Jump to content

Community Status Updates

Photo

Zauk-Lain- → lily

Που εισαι χαμενη εσυ?Την κυριακη ανεβαινω θεσ/νικη αλλα διστυχως δεν μπορω να δω κανεναν απο το φορουμ...:emptyonexg1:
Mar 07 2009 05:24
Photo

Adventurer → lily

[URL="http://www.anime.gr/forums/off-topic/3202-black-hole-post289914.html#post289914"]Κλικ εδω[/URL] για αφιερωμενο ποστ :)
Mar 02 2009 05:47
Photo

Hitorinai Kokoro → lily

ENNOEITAI pos tha to kataferoume xD To 'xasa mia, den paei gia alli fora nte!
Feb 22 2009 23:16
Photo

lily → Hitorinai Kokoro

Την αλλη βδομαδα ερχεται η ξαδερφη μου και δεν την εχω εκπαιδευσει για ακραιους fangirlισμους...!!!Μπορει και να κανουμε κατι ομως... Τι σκατα? Ετσι θα το αφησουμε? Α ρε... Αν ειναι πεφτει συρμα και κανονιζουμε!!! <3
Feb 20 2009 10:50
Photo

Hitorinai Kokoro → lily

I'm sssooooo! Sorry. Δεν μπορώ να έρθω γιατί καταρχήν το Σάββατο έχω ιδιαίτερα λατινικά, Κυριακή γράφω στο φροντιστήριο Βιλογία και Δευτέρα γράφουμε αρχαία κατεύθυνσης στο σχολείο...Φανγκερλιστείτε με την ησυχία σας και ίγο παραπάνω και για 'μένα, Please^^ Eάν θέλετε να το επαναλάβετε το επόμενο Σαββατοκύριακο που ΔΕΝ θα έχω κάτι να διαβάσω, ΜΈΣΑ ^^
Feb 19 2009 00:54
Photo

Cassiel → lily

Αχουουουου τυχερή είσαι που έχετε τέτοιες ορέξεις και δεν βαριέστε τις επιδρομές στην φύση.Μακάρι να ήξερα και εγώ άτομα με τέτοιες extreme διαθέσεις -μη- βαρεμάρας που θα με έσερναν σε τίποτα βουνά και κοιλάδες:hahaha:.Τι θα ακολουθήσει; Να έρθετε εδώ στο χιονοδρομικό του Ελατοχωρίου και αντί για αποκριάτικο γλέντι να παίξεται και εκεί DnD:hihi2:;Thanks για το cosplay:congrats:.Αλλά πρέπει να μάθεις ότι το κομμάτι που "διέλευσες" και ξαναέφτιαξα πρόχειρα με ότι είχα εκείνη την στιγμή, τελικά μετά το πάρτι κατέλειξε να αγνοείται πάλι (λόγο προχειρης επιδιόρθωσης προφανώς και ας μην φαινόταν).Τώρα αν δεν βρεθεί θα πρέπει να το ξαναφτιάξω σνιφ.Όταν σου λέω να κόψεις τα αγοροκοριτσίστικα δεν με ακούς:joyful:.Πλάκα σου κάνω.Τα λέμε lily:byejg9:!
Feb 16 2009 16:18
Photo

lily → Hitorinai Kokoro

Μην αγχωνεσαι κοριτσάκι!!! Εχω πολυ χρονο και διαθεση να καω πολυ! Θελω τα "Maou" αν μπορείς (για ορεκτικό...). Μετα θα σε ταράξω σε αντιγραφες cd των Arashi (Για σουπα...) και L'arc~en~Ciel (Για κυριως πιάτο...), για επιδορπιο σκεφτομαι κατι σε.... εμμ...[I][B] [/B][/I]Pikanchi...? Αλλα ξέρω ότι δεν ειναι πολύ ευκολα αυτα, οπότε δεν βιάζομαι... Αν και όποτε τα παρω στα χέρια μου θα περασει καιρός για να με δει ήλιος ξανα!!!! Χεχεχεχεχεχεχεχε!!!! :-Ρ Thanx πολύ κοριτσακι!!!! Ασχετο. Σε βολευει να έρθεις το Σαββατο σπιτι μου να κανουμε fangirlισμό? Θα πώ και τη Μαρία, τη Φιλια, και την Αναστασία. (και γεμισε το σπιτι μου...)
Feb 16 2009 11:54
Photo

