Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας

Φωτογραφία

Melkor → Phantom Duck

καλημερα παπιε. δες λιγο σε παρακαλω στα groups, δημιουργηθηκε καποιο χτες που ηδη υπαρχει με αλλο ονομα [url]http://www.anime.gr/forums/group.php?groupid=31[/url] [url]http://www.anime.gr/forums/group.php?groupid=77[/url]
Ιούλ 04 2008 09:22
Φωτογραφία

Phantom Duck

Επειδή αντιμετωπίζουμε κάποια προβλήματα, αφαιρέσαμε προσωρινά αυτήν την δυνατότητα. Θα επανέλθει με τον καιρό.
Ιούλ 02 2008 15:55
Φωτογραφία

ichigo13 → Phantom Duck

Ερώτηση! [B]Τι έγινε και δεν μπορώ να δω ποιά άτομα είναι μέσα σ'ένα thread? Μήπως κάνεις δοκιμές στο control panel σου και το έχεις αφερέσει? [/B]
Ιούλ 02 2008 15:19
Φωτογραφία

Lockie → Phantom Duck

εκανα ενα post ασε το να το διαβασουν μερικοι και σβησε αν το θεωρεις σωστο...θα τους παρει όλους και θα τους σικωσει....τηην τυχη μου...
Ιούλ 01 2008 16:57
Φωτογραφία

mihalakis21 → Phantom Duck

can you help me??? δεν μπορω να ποσταρω σε κανενα thread. συγκεκριμενα δεν μου εχει αυτο στο οποιο γραφεις.ξερεις τι γινετε?
Ιούν 30 2008 01:25
Φωτογραφία

lolopas → Phantom Duck

γειά σου duck θα ήθελα να μου κάνεις μια εξιπιρέτηση αν μπορείς. μύπως έχεις τα getter robo απο την αλισίδα..??([url]http://www.anime.gr/forums/%CA%DC%E4%EF%F2-%C1%F0%EF%F1%F1%E9%EC%EC%DC%F4%F9%ED/1307-update5-guyver-getter-robot-chain-%5Bd-neko-workin-here%5D.html[/url]) Αν ναι θα μπορούσαμε να κανωνήσουμε να μου τα δώσεις με κάποιο τρόπο..??
Ιούν 25 2008 17:50
Φωτογραφία

gexion → Phantom Duck

[B]roger!^-^[/B]
Ιούν 25 2008 17:31
Φωτογραφία

Phantom Duck

Τους έβαλα κι εγώ στο πρώτο Post. Αν θέλεις επεξεργάσου τους (μέγεθος χρώμα κλπ) αλλά μην τους αλλάξεις ;)
Ιούν 25 2008 17:14
Φωτογραφία

gexion → Phantom Duck

[B]φχαριστώ για την αμεσότητα και την οργάνωση στο Five-Letter-Bang![/B] [B]Θα σεβαστώ τους κανόνες και είναι και καλύτερα έτσι...αν δεν σε πειράζει θα τους κάνω και update στο αρχικό μου post για να τους δουν κι όλοι στα σίγουρα:gotit:[/B]
Ιούν 25 2008 16:58
Φωτογραφία

AkiRoC → Phantom Duck

Αγαπητε κυριε Παπια. Heleeeep me, ολη μερα δεν μπορω να κανω posts!! Εχω παει σε 500 Threads και ουτε σε ενα δεν μπορω. Μονο ενα Visitor Message καταφερα να γραψω....
Ιούν 24 2008 21:07
Φωτογραφία

neo^ → Phantom Duck

Δεν αναφερομαι μονο για αυτο το κομματι.
Ιούν 24 2008 13:07
Φωτογραφία

xANTONISx → Phantom Duck

[I][U]Δεν είναι λογικό να κάνεις post στο black hole , που είναι καθαρά για spam , και να μετράνε τα posts σου ;). [/U][/I]
Ιούν 24 2008 13:06
Φωτογραφία

neo^ → Phantom Duck

Phantom να σε ρωτισω κατι? Γιατι σε μερικα κομματια του Forum αποφασισατε να μην μετατρανε τα post? Ευχαριστω.
Ιούν 24 2008 12:53
Φωτογραφία

RiDeLub → Phantom Duck

Thanks Phantom. Λογικά θα συμπληρώσω κάποια πραγματάκια και σε 2-3 μέρες θα μπορέσεις να το κλειδώσεις.
Ιούν 23 2008 13:37
Φωτογραφία

Phantom Duck → RiDeