Community Status Updates
lily → iristella
Δεν καταλαβες... Δεν εφυγε ποτε απο μενα! Παντα ΗΤΑΝ, ΕΙΝΑΙ και θα ΕΙΝΑΙ δικος μου!
Αχ.... το μαναρι μου... Ολοι τον εχουν παρεξηγήσει τον καλο μου.... <3
Jan 27 2009 11:14
iristella → lily
Lily san στον έρωτα και στον πόλεμο όλα επιτρέπονται..... Αnd I am a very jealous woman when it comes to L..... Όπως είδες έχω μάτια παντού (και καλοθελητές) οπότε behave...:hahaha:
As for your husband i thought you d like to know.... Μην ανησυχείς όμως είναι απλά κάτι το παροδικό... Πιστεύω ότι θα ξαναγυρίσει σε σένα ο Sasuke.
Jan 27 2009 10:41
lily → iristella
Με πληγωσες βαθια το ξέρεις?
Αχ!!!!!!! Με καταχαρακωσες κοπελια!!!
Jan 27 2009 10:26
lily → Camus
Α ρεεεεεεεε!!!! Αληθεια??? Yosh!!!!
To πιθανοτερο ειναι οτι θα με δεις. Τωρα αμα τυχει τπτ... Θα κανονισο να μην τυχει!!!
Αντε να πεξουμε και χαρτια ε?
Να σας ξεσκισω παλι...!!!! xar xar xar xar!!!!
:-P
Jan 23 2009 10:12
Camus → lily
Καλημέρα κουκλί μου!!!!
Εγώ θα ανέβω για το επόμενο σας cosplay party!!! Και μάλλον θα κάτσω 2 - 3 μέρες... hehehehe :P
Ελπίζω να σε δω ne???
Jan 22 2009 11:26
lily → Adventurer
Μα ήντα λες μωρε!!!???!!! Στο πριβε μνμ σου εγραψα greeklish!!! Οχι στο wall!!! :-)))))
Τι κανεις αυριο? Διαβάζεις? Α δεν σου πα!!! Θα στα πω σε μνμ...
Jan 19 2009 16:21
Adventurer → lily
Να υποθεσω οτι το ειδες κιολας το Buffalaxed? Τοτε χαρα στην αυτοσυγκρατηση σου, περιμενα οτι θα σε πετουσαν εξω απ'το γραφειο απ'τα γελια σου :bleh:
ΥΓ: Στα δημοσια μερη του φορουμ οπως εδω δε γραφουμε greeklish :'D
ΥΓ2: Who put the yellow goat I ate in there?? :hmmm:
Jan 19 2009 14:03
Cassiel → lily
Ενώ ο "αποπροσανατολισμός καημένου κοσμάκη" έτσι πως τα λες είναι hobby σου,ε:congrats:;Α, για ποιους μας πέρασες.Εμείς ξύλο μεταξύ μας;Απαπαπα.Δεν είναι πτυχές του χαρακτήρα μας:hahaha:.Από την άλλη περιόρισε το [I]"βρέξιμο"[/I] γιατί στο τέλος πάλι θα τραυματιστείς από τα χτυπήματα που [B]δίνεις[/B] και όχι που [B]δεν[/B] σου δίνουν:wooi2:.Πέρα από τον ύπνο, δεν χαθήκαμε και αυξηθήκαμε κατά 2 την Κυριακή.Μόνο εσύ μας έλειψες γιατί ήσουν κομματάκια...η αϋπνία έφταιγε;To "τραύμα" στο πόδι;Εσύ ξέρεις:wis:.Α και για να μην πεις ότι δεν το είπα,λέω [B]"YES"[/B]:hahaha:.
Jan 13 2009 16:09
AnO! → lily
παει!παει! λοιπον αν ειναι κανονιζουμε να βγουμε μια απο αυτες τις μερες να δεις και τι καινουργιο εκανα,οσο για περισσοτερο πραγμα βουτα εδω-->[url=http://hagane108.deviantart.com/]hagane108 on deviantART[/url]
Jan 13 2009 14:19
lily → Cassiel
Και να φαναταστείς ότι το "ρέψιμο" και "ξύλο" ειναι οι καλές πτυχες του χαρακτηρα μου. Αρα σιγουρα δεν αποτελούν hobby... Πως περασατε την Κυριακη? Δεν παιξατε ξυλο μεταξύ σας? Εμενα παντα περιμενετε να σας τις βρεξω? Χαθηκατε καμοια φορα? Ετσι για να μην χαλάμε την συνηθεια... Say YES!!!
Jan 13 2009 10:41
lily → Camus
Sorryyy!!! Πολύ sorry!!! Ελατε ξανά εσεις και υπόσχομαι να μην ξαναλείψω απο τις συναντήσεις μααααας!!!! Ναι??? Ποτε λοιπόν πότε μας ξαναρχεστε???
Jan 13 2009 10:31
Cassiel → lily
Γιατί δεν ήρθες βρε την Κυριακή να πλακωθ....εεε, να τα πούμε πάλι όλοι έτσι πάλι ωραία που ήμασταν μαζεμένοι:hahaha:.Δεν πιστεύω από το πολύ μεταμεσονύκτιο ξυλ...εμ...παιχνίδι...να ήσουν κομμάτια όπως λες και αυτό να έφταιγε:bike::fromabove:.Ξέχασες να βάλεις στα interests σου και τα "ρέψιμο","ξύλο" και "αποπροσανατολισμός καημένου κοσμάκη":orly:.Πλάκα κάνω μην τα πάρεις σοβαρά:Blissfull:.
Jan 12 2009 18:30

This status update has reached the maximum number of replies allowed