Community Status Updates
Hellraider → ichigo13
Εμα ρε "κατσε να βρω το Thread του Manga και θα γινω καλο παιδακι" δεν αντεξα.Ειρωνευοτανε και απο πανω....
Παντως ελπιζω να το βρει γρηγορα γιατι αλλιως...:terror2:
Jun 14 2008 20:31
ichigo13 → Hellraider
[quote/]Πες και κανα συγγνωμη δεν θα σου φυγει ο κωλ!@[quote]
:hahaha::hahaha::hahaha:!!!!
Καλά του τα 'πες!
Jun 14 2008 20:24
ichigo13 → Phantom Duck
Ρε Phantom επειδή ένα παιδί τα γα**σε με τα spoilers και αποκάλυψε κάτι από το manga ενώ δεν έπρεπε στο one piece thread!Πήγαινε κάν'το edit και βάλ'το σε spoiler tag γιατί του το ανέφερα κι αυτός δεν το έκανε edit!
Είναι το τελευταίο Post στην προτελευταία σελίδα!Το όνομα του χρήστη Roronoa_pns!
Ευχαριστώ!
Jun 14 2008 19:54
ichigo13 → Phantom Duck
E...Mr Duck να σου πω μην χαλάς [URL="http://www.anime.gr/forums/anime-search-downloads/4808-one-piece-greek-episodes-download.html#post193037"]την δουλειά μου!:df13952b:[/URL]
:kakaka:!!!
Jun 14 2008 19:11
iristella → ichigo13
Koιτα 3 πραγματα ειναι σιγουρα σε αυτο το forum
1)L is justice
2)misa is an idiot
3)shinigami love apples
Απο εκει και περα.......ολα παιζονται
Jun 14 2008 18:52
iristella → ichigo13
Εχω την εντυπωση οτι το post Μου βγηκε λιγο μεγαλο....OMG I am becoming Zoro:oo::terror2:!!!!! Λες σε λιγο να αρχισω να συμπαθω και το τουβλο???? ......
Jun 14 2008 18:38
ichigo13 → iristella
Iristella έχεις έχεις αντίπαλο στο thread για την Amane Misa!
Για περιποιησέ τον κατάληλα!
Jun 14 2008 17:31
RiDeLub → ichigo13
Δεν το εψαξα καθόλου όλη την εβδομάδα. Αυτή την στιγμή ( 14:29 )τα πιάνω τα κανάλια.
Αν δεν έχω σήμα και έχω χρόνο το απόγευμα, μπορεί να ψάξω εναλλακτική οδό.
Ήδη δοκιμάσα και άλλο πρόγραμμα, αλλά αυτό πιάνει μόνο όταν έχει OP. Αν δω το βράδυ με αυτό θα σου στο προτείνω.
Jun 14 2008 13:28
ichigo13 → RiDeLub
[B]RiDeLub άντε για τα κανάλια![/B]
Δεν έχουμε άλλη διωρία!Σήμερα στις 03:30 δείχνει το νέο επισόδειο και το πρόγραμμα δεν πιάνει τίποτα!Μάλλον άτυχοι είμαστε!:bahhh:!
Jun 14 2008 12:32
ichigo13 → samurai_pizza_dora
Wari...my mistake.Now Ithink we're fine!
Για δες τώρα?
Jun 13 2008 23:07
ichigo13 → samurai_pizza_dora
Kαλά στην Κρήτη δεν βρέχει τόσο συχνά από τον Οκτώβρη που είμαι εδώ ζήτημα είναι να έχει βρέξει 4-5 φορές!Εγώ μένω κιόλας κοντα στο λιμάνι οπότε...!
Τώρα που μιλάμε μάλιστα έχει ένα τρομερό καύσωνα και παρά το ότι έχω τα παράθυρα ανοιχτά δεν δροσίζει με τίποτα.Και να φανταστείς ότι είμαι τέτερτο όροφο στην ταράτσα!ΦΦΦουυυ............Συνθήκες διαβάσματος να σου πετύχουν!
btw το msn που έχεις είναι μόνο για mail ή έχεις και windows live messenger?
Στο msn μου σε δείχνει αλλά μπορώ να σου στείλω μόνο mail!
Why?
Jun 13 2008 23:02

This status update has reached the maximum number of replies allowed