Jump to content

Community Status Updates

Photo

lily → AnO!

Αλήθεια? Ξες ποσο αδυναμία εχω στα σχεδια σου!!!! Θελω να τα δωωωωωωωω!!!! Plzzz!!!! Θα σου δειξω και γω δικά μου!!!!! Παει?
Jan 12 2009 15:37
Photo

AnO! → lily

χαχαχ..εδω πανω στο Ασβεστοχωρι εχει κωλοκρυο,ασχετα αν ο ηλιος λαμπει ψηλα στον ουρανο.. την κυριακη δεν πηγα με τα παιδια..οχι πως εκανα κ διαβασμα της προκοπης..τζοντες με ξωτικα και μαγους σχεδιαζα:P κουραγιο με την εξεταστικη!θα περασει^^
Jan 12 2009 14:28
Photo

lily → AnO!

Χαχαχα! Ναι! Οτι μπορουσαμε καναμε! :-))) Ειπα οτι θα παω νωρις σπιτι αλλα τελικα καταστραφικα! Και την Κυριακη βρεθηκαν. Πήγες? Εγώ ήμουν κομματια και δεν την παλευα... ντιπι για ντιπι!!! Τzzzzzz!!! Οσον αφορα το διάβασμα, πρεπει να κατσω και γω τον κώλο μου κατω γιατι σε δυο βδομαδες ξεκιναει η γ******η εξεταστικη και δεν νομιζω οτι αν παω Καστορια θα διαβασω, απο την αλλη όμως... έχουμε χρονο ακομα...! Βλέπουμε...! Εχει και καλο καιρο εξω...! :-Ρ
Jan 12 2009 10:27
Photo

AnO! → lily

I wanna but....Eχω διαβασμα γαμωτοοο! πρεπει να κλειστω στο σπιτι και να διαβασω,αυτη η βδομαδα ειναι γεματη διαγωνισματα... καταστρεψατε τους εγκεφαλους σας κι αλλο αφου εφυγα ε?
Jan 11 2009 03:44
Photo

lily → AnO!

Ano-chan!!!!! Wanna go for cafe αύριο? Say Yeees!!!
Jan 11 2009 03:31
Photo

lily → Zauk-Lain-

Ε ρεεεε!!! Τι κανεις??? Τι λέει? Εκανα και την ANO κόρη μου!!! Τώρα είστε αδερφάκια!!! χαχαχα!!! :-)))) Αντε! σε περιμενουμε!!! :-Ρ
Jan 11 2009 03:29
Photo

Zauk-Lain- → lily

eimoun sxedon sigouros oti feugei apo kifiso.E to underworld einai koda stin omonoia.Opote den mas volevei.Ektos ama pareis taxi kata tis 11.(alla re gmt tha sou parei kana 10ari $ ypotheto.)Tora pou vriskese?
Jan 03 2009 19:42
Photo

Zauk-Lain- → lily

Kalh xronia LiLY!Apo pou feugei to Laoforeio?Ama Emeis leme na pame sto underworld pou exei J-Party mono me Gazette Kai GIRUGAMESH (tous opoious eimai sigouros oti den ksereis.dioti se rotaga stin Salonica).Pess m asap apo pou feugei to leoforeio na do.
Jan 03 2009 19:29
Photo

lily → Zauk-Lain-

Α ναι! Καλή χρονια!!! Προλαβαινεισ να παμε μια βολτα μεχρι τις 11.30 που φεθγει το λεοφ. μου?
Jan 03 2009 19:26
Photo

lily → Zauk-Lain-

Eimai Athina toraaa
Jan 03 2009 19:25
Photo

AnO! → lily

χμμμ,δεν ξερω τι θα κανω στις γιορτες..παντως σιγουρα θα προσπαθησω να μην τις περασω ξανα με τους γονεις μου...δεν θελω να με βρει παλι ο καινουργιος χρονος παιζοντας tekken αναμεσα σε ενα τσουρμο απο κουτσουβελα...
Dec 24 2008 19:16
Photo

lily → AnO!

殺しなさい! Har har har!!! Καλά μωρε... Δουλειά είμαι, και όπως βλέπεις κουράζομαι πολύυυυυ... Αυριο την κάνω για Κρήτη και ακόμα δεν έχω φτιάξει τα πράγματά μου!!! Με περιμενει δουλειά σπίτι... :-( Μπουχουχου...! Εσυ? Εχεις κανα σχέδιο για τις διακοπές? Απο ότι ειδα συμμεριζόμαστε το πνεύμα των shit-mas!!! Μαρεσουν τα κοινά των υδροχόων!!! Χεχεχεχε!!! <3
Dec 23 2008 14:01
Photo

AnO! → lily

Lily!!!!Waaaaaa!!!!και τωρα που με τσακωσες τι θα κανεις?;p πως τα πας γλυκια μου?
Dec 23 2008 13:34
Photo

lily → AnO!

Anooooo!!! Ti kaneis??? Se tsakosaaaa!!! :-)))
Dec 23 2008 13:31
Photo

Zauk-Lain- → lily

ναι πλακα ειχε..Ειμαι ακομα αυπνος...Δεν εκλεισα ματι στο τρενο γιατι ειχα πιασει την κουβεντα με ενα παιδι μεχρι να φτασουμε αθηνα...Και τωρα χαζευω στο νετ.Βεβαια εκανα ενα μπανιο να μου ερθει η νυστα και κατι σαν να καταφερα...Καλα να περνας!
Dec 22 2008 14:55