Jump to content

Community Status Updates

Photo

samurai_pizza_dora → ichigo13

Kαλα αμα ηταν ευκολη η σχολη θα βαριοσουν, και θα εχανες και το νοημα. Θα ελεγε τι #$%@# κανεις και χανεις το χρονο σου. Και ναι οντως το παρακαναμε με τα visitor messages...Μαλλον αλλη λειτουργια ειχε αυτη η δυνατοτητα( btw εδω ξαφνικα αρχισε να βρεχει ο_Ο! Και ειχε καυσωνα το πρωι...)
Jun 13 2008 22:50
Photo

ichigo13 → samurai_pizza_dora

Να σου πω την αλήθεια κι εγώ πιστεύω πως καλύτερα που δεν πέρασα εκεί!Η Κρήτη είναι πολλύ ωραία!Δεν ξέρω αν έχεις έρθει ποτέ αλλά είναι πολλύ όμορφα!Σου προσφέρει ότι θέλεις!Η σχολή να μην ήταν δύσκολή και θα τα πέρναγα super! Αλλά τι να κάνουμε στην ζωή τίποτα δεν είναι τέλειο όπως λέω! btw σε πρόσθεσα στο msn γιατί το έχουμε γ**σει λίγο με τα visitor messages!:p
Jun 13 2008 22:41
Photo

Πωπω γκαντεμια! Και εγω ειχα βαλει ιατρικη αθηνας και την εχασα για 8 μορια...(καλα σε αυτες τις σχολες με τα μορια παιζουμε ετσι κι'αλλιως, αλλα καπως μου φανηκε...) Αλλα κάθε εμποδιο για καλο τελικα! Προσωπικα χαρηκα που τελικα δεν μπηκα αθηνα,γιατι μετα ακουσα τα χειροτερα για αυτη τη σχολη. Οι επαρχιακές σχολες γενικά ειναι καλύτερες. Αρα και το οτι δεν μπηκες στο μαθηματικο, μπορει να σημαινει κατι! ;) Η Πατρα οκ ειναι ως πολη,ενταξει το κακο ειναι οτι ειναι λιγο μικρη και γενικα την ηξερα απο παλια. Στο καρναβαλιδεν εμεινα...:P Κρητη περνας καλα?
Jun 13 2008 22:31
Photo

Εγώ είχα πει στους γονείς μου μια μέρα(ενώ είχα τρελαθεί από τα διαβάσματα και την όλη κατάσταση) σε στυλ μιας συγνιτικής στιγμης σε ένα anime ότι "Εγώ αυτό που θέλω να σπουδάσω είναι η πληροφορική γενικώς κι ας είναι οποιοδήποτε πανεπιστήμιο(I was desperate)! Εμένα μου αρέσει πολλύ!Βασικά προτιμώ το software(λογισμικό) από το hardware! Όμως στην αρχή ήταν να περάσω Μαθηματικό Αθήνας και να πάρω από εκει τον κλάδο της πληροφορικής αλλά τελικά δεν πέρασα για 100 μόρια (ανέβηκε 800 μόρια lol!) Έτσι τελικά κατέληξα στην Κρήτη! Αλήθεια στην Πάτρα πως είναι η φοιτητική ζωή σου αρέσει,έχεις και το καρναβάλι? Ο φίλος μου πάντως λέει ότι είναι ωραία! btw I luckily know your name from your [B]nick[/B] but you don't know mine! Well I am [B]Jimmy[/B]!
Jun 13 2008 21:53
Photo

ichigo13

Εγώ είχα πει στους γονείς μου μια μέρα(ενώ είχα τρελαθεί από τα διαβάσματα και την όλη κατάσταση) σε στυλ μιας συγνιτικής στιγμης σε ένα anime ότι "Εγώ αυτό που θέλω να σπουδάσω είναι η πληροφορική γενικώς κι ας είναι οποιδήποτε πανεπιστήμιο! Εμένα μου αρέσει πολλύ!Βασικά προτειμώ το software(λογισμικό) από το hardware! Όμως στην αρχή ήταν να περάσω Μαθηματικό Αθήνας και να πάρω από εκει τον κλάδο της πληροφορικής αλλά τελικά δεν πέρασα για 100 μόρια (ανέβηκε 800 μόρια lol!) Έτσι τελικά κατέληξα στην Κρήτη! Αλήθεια στην Πάτρα πως είναι η φοιτητική ζωή? Ο φίλος μου πάντως λέει ότι είναι ωραία!
Jun 13 2008 21:48
Photo

