Community Status Updates
BarbasSs → Animesuki
ζεστη δεν λες τιποτα...
γυρισα θεσ/νικη μονο για 3 μερουλες και δεν την παλευω θα ξανα φειγω χαλκιδικη μεχρι 15-αυγουστο μαλλον...
που ειναι η γιαγιακα σου???
Aug 08 2008 18:03
Animesuki → BarbasSs
eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeevery thiiing iiiiiiiiiiiiiiiiiiis oooooooooook!!!!!!!
Πως εισαι ζεστη ε??Εγω σε λιγο παω να δω την γιαγιακα μου!!! ;3
Aug 08 2008 18:01
BarbasSs → Animesuki
Fiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiineeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee and uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu? lol
τι λεει ολα καλα?
Aug 08 2008 17:54
Animesuki → BarbasSs
BaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaarbaaaaaaaaaaaaaaaaaaaSs?????What's up man?????
Aug 08 2008 17:47
Animesuki → IlPalazzo
A ναι μαρεσει πολυ αυτο το ανιμε και η χαρακτηρες.Συγκεκριμενα η Μοκα!Το προβλημα ειναι οτι εχω χασει επεισοδεια ολο αυτο τον καιρο.Αλλα θα τα δω που θα μου παει?!
Μην ανησυχεις δεν εισαι καθολου παραξενος!!!!Μια ερωτηση pls που ειχα γραψει οτι ειναι συγκινητικο και ομορφο???????
Ευχαριστω τα λεμε στο φορουμ!!!
Aug 08 2008 09:28
IlPalazzo → Animesuki
Σου άρεσε το Rosario+Vampire;
Και ήταν μάλιστα "Συγκινητικό και όμορφο";
Ουυυυυυυυφφφφφφφφφ..... Άρα δεν είμαι εγώ ο περίεργος που θεωρεί ότι έχει καλό σενάριο και character development. Με ανακούφισες, πραγματικά.
Aug 07 2008 23:21
Animesuki → BarbasSs
Ρε συ ειδικα ο χειρισμος οταν επρεπε να παλεψεις ηταν σκατα!!!Μπερδευα τα πληκτρα!!Το κορακι ειχε γελιο!
Aug 03 2008 14:32
BarbasSs → Animesuki
μεγαλη ξενερα ηταν και τα action στοιχεια που βαλανε στο παιχνιδι
ναι η April ειναι μεγαλη μορφη και το κορακι.....λολ
και γενικα οτι εχει σχεση με την Arcadia ειναι κατσε καλα...
Aug 03 2008 14:31
Animesuki → BarbasSs
Κι εμενα ειναι το αγαπημενο μου adventure.Το εψαχνα 5 χρονια!!!!!Επιτελους το βρηκα!Μιλαμε φανταστηκο το παιχνιδι θα το παιζω ξανα και ξανα στα σιγουρα!!!Θελω να βγει και τριτο αλλα το θελω σαν το πρωτο,γιατι το δευετερο κι αυτο ηταν πολυ καλο,αλλα αυτη η Ζοe η πρωταγωνιστρια ηταν βαρετη!Και χαζη!Ενω η April ειχε χιουμορ,στυλ,γοητεια, μαρεσε τρελα σαν χαρακτηρας,ηταν και εξυπνη!!!
Aug 03 2008 14:23
BarbasSs → Animesuki
και ποιος βιαζοταν να ανοιξει το σχολειο???
εχω και κολο εξεταστικη σε 25 μερες....
εγω καλα να γυρισα χθες απο σκοπελο και μαλλον αυριο θα φυγω χαλκιδικη αλλα δεν ειναι σιγουρο...
πως σου φανηκε το longest Journey???
it's my favourite adventure btw...
Aug 03 2008 14:18
Animesuki → BarbasSs
Εγω τεμπελιαζω απολαμβανοντας τις καλοκαιρινες διακοπες μου!!!!Δεν βιαζομαι να ανοιξει το σχολειο παντως, αλλα βιαζομαι ειδη για τις επομενες καλοκαιρινες διακοπες!Φαντασου!!Α!τελικα μπορεσα να αγορασω το the longest journey αντιγραφη!Ευτυχως επαιζε το σιντι γιατι ειχα προβλημα συνεχεια.Παλι καλα το τεραμτησα και αυτο και το ντριμφολ!!!Εσυ πως πας?Καλα?
Aug 03 2008 13:58

This status update has reached the maximum number of replies allowed