Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας
iristella → Animesuki
Το τοπικ βασικα ειναι κριμα να κλειδωθει.....Καλο ειναι που υπαρχει και η disney πλευρα. Και ιδιως μετα τα σημερινα ποστ του L που πραγματικα rulaραν πιστευω οτι αξιζει να μαθαινουμε καποια πραγματα.... Το μονο που χρειαζεται ειναι καποιο ατομο να εχεμ* γκουχ* μας αφησει χρονους γκουχ* πολυ συντομα.
Ιούλ 13 2008 22:00
Animesuki → iristella
Μακαρι να κλειδωθει αυτο το τοπικ.Ειναι εκνευριστηκοι αυτοι οι τυποι.
Ιούλ 13 2008 21:56
Animesuki → iristella
Ξερω για ποιον λες, αυτον δεν τον πηγα απο την πρωτη στιγμη, πολυ επιθετικος, το παιζει και εξυπνος και καλα, ο αλλος εχει πλακα.
Ιούλ 13 2008 21:54
iristella → Animesuki
Εγω τον ενα θα ηθελα να τον κρατησουμε λιγο ακομη....ετσι σαν κατοικιδιο ενα πραγμα... Πως εχει καθε χωριο τον τρελο του? Ετσι κι εμεις.... Αλλα τον αλλο που προσβαλλει τους χρηστες δεν τον μπορω κι εγω με τπτ...........
Ιούλ 13 2008 21:50
Animesuki → iristella
Ωραια θα ηταν να τους εδιωχναν και τους 2, ξερω οτι ειναι κακια, αλλα μου την σπανε τοσοοο, οχι επειδη ειναι αντισνευ φανς, αλλα επειδη ο ενας προσβαλει, και ο αλλος προσβαλει τα ανιμε.
Ιούλ 13 2008 21:44
iristella → Animesuki
Ε μα........ Απο το απογευμα κρατιεμαι..... Καποια στιγμη δεν αντεξα,,,,τα δακτυλα μου πηραν πρωτοβουλια.......
Ιούλ 13 2008 21:40
Animesuki → iristella
Πεστα ρε Ιριστελα!!!!!! ^_^
Για το τοπικ με την ντισνευ μιλαω. >_^
Ιούλ 13 2008 21:25
LucyBR → Animesuki
well... μη συγκρινουμε και ανομοια πραγματα... προσωπικα το διαβαζω το vampire knight αλλα και παλι απεχει πολυ απο οποιαδηποτε δουλεια της Yuki-sensei κατα την ταπεινη μου αποψη... (ειδικα στο θεμα πλοκη >> )
oh yes! m(_ _)m νομιζω αυτο το παραδεχονται ακομα κι οσοι δεν συμπαθουν τα εργα της (ιεροσυλοι XD)
Ιούλ 12 2008 22:51
Animesuki → LucyBR
Δεν μαρεσει το vampire knight,ελπιζω να βγει καποιο σαν το vampire host >_>
Παντως η Καορι κανει πολυ καλο σχεδιο.:wooi2:
Ιούλ 12 2008 22:45
LucyBR → Animesuki
indeed... :/ αλλα τι να γινει, απ το να το κανει καταναγκαστικα και υπο πιεση καλυτερα ας μεινει ετσι... if she doesn't feel like it, τι να κανουμε?? ;__;
Ιούλ 12 2008 22:44
Animesuki → LucyBR
Ωραια θα ηταν να βγαλει καποιο παρομοιο η να το τελειωσει. ^_^
Ιούλ 12 2008 22:40
LucyBR → Animesuki
of course i have! vampire hosts FTW! ^^/
εχει γινει και dorama in a sense αλλα δεν ελεγε και πολλα..
το ασχημο ειναι οτι το αφησε μισο... ας το εκανε one-shot αρκει να το τελειωνε.. :/
and yes.... Suou is <3333!
Ιούλ 12 2008 22:35
Animesuki → LucyBR
Εχεις διαβασει το bloodhount?Εχει κατι σεξι βρυκολακες μεσα μουρλια!!!!Ειδικα ο Σου, αλλα γαμωτο το αφησε ατελειωτο και μαλλον δεν το συνεχιζει, αδικοοοοοοοοοοοοοοοοοοο.Θελω βρυκολακες!
Ιούλ 12 2008 22:24
Animesuki → tsintori
Φοβερο ηταν το ανιμε να το δεις!!!!Θα σου αρεσει πολλυ!!Ερχεται και η δευτερη σεζον μεσα στο 2008 λεγεται ef a tale o melodies.Δεστο θα σου αρεσει!
Ιούλ 12 2008 22:18

Αυτή η ενημερωμένη κατάσταση έχει φτάσει στο μέγιστο αριθμό των απαντήσεων που επιτρέπονται