Πραγματικα ουτε εμενα μου αρεσε η φυσικη. Ηταν τόσο περιορισμένη ως μαθημα... Υπηρχε ενας τροπος σκεψης στις μισες ασκησεις. ΠΟΣΟ ΒΑΡΕΤΟ! Ενω στα μαθηματικα υπαρχουν 1000 δρομοι, απειροι τρόποι σκέψεις και κάθε μία νέα άσκηση είναι και μια ξεχωριστή εμπειρία. Ειναι κάτι όμορφο. Ενω η φυσικη βασιζεται στην παρατηρηση...Απλως παρατηρεις κάποια πράγματα και προσπαθείς να βγαλεις ενα τυπο. Η θεωρία βεβαια είναι πολύ πωρωτικη, αλλα μόνο η θεωρια. Οταν πάμε σε ασκήσεις βαριεμαι τη ζωη μου... Και ο προγραμματισμός πρέπει να είναι φοβερος! Εχεις πολλές δυνατότητες και μπορεις να δημιουργήσεις προγράμματα με οποιαδήποτε ιδιότητα. Μου φαινεται κάτι σαν τέχνη(αφου δημιουργεις) Λογικο ειναι λοιπον να νιωθεις ωραια αν εχεις φτιάξει κάτι καινούριο. Τωρα για το μαθηματικο, πιστευω οτι για να γινεις μεγαλος και τρανος πρεπει να εισαι μεγάλο μυαλο. Δεν λεω οτι ειμαι χαζη, αλλα εχω επιγνωση οτι δεν ειμαι και ιδιοφυια. Δεν ειχα το κουραγιο να παω κάπου και μόνο επειδή μου αρέσει...Τ_Τ Ενας μέτριος γιατρός μπορεί να τα πάει πολύ καλά στη ζωη του, να διακριθει και να παράγει έργο που να τον γεμίζει ικανοποίηση. Μαλιστα μπορει κάποιος να γίνει και καλός γιατρός αν εχει μεράκι και θέληση, δεν απαιτει IQ 300! Για αυτο η ιατρικη ειναι μαλλον πιο ευκολη απο το μαθηματικο. Η πληροφορικη πως σου φαίνεται? Ηταν το dream job σου?
Jun 13 2008 21:35
Photo

Καλά από μαθηματικά άλλο τίποτα! Ήδη πέρασα το πρώτο Απειροστικός Λογισμός Ι(θα σου άρεσε στα σίγουρα καθώς είναι ύλη τρίτης λυκείου).Γεωμετρία που ανέφερες πάντως δεν έχουμε!Μόνο ως μάθημα επιλογής!Τα μαθηματικά όντως κι εμένα μου άρεσαν!Ήταν και το μάθημα που είχα διαβάσει πιο πολλύ στις πανελλαδικές!Αλλά προτιμώ χίλιες φορές τα μαθηματα προγραμματισμού παρά οτιδήποτε άλλο!Απλά δώσε μου να σου φτιάξω ένα πρόγραμμα και θα κάτσω με τις ώρες να ασχοληθώ για στο φτιάξω!Στο τέλος μπορεί και να μην στο βγάλώ αλλά τουλάχιστον νιώθω ωραία! Το μάθημα βέβαια που μισώ είναι η φυσική!:puke:! Μακριά από μένα please!Top looser!Eυτυχώς που έπεσαν εύκολα πέρσι και κατάφερα να γράψω έναν αξιοπρεπή βαθμό για πανελλαδικές! Πάντως δεν καταλαβαίνω,τι εννοείς δεν σου έκοβε! Η ιατρική Πάτρας απ'ότι θυμάμαι είχε 19.000 μόρια! Μήπως εννοείς ότι είναι πιο εύκολή η ιατρική! Εγώ πάντως δεν το νομίζω!(τι να πω δεν ξέρω)!
Jun 13 2008 21:03
Photo

