Jump to content

Community Status Updates

Photo

Black Rabit → lily

Makari na mporoysame alla exo eksetastiki reee!Otan omos teleiosoyn oi ypoxreoseis...ENNOEITE~!!xaxa!!!
Jun 20 2009 00:15
Photo

lily → FunkyFisch

Melloriiii??? Πρώτη φορα το ακουω!!!Βασικα που στην Αμερικη? Δύο βδομαδες δεν ειναι πολλες και θα παρεις και πολλα xp!!!! :-) Βασικα, ο Αγγελος που λεω δεν εχει καμοια σχεση με το anime.gr.....
Jun 19 2009 18:42
Photo

FunkyFisch → lily

Χαχα!Ε κοίτα βασικά αυτό το καλοκαίρι θα πάω 2 βδομάδες σε ένα πανεπιστήμιο στην αμερική(μέσω ενός προγράμματος του λυκείου μου) Αλλά εγώ έλεγα σαν φοιτητής να πάω αμερική,μέχρι που αναθεώρησα... Καλά για τον ίδιο άγγελο μιλάμε;Αυτόν που τρέχει εδώ και κει και φωνάζει Melloriiiin 25 το 24ωρο;
Jun 19 2009 15:58
Photo

lily → DarcRose22

λαλαλαααα σπανια μπαινω στο msn,δεν εχω νετ σπιτι... :-((((((
Jun 19 2009 13:05
Photo

lily → FunkyFisch

AAaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa και γω θέλω!!!! Λοιπον, θα με βαλεις σε μια βαλιτσα (δεν πιανω πολυ χόρο) και οταν πας αμερικη θα ερθω και γω!!!! Που Αμερική? Γιατί αμερική? Τι θα κανεις στην Αμερική? Θα τα ξεράσεις ολααα! σκουλικι....!!! Οχι ρε, Καστοριανός ειναι. Αυτός στο παρτυ που ήσασταν. Νομιζα το ήξερες....
Jun 19 2009 12:33
Photo

lily → Black Rabit

Χαχαχαχααα!!!! Ελεος!!! Να σου πω... παμε Κατερινη για μπανιο??? Να δουμε και τον cosplay-sama sou?
Jun 19 2009 12:28
Photo

DarcRose22 → lily

[COLOR=darkorchid]kala!!!!!!!!!!!! esi? msn eheis? t diko m einai [/COLOR][EMAIL="darcrose22@hotmail.co.uk"][COLOR=darkorchid]darcrose22@hotmail.co.uk[/COLOR][/EMAIL]
Jun 19 2009 09:50
Photo

Black Rabit → lily

Lilyyyyyyyyyyy μου!!!!Κάνε κάτι!!!Θέλω να πάμε για μπάνιο στην καταραμένη μας πόλη που τόσο μισούμε να την αγαπάμε! Θα προσπαθήσω να μπαίνω πλέον και εδώ(δε θα πω πιο συχνά γιατί θα είναι σαν να εννοώ ότι έμπαινα έστω και λίγο από τότε που γράφτηκα).Yuri-san...anata wa boku no onna kara chusyoo~ oide!!!
Jun 18 2009 23:30
Photo

FunkyFisch → lily

Hai!Και το βλέπω να μένω εδώ και σαν φοιτητής!Έχω μερικα πραγματάκια που θέλω να τελειώσω...Άσε που αν και έχω την ευκαιρία να φύγω αμερική,αρχίζει να μην μου αρέσει καθόλου η ιδέα!(Χώρια που εκεί κάνουν άθλια cosplay party XD) Ο Άγγελος δεν μένει Θεσσαλονίκη; :Ο
Jun 18 2009 22:27
Photo

lily → Black Rabit

Αντε ρεεεε!!! Σε πετθχα μεσα!!!
Jun 18 2009 19:27
Photo

lily → FunkyFisch

Χαχαχααα! Φανταστηκα ηταν! Αν πέρασα στη Θεσσαλονίκη φέτος??? Τελειοφοιτη Καστοριας ειμαι. Απο κει ξερω και τον Αγγελο. Εσυ? Απο δω δεν εισαι?
Jun 18 2009 19:25
Photo

lily → DarcRose22

Yo!!!!!!! pos eisai kopelia???
Jun 18 2009 19:22
Photo

FunkyFisch → lily

Nαι δεν έκατσα :( Έπρεπε να φύγω...και δυστυχώς απότι άκουσα έχασα τα καλύτερα! Φαί και χαρτιά! Πέρασες στη Θεσσαλονίκη φέτος;
Jun 18 2009 15:35
Photo

lily → FunkyFisch

Ηashimemashite!!! nai. Ημουνα το κοριτσάκι με τα μαυρα!!! Χαχαχα!!!! Δεν εκατσες ομως πολύ ωρα στο meeting. Δεν σε θυμαμαι μεχρι τελος.... Πιτσαρια ειχες ερθει?
Jun 18 2009 13:28
Photo

FunkyFisch → lily

Α ναι!Και γω σε θυμάμαι!!Είχες έρθει και στο meeting την επόμενη μέρα; Εμένα Γιάννη!
Jun 18 2009 12:53