Community Status Updates
Black Rabit → lily
Makari na mporoysame alla exo eksetastiki reee!Otan omos teleiosoyn oi ypoxreoseis...ENNOEITE~!!xaxa!!!
Jun 20 2009 00:15
lily → FunkyFisch
Melloriiii??? Πρώτη φορα το ακουω!!!Βασικα που στην Αμερικη? Δύο βδομαδες δεν ειναι πολλες και θα παρεις και πολλα xp!!!! :-) Βασικα, ο Αγγελος που λεω δεν εχει καμοια σχεση με το anime.gr.....
Jun 19 2009 18:42
FunkyFisch → lily
Χαχα!Ε κοίτα βασικά αυτό το καλοκαίρι θα πάω 2 βδομάδες σε ένα πανεπιστήμιο στην αμερική(μέσω ενός προγράμματος του λυκείου μου)
Αλλά εγώ έλεγα σαν φοιτητής να πάω αμερική,μέχρι που αναθεώρησα...
Καλά για τον ίδιο άγγελο μιλάμε;Αυτόν που τρέχει εδώ και κει και φωνάζει Melloriiiin 25 το 24ωρο;
Jun 19 2009 15:58
lily → FunkyFisch
AAaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa και γω θέλω!!!! Λοιπον, θα με βαλεις σε μια βαλιτσα (δεν πιανω πολυ χόρο) και οταν πας αμερικη θα ερθω και γω!!!! Που Αμερική? Γιατί αμερική? Τι θα κανεις στην Αμερική? Θα τα ξεράσεις ολααα! σκουλικι....!!! Οχι ρε, Καστοριανός ειναι. Αυτός στο παρτυ που ήσασταν. Νομιζα το ήξερες....
Jun 19 2009 12:33
lily → Black Rabit
Χαχαχαχααα!!!! Ελεος!!! Να σου πω... παμε Κατερινη για μπανιο??? Να δουμε και τον cosplay-sama sou?
Jun 19 2009 12:28
DarcRose22 → lily
[COLOR=darkorchid]kala!!!!!!!!!!!! esi? msn eheis? t diko m einai [/COLOR][EMAIL="darcrose22@hotmail.co.uk"][COLOR=darkorchid]darcrose22@hotmail.co.uk[/COLOR][/EMAIL]
Jun 19 2009 09:50
Black Rabit → lily
Lilyyyyyyyyyyy μου!!!!Κάνε κάτι!!!Θέλω να πάμε για μπάνιο στην καταραμένη μας πόλη που τόσο μισούμε να την αγαπάμε!
Θα προσπαθήσω να μπαίνω πλέον και εδώ(δε θα πω πιο συχνά γιατί θα είναι σαν να εννοώ ότι έμπαινα έστω και λίγο από τότε που γράφτηκα).Yuri-san...anata wa boku no onna kara chusyoo~ oide!!!
Jun 18 2009 23:30
FunkyFisch → lily
Hai!Και το βλέπω να μένω εδώ και σαν φοιτητής!Έχω μερικα πραγματάκια που θέλω να τελειώσω...Άσε που αν και έχω την ευκαιρία να φύγω αμερική,αρχίζει να μην μου αρέσει καθόλου η ιδέα!(Χώρια που εκεί κάνουν άθλια cosplay party XD)
Ο Άγγελος δεν μένει Θεσσαλονίκη; :Ο
Jun 18 2009 22:27
lily → FunkyFisch
Χαχαχααα! Φανταστηκα ηταν! Αν πέρασα στη Θεσσαλονίκη φέτος??? Τελειοφοιτη Καστοριας ειμαι. Απο κει ξερω και τον Αγγελο. Εσυ? Απο δω δεν εισαι?
Jun 18 2009 19:25
FunkyFisch → lily
Nαι δεν έκατσα :( Έπρεπε να φύγω...και δυστυχώς απότι άκουσα έχασα τα καλύτερα! Φαί και χαρτιά!
Πέρασες στη Θεσσαλονίκη φέτος;
Jun 18 2009 15:35
lily → FunkyFisch
Ηashimemashite!!! nai. Ημουνα το κοριτσάκι με τα μαυρα!!! Χαχαχα!!!! Δεν εκατσες ομως πολύ ωρα στο meeting. Δεν σε θυμαμαι μεχρι τελος.... Πιτσαρια ειχες ερθει?
Jun 18 2009 13:28
FunkyFisch → lily
Α ναι!Και γω σε θυμάμαι!!Είχες έρθει και στο meeting την επόμενη μέρα;
Εμένα Γιάννη!
Jun 18 2009 12:53

This status update has reached the maximum number of replies allowed