Jump to content

Community Status Updates

Photo

Phantom Duck

Εγώ δεν την έχω δει όμως και δεν ξέρω τι είναι και τι όχι :P. Και επειδή δεν ξέρω αν και πότε ξεχάστηκε κάποιος, το αναφέρω. Για αυτό και δεν το έκανα edit εγώ ;)
Jun 23 2008 01:10
Photo

ichigo13 → Phantom Duck

Ρε το ξέρω θα το βάλω αλλά δεν το θεώρησα spoiler γιατί είναι από το παρελθόν ήρωας! Αμαν πια με τις αναφορές στα spoilers!Eφόσον έχω δει την σειρά ξέρω τι είναι spoiler και τι όχι!
Jun 23 2008 00:35
Photo

Phantom Duck → ichigo13

Ichigo, στο thread με τις λυπητερές στιγμές One Piece, γράψε μέχρι ποια στιγμή ή ποιο επεισόδιο φτάνει το συγκεκριμένο (τρίτο) spoiler. Ναι μεν έχεις βάλει το κείμενο μέσα στο spoiler, όμως στην περιγραφή του αναφέρεις ποιος πεθαίνει :fromabove:
Jun 23 2008 00:30
Photo

ichigo13 → Phantom Duck

Με κάλυψες!:riiight:!Thanks
Jun 22 2008 12:42
Photo

Phantom Duck

Δεν μπορεί κάποιος χρήστης να δημιουργήσει sub-forum. Μπορεί να φτιάξει μόνο συγκεκριμένο thread που θα μπει κάτω από τα sub-forums. Μέχρι να απενεργοποιηθεί αυτή η δυνατότητα, τα τυχόν threads που θα δημιουργηθούν θα γίνονται moderated, δηλαδή θα περνάνε πρώτα από την έγκρισή μας.
Jun 22 2008 12:40
Photo

ichigo13 → Phantom Duck

Ε..μα οι θυγατρικοί πίνακες(sub forums) είναι η καλύτερη λύση όταν υπάρχει τεράστια ποικιλία για ένα θέμα!Aμα δω πάλι να δημιουργούνται threads σε λάθος μέρος εε..τι ναπω σηκώνω τα χέρια ψηλα!Βαισκα όμως phantom είδα ότι και ο χρήστης μπορεί να δημιουργήσει δικιά του υποκατηγορία για anime!Αυτό γιατί δεν το κλειδώνετε? Θα πηγαίνει ο καθένας και θα φτιάχνει subforum για κάθε σειρά που του 'ρχεται! Καλό είναι μόνο εσίς να φτιάχνετε τα subforums!
Jun 22 2008 12:20
Photo

Phantom Duck

Ευχαριστούμε πολύ παιδιά, χαιρόμαστε που σας άρεσε.
Jun 22 2008 12:05
Photo

iristellaPhantom Duck

Aν και μαλλον πνιγεσαι με την reconstructing εναν καλο λογο οφειλω να τον πω..Πολυ καλο αυτο που κανατε με τα Subfora...Δημιουργηθηκαν threads για καθε επιπεδο user....Συγχαρητηρια σε ολη την ομαδα.
Jun 22 2008 10:55
Photo

neo^ → Phantom Duck

Αφου το εψαξα λιγο περισσοτερο καταλαβα τι εγινε.Ευχαριστω για την ανταποκριση και μπραβο για την κινηση,πιστευω οτι θα ειναι πολυ καλυτερα ετσι.
Jun 22 2008 03:14
Photo

Phantom Duck

Τσέκαρε τους κανόνες, μόλις τους έκανα edit. Είναι κλειδωμένα στο αντίστοιχο sub-forum.
Jun 22 2008 03:05
Photo

neo^ → Phantom Duck

Mια ερωτησουλα? Το thread περι του bleach τι εγινε?Ευχαριστω.
Jun 22 2008 03:00
Photo

ichigo13 → Phantom Duck

Βασικά έγινε κι ένα λάθος βιασύνης!Δες μια [URL="http://www.anime.gr/forums/bleach/4895-bleach-%C3%E5%ED%E9%EA%DE-%F3%F5%E6%DE%F4%E7%F3%E7.html#post197476"]εδώ[/URL] κι [URL="http://www.anime.gr/forums/one-piece/4896-one-piece-%C3%E5%ED%E9%EA%DE-%F3%F5%E6%DE%F4%E7%F3%E7.html"]εδώ[/URL] άλλαξε μια την λέξη Νaruto Αdmin-sama!
Jun 21 2008 21:24
Photo

Phantom Duck

Υπό κατασκευή είναι ο τομέας παίδες, θα δείξει πως θα εξελιχθεί. Σε λίγη ώρα περισσότερες πληροφορίες ;)
Jun 21 2008 21:12
Photo

Hellraider → Phantom Duck

Θα μπορουσαν να μπουνε στο subforum τα katekyo hitman reborn και d-gray man.Ναι μεν δεν εχουνε τον ιδιο κοσμο αλλα μια απο τα ιδια ειναι και αυτα.Κανε οτι θεωρησεις καλυτερο:congrats:
Jun 21 2008 21:08
Photo

GkLoc → Phantom Duck

Ρε Συ Φαντομ!!! αμα θελουμε να μιλησουμε για παλια επεισοδεια,Που Θα Τα λεμε???
Jun 21 2008 20:57