Community Status Updates
Camus → lily
Εγώ ευχαριστώ :wooi2: κουκλί για την παρέα και για την βοήθεια!!!! :nod2:
Την επόμενη φορά ξέρεις που θα μείνεις ne??????? :wis:
See u in Salonica soon!!!!! :bike:
May 03 2009 00:41
Xa0s → lily
Arigatoo Arigatooo...Και τώρα στον αγώνα για το επόμενο....Και μια πρόταση...Όταν βρεις χρόνο διάβασε αυτό το [URL="http://www.onemanga.com/Bakuman/"]manga[/URL]
Apr 30 2009 09:35
lily → Camus
Yo! Τι κανεις? Ελπιζω να ξεκουράστηκες μετα απο τοσο τρεξιμο!
Θελω να σε ευχαριστισω για την φιλοξενια, για το τρεξιμο που εκανες για μας (το ιαπωνικο μαγαζακι τα εσπασε και το yakisoba ήταν ολα τα λεφτα!!!!!!!!:Blissfull::wooi2:) και φυσικα για την διοργανωση του ποιο γαματου party ever!!!!!:nbleed: Dooooomo Arigatou!!! Σε περιμενουμε Θεσσαλονικη να σου ανταποδώσουμε την διασκεδαση!!! Και φυσικα θα καουμε σε λιγο χαρτακι, ναι??? και παλι ευχαριστω πολυ πολυ για ολα!!!!!!!!:nod2:
Φιλιά απειραααααααααααααααααααα!!!!!!
Apr 29 2009 22:04
Cassiel → lily
"Αγαπητή καμμένη":hahaha:, δεν σε ρώτησα ποτέ.MSN έχεις;Και μπαίνεις καθόλου;
Apr 08 2009 13:00
Adventurer → lily
Ασ'τα να πανε, απο τις 10 τα χαραματα με ξεσηκωσε η καλυτερη μου φιλη που ηρθε επισκεψη-αστραπη απο Κατερινη. Ας εχει χαρη που ηθελα πολυ να τη δω αλλιως θα την ειχα ξαποστειλει με συνοπτικες διαδικασιες:canthelp:
Πώς πηγε σημερα η δουλεια;
Mar 19 2009 15:11
lily → Adventurer
Καλημερα! Πως και εισαι ξυπνιος? Δεν πηγε ακομα 16.00!!! :-Ρ
Ειπα να πω ενα γειααααααααα μια και που σε πέτυχα μεσα!
Mar 19 2009 13:35
lily → Hitorinai Kokoro
Μ'αρεσει ο τροπος που σκεφτεσαι, αλλα ρε συ μhν χανεσαι τελειvς!!! Anyway, περιμένω να με προσκλέσεις για καφε ή fangirlism (to my home) οποτε μπορείς. Ναι? :-P
Mar 16 2009 13:45
Hitorinai Kokoro → lily
ε, τώρα θα πρέπει να με ξεχάσετε τελείως γιατί θα έρχομαι μόνο στα κόσπλει, κι αυτό αν. Υπομονή, εμένα με πειραζει περισσότερο από όλους που δεν μπορώ να έρχομαι. >< Υπομονή κι από την καινοούρια σεζόν [means September 2009] θα είμαι το πιο free μέλος προφανώς...>.> Γιατί σκοπέυω να ασχοληθώ μανιωδώς με ό,τι αυτή η χρονιά μου έχει στερήσει.
Mar 14 2009 12:29
Zauk-Lain-
→
lily
O_o Ναρκωτικα πολα παρε πριν συνεχισεις το S.E.Lain!Για το καλο σου το λεω :P
Mar 12 2009 19:00
lily → Hitorinai Kokoro
Lalalalaaaa!!!! Long time no see...! Τι κανεις? Καιρό έχουμε να σε δούμε!!!
Mar 12 2009 11:10
Zauk-Lain-
→
lily
Γενικα δεν προλαβενα να δω κανεναν με το που πατησα Θεσ/νικη ειμουν στο τρεξιμο...Δεν ξερω ποτε ξανα ερχομε.οταν ειναι θα ενημεροσω!
Mar 10 2009 19:16
lily
→
Zauk-Lain-
Οχι ρε γαμώτο!!! Τώρα το ειδα!!! Γκρρρρ!!! Ηθελα πολυ να σε δω!!! Ηρθες για τον Αγώνα ε?
Εγιναν ΠΑΟΚ-τζιδικες φασαρίες εξω απο το σπιτι μου και σε θυμηθηκα, αλλα ΣΚ δεν μπηκα internet!! Ποτε έρχεσαι ξανα?
Mar 10 2009 15:38

This status update has reached the maximum number of replies allowed