Jump to content

Community Status Updates

Photo

BarbasSs → Animesuki

ζεστη δεν λες τιποτα... γυρισα θεσ/νικη μονο για 3 μερουλες και δεν την παλευω θα ξανα φειγω χαλκιδικη μεχρι 15-αυγουστο μαλλον... που ειναι η γιαγιακα σου???
Aug 08 2008 18:03
Photo

Animesuki → BarbasSs

eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeevery thiiing iiiiiiiiiiiiiiiiiiis oooooooooook!!!!!!! Πως εισαι ζεστη ε??Εγω σε λιγο παω να δω την γιαγιακα μου!!! ;3
Aug 08 2008 18:01
Photo

BarbasSs → Animesuki

Fiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiineeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee and uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu? lol τι λεει ολα καλα?
Aug 08 2008 17:54
Photo

Animesuki → BarbasSs

BaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaarbaaaaaaaaaaaaaaaaaaaSs?????What's up man?????
Aug 08 2008 17:47
Photo

Animesuki → IlPalazzo

A ναι μαρεσει πολυ αυτο το ανιμε και η χαρακτηρες.Συγκεκριμενα η Μοκα!Το προβλημα ειναι οτι εχω χασει επεισοδεια ολο αυτο τον καιρο.Αλλα θα τα δω που θα μου παει?! Μην ανησυχεις δεν εισαι καθολου παραξενος!!!!Μια ερωτηση pls που ειχα γραψει οτι ειναι συγκινητικο και ομορφο??????? Ευχαριστω τα λεμε στο φορουμ!!!
Aug 08 2008 09:28
Photo

Animesuki → Raine1712

Ohayooooooooo raine-chan!!!! :p
Aug 08 2008 09:19
Photo

IlPalazzo → Animesuki

Σου άρεσε το Rosario+Vampire; Και ήταν μάλιστα "Συγκινητικό και όμορφο"; Ουυυυυυυυφφφφφφφφφ..... Άρα δεν είμαι εγώ ο περίεργος που θεωρεί ότι έχει καλό σενάριο και character development. Με ανακούφισες, πραγματικά.
Aug 07 2008 23:21
Photo

Raine1712 → Animesuki

domo arigato for the friend request Animesuki-chan xD
Aug 07 2008 21:49
Photo

Animesuki → LaVRoS

Rosario+vampire, ειναι πολυ ωραιο aνιμε να το δεις!!
Aug 06 2008 14:14
Photo

LaVRoS → Animesuki

apo pio anime einai h eikona p exeis sto signature??
Aug 06 2008 13:20
Photo

Animesuki → BarbasSs

Ρε συ ειδικα ο χειρισμος οταν επρεπε να παλεψεις ηταν σκατα!!!Μπερδευα τα πληκτρα!!Το κορακι ειχε γελιο!
Aug 03 2008 14:32
Photo

BarbasSs → Animesuki

μεγαλη ξενερα ηταν και τα action στοιχεια που βαλανε στο παιχνιδι ναι η April ειναι μεγαλη μορφη και το κορακι.....λολ και γενικα οτι εχει σχεση με την Arcadia ειναι κατσε καλα...
Aug 03 2008 14:31
Photo

Animesuki → BarbasSs

Κι εμενα ειναι το αγαπημενο μου adventure.Το εψαχνα 5 χρονια!!!!!Επιτελους το βρηκα!Μιλαμε φανταστηκο το παιχνιδι θα το παιζω ξανα και ξανα στα σιγουρα!!!Θελω να βγει και τριτο αλλα το θελω σαν το πρωτο,γιατι το δευετερο κι αυτο ηταν πολυ καλο,αλλα αυτη η Ζοe η πρωταγωνιστρια ηταν βαρετη!Και χαζη!Ενω η April ειχε χιουμορ,στυλ,γοητεια, μαρεσε τρελα σαν χαρακτηρας,ηταν και εξυπνη!!!
Aug 03 2008 14:23
Photo

BarbasSs → Animesuki

και ποιος βιαζοταν να ανοιξει το σχολειο??? εχω και κολο εξεταστικη σε 25 μερες.... εγω καλα να γυρισα χθες απο σκοπελο και μαλλον αυριο θα φυγω χαλκιδικη αλλα δεν ειναι σιγουρο... πως σου φανηκε το longest Journey??? it's my favourite adventure btw...
Aug 03 2008 14:18
Photo

Animesuki → BarbasSs

Εγω τεμπελιαζω απολαμβανοντας τις καλοκαιρινες διακοπες μου!!!!Δεν βιαζομαι να ανοιξει το σχολειο παντως, αλλα βιαζομαι ειδη για τις επομενες καλοκαιρινες διακοπες!Φαντασου!!Α!τελικα μπορεσα να αγορασω το the longest journey αντιγραφη!Ευτυχως επαιζε το σιντι γιατι ειχα προβλημα συνεχεια.Παλι καλα το τεραμτησα και αυτο και το ντριμφολ!!!Εσυ πως πας?Καλα?
Aug 03 2008 13:58