Community Status Updates
Tenshi → Animesuki
xaxa afta einai!!!
egw twra paizw to clock tower 3 kai prospa8w....apo a8ina eisai!?
exei zesti ekei katw!?
Edw para poly pantws...
Aug 03 2008 13:56
BarbasSs → Animesuki
xexe σκοτεινο σκοτεινο....
αν και φοβαμαι οτι δεν ειναι καποιο παιχνιδι που θα μπορουσα να παιξω...
ποτε δεν ξερεις, ισως ειναι κατι που δεν το περιμενω
εσυ τι λεει ολα καλα?
Aug 03 2008 13:52
Tenshi → Animesuki
Holla!!!
Thanks gia to accept...poly kali...mani mani to vrikes?!
Ola kala?! :)
Aug 03 2008 13:32
GkLoc → Animesuki
GkLoc Invites You To [URL="http://www.anime.gr/forums/groups/8/"]One Piece Social Group![/URL]
Aug 01 2008 21:51
Erisadesu → Animesuki
κοίτα μπορεί να μη σου φαίνεται λογικό που κάποιος βασάνισε τον σκύλο για να περάσει ένα μήνυμα, έτσι και για κάποιον άλλο δεν φαίνεται λογικό να ταΐζεις τον σκύλο σου με τροφές που αξίζουν όσο οι τροφές 1000 παιδιών στην αθιοπία. Αλλα φαντάσου ποσο χαλια είναι αυτός ο κόσμος για να φτάσει ένας άνθρωπος σε τέτοια ακρότητα ώστε να μπορέσει να συγκινήσει τους γύρω τους.
και ναι πιστεύω ότι οι περισσότεροι ξεσηκώθηκαν για τους λάθους λόγους.
its a dog eat dog world.
Jul 30 2008 17:27
jhetfield19 → Animesuki
Σορρυ που επεμβενω αλλα οσο και αν το πετυχε οσο και καλλιτεχνικο κι αν ηταν δεν παυει να ειναι βαναυσο.............γιατι ο τυπος απλα βασανισε ενα σκυλο για το τιποτα.Δε λεω το ιδιο γινεται και σε ανθρωπους αλλα οπως και να χει αυτο δε σημαινει οτι μπορουμε να το κανουμε ελευθερα και σε λιγοτερο εξυπνα οντα και να τα χρησιμοποιουμε σαν παραδειγματα.Ασε που στην τελικη ειναι και αρρωστο.Δεν εχει σημασια αν ηταν σκυλος ή οχι με την ιδια λογικη του δεν υπογραφω για σκυλο οταν γινεται σε ανθρωπους δεν γινεται τιποτα.Δεν σε κανει καλυτερο ανθρωπο.Απλα συνηθισμενα ανωμαλο.Τεσπα το παραπηρα ζεστα μου φαινεται.Απλα ετσι το βλεπω.
Jul 30 2008 15:30
Animesuki → Erisadesu
Ξερεις κατι?Εχεις πολυ δικιο!Το να καθομαστε και να υπογραφουμαι για εναν σκυλο που πεθανε ειναι σκετη υποκρισια,οταν δεν κανουμε κατι για να βοηθησουμε τους ανθρωπους που πεθαινουν γυρω μας καθημερινα.
Jul 30 2008 15:00
Erisadesu → Animesuki
χαίρομαι που σε άγγιξε η έκθεση του κυριου με τον σκύλο.
Απλά σκέφτηκες ότι το μήνυμα που θέλει να περάσει μπορεί να είναι : Οι άνθρωποι νοιάζονται για ένα σκύλο που πεθαίνει αλλα για τους χιλιάδες ανθρώπους που πεθαίνουν κάθε μέρα δεν κάνουν τίποτα?
το θεωρώ υποκριτικό να κάθομαι να υπογράφω για ένα σκύλο που θυσιάστηκε στον οποιοδήποτε βωμό όταν ο κόσμος γύρω μου πεθαίνει στον βωμό του χρήματος
όπως και να έχει ο καλλιτέχνης το πέτυχε το σκοπό του.
μας έδειξε το ποσο ψεύτικη και υποκριτική είναι η φυλή μας.
Jul 30 2008 13:22
GkLoc → Animesuki
Ως Μεγαλη Death Note Fan,
Περνα απο εδω,
[URL="http://www.anime.gr/forums/groups/90/"][COLOR=#495590].aNiMe//GR Forums - Death Note - Yagami Light Fans[/COLOR][/URL]
Jul 29 2008 20:03


This status update has reached the maximum number of replies allowed
