν 12 2008 20:52
Φωτογραφία

samurai_pizza_dora → ichigo13

Ρε συ ο Lelouch ειναι στο avatar μου! Μα δεν μοιαζει καθολου?Ο_ο (btw εχω κατι χρόνια αυτό το avatar, αλλα βαριεμαι αφανταστα να φτιαξω αλλο, μονο οταν εχω εμπνευση και ορεξη το κανω, κατι που ειναι πολυ σπανιο για εμενα...) Απο το Gintama θα εννοείς την Kagura.Παντως το μοον σιγουρο ειναι οτι δεν εχει καμια σχεση με τη Sakura...Ειναι ενα καμμένο 12χρονο με μυικη δυναμη αρσιβαριστα, που νομιζει οτι ειναι ενηλικας(δεν μπορεις να φανταστεις το σοβαρο βλεμα που παιρνει οταν λεει τη μια βλακεια μετα την αλλη) Γενικα ολοι οι χαρακτηρες ειναι ενας κ'ενας! Αλλα ο καλύτερος απο ολους ειναι ο Gintoki(θεος, τπτ παρακατω...)
Ιούν 12 2008 20:45
Φωτογραφία

iristella → ichigo13

Ωχ αν ειναι ετσι οπως τα λες να το αφησω καλυτερα.....τι να πω....κριμα παντως πολυ κριμα...
Ιούν 12 2008 20:43
Φωτογραφία

ichigo13 → iristella

Κι όμως σε προκαλώ να δεις το Fist of the North Star! Του κλότσου και του μπάτσου ήταν η ταινία! Την είχαν δείξει και στην Ελλάδα!(Ο ΑΝΤ1 στις 00:00!)
Ιούν 12 2008 20:23
Φωτογραφία

iristella → ichigo13

Που σημαινει να μην ευελπιστω να δω το DN γυρισμενο απο την Universal??? Aλλα για να ειμαστε και ειλικρινεις για να ειναι χειροτερη παραγωγη απο τις ιαπωνικες ταινιες θα πρεπει να καταβαλλουν συνειδητη προσπαθεια.... Ειδα τυχαια προχτες το στιγμιοτυπο που πεθαινε ο L στην ταινια και εκει που στο anime εκλαιγα με λυγμους παραλιγο να με πιασει νευρικο γελιο εκει.....
Ιούν 12 2008 20:19
Φωτογραφία

ichigo13 → iristella

Ναι σίγουρα σε σχέση με άλλες ταινίες βασισμένες σε comics ήταν way too better! Πάντως οι χειρότερες live action αμερικάνικες μεταφορές είναι από τα manga! Μπλιάχ:puke:
Ιούν 12 2008 20:17