Kαλα ε, πληροφορικαριος και αρχαιολατρης! Ελε0ς...:p Μου αρεσε αρκετα η βιολογια, αλλα πιο πολυ απ'ολα μου αρεσαν τα μαθηματικά.Τ_Τ (δεν πηγα ομως σε σχολη που να εχει σχεση με αυτα) Μια ωραια άσκηση γεωμετριας με εκανε να νιωθω τόσο όμορφα όσο ένα πολυ καλο anime που λεμε. Αλλα... Δεν ημουν αρκετα εξυπνη για να παω μαθηματικο. Τυχερε, εχετε μαθηματικα να φανε και οι κοτες εσεις!
Jun 13 2008 20:46
Photo

Lol κι εγώ που σε έκοβα για fan των Αρχαίων!Εγώ στα Αρχαία πάντως δεν μπορούσα τις μεταφράσεις.Πολλύ λίγες μου άρεσαν!Αυτό όμως που μου άρεσε (πες με μαζόχα αν θες)ήταν η Γραμματική!Ειδικά το να μαθαίνω να κλίνω ρήματα και ουσιαστικά μου άρεσε τρελά!Θυμάμαο μάλιστα μια μέρα στην πρώτη λυκίου που μας είχε πει η καθηγήτρια να κλίνουμε ένα ρήμα(δεν θυμάμαι ποιό,παθητική φωνή πάντως) και με το που είπε το είχα γράψει μέσα σε 5-6 δευτερόλεπτα και με σωστό τονισμό. Άσε σου λέω παλιά ήμουν καμένος με αυτό!:p Εσένα προβλέπω θα σου αρέσει η βιολογία!Escherichia coli κ.λ.π.
Jun 13 2008 20:41
Photo

Μισουσα τα αρχαια στο λυκειο οσο τπτ αλλο! Για την ιστορια ετσι κι'ετσι...Μαρικες φορες μου αρεσε, μερικες οχι... Αρα ειμαι το πλεον ακαταλληλο ατομα για archeologist. :p
Jun 13 2008 19:45
Photo

Ναι μωρέ αυτό κάνω πάντα απλώς επειδή έχει μαζευτεί πολλύ πράγμα στο pc μου τα ήθελα έτοιμα!Δεν πειράζει!Thaks anyway! Α...btw ήσουν καλή στα Ατχαία στο λύκιο και σου άρεσε η ιστορία? Τότε σου προτείνουμε να γίνεις η Archeologist του πληρώματος που φτιάχνουμε στο one oiece social group!Check it out if you want! You are mostly welcome!
Jun 13 2008 19:31
Photo

Oχι,δυστυχως δεν διακινειται(ριξε μια ματια στη λιστα του adventurer για τα anime που κυκλοφορουν, ειναι καταπληκτικη!) Αλλα ρε συ σιγα σιγα τα μαζευεις. Dsl δεν εχεις? Βαλτα σε κανενα download manager και πηγαινε για υπνο.Οταν ξυπνησεις θα εχει κατεβει πραγμα.
Jun 13 2008 19:11
Photo

Sorry ρε Δώρα μήπως ξέρεις αν υπάρχει αλυσίδα Gintama φτιαγμένη στο anime.gr?Έψαξα αλλά δεν βρήκα τίποτα Γιατί η σειρά έχει πολλά επισόδεια!Ευχαριστώ!:):)
Jun 13 2008 18:31
Photo

ichigo13 → Hellraider

Φίλε οι πούσ**δες τα κάνουν πολλύ καλά! Ο Harima αν είδες ήταν ίδιος! Καλά για Eri και Yakumo δεν το συζητώ Kawai!!!:nbleed::nbleed::nbleed:
Jun 13 2008 18:14
Photo

Hellraider → ichigo13

Τι ειναι αυτα και μας σατανιζεις ρε Φραουλιτσα.. Ειχα ξεχασει να σου απαντησω για το τι ειναι η εκμεκ αλλα βλεπω μια χαρα στα ειπε και ο Zoro^_^
Jun 13 2008 18:07