lily → Cassiel

Ναι ρε. Babacha εχω γινει τώρα!!! Νιώθω τα χρονια να με βαρενουν!!! Βασικα στην παρέα μου ειχαμε μια κλίση για την φύση... Ας πουμε, δεν ειχαμε τι να κανουμε? Ανεβαιναμε στο Γραμμο (χειμώνα) ή πηγαιναμε μια βολτα στις Πρεσπες και γυριζαμε αυθυμερον.... Χαχαχαχα!!! Μια φορα ανεβήκαμε Βίγλα μονο και μονο για να παιξουμε μια παρτίδα DnD!!!! Καμενοιιιιιιι!!!!! Γουσταρω!!! Τετοια φαση.... Υπήρχαν, (δυστυχώς για μενα) οι φορές που αντι να κανουμε καμοια επισκεψη στη μαμα φύση πηγαιναμε σε κλαμπ... Κατερινη όμως δεν εκατσε ποτε να παμε... Ασχετο: Δεν σου ειπα ποτέ ποσο γαμάτο ήταν το cosplay σου ε? Στο λέο τώρα! Ηταν γαμάτο το cosplay σου!!!! :-Ρ
Feb 16 2009 11:40
Photo

lily → EvangelosE

Το ειδε η lily, το ειδε....
Feb 16 2009 11:27
Photo

lily → Adventurer

Εεεε... Δεν ήξερα ότι υπαρχει!!!! Δεν το εψαξα να σου πω την αληθεια... :-( Thanx για το link παντως....!
Feb 16 2009 10:42
Photo

Adventurer → lily

Ok seriously, πως ζεις με τον εαυτο σου ξεροντας οτι δεν εχεις ποσταρει [URL="http://www.anime.gr/forums/anime-music-jmusic/6587-arashi.html"]σε αυτο το thread[/URL]? :oo:
Feb 14 2009 05:40
Photo

Cassiel → lily

Χαχα οτινάναι είσαι :hihi2:. Ε δεν έχει και κάτι άλλο η Κατερίνη πέρα από παραλίες.Αν και εδώ που τα λέμε το μέρος που λες δεν είναι στην Κατερίνη, αλλά στον δρόμο προς την Λάρισα, αν εννοείς αυτό που φαντάζομαι:wis:.Αχ ναι, συγκίνηση να θυμάσαι τα "νιάτα", ε:hahaha:;
Feb 12 2009 20:28
Photo

lily → a2a

Σ'αγαπαωωωω!!!!
Feb 12 2009 11:58
Photo

lily → Cassiel

Βασικα πολλες φορες εχω καιρο να δω ατομα και ας περναω καλα με την παρεα τους... Ααααααα Βαριεμαι. Ασχετο: Ξερω κατερινιώτες!!! Τους εχω φαει στη μαπα!!! Η συγκατικος μου και κολλητος μου στην Καστορια ειναι απο Κατερινη!!! Ξες ποσες φορες ηρθαμε μονο και μονο για να κατσουμε στην παραλία που ειναι κατω απο ενα Καστρο??? Δεν θυμαμαι το ονομα (Αλλωστε βραδυ ερχομασταν...) Πωωωωω.... Μαρεσει η Κατερινη!!! Σαν γιαγια κανω τωρα αλλα ειχα περασει φανταστικά!!! Μια φορα το ειχαμε ξυμερωσει τοσο που κοντεψα να χασω το Σεμιναριο Τελειοφοιτων....!!! Πωπωωωω εποχες!!!! Χεχεχεχεεεεε...!!!! Δεν θαρθει το γαμοκαλοκαιρο? Μετα το ποσειδι θα ερθω να μεινω κανα τριημερο Κατερινη!!! :-Ρ
Feb 12 2009 11:41
Photo

Cassiel → lily

:hihi2::hihi2::hihi2:.Lol,ρε συ lily τσέκαρε λίγο το πεδίο "About me" στο προφίλ μου:Blissfull:.Από Κατερίνη είμαι.Ναι, εννοείται πέρασα καλά και την προηγούμενη και κάθε μία από τις δεκάδες φορές που έρχομαι όλα αυτά τα χρόνια Θεσσαλονίκη για πάρτι,συναντήσεις και βόλτες:gn2:.Λες αν είμουν Θεσσαλονικιός να μην με είχες δει από τότε:knock-knock:;
Feb 11 2009 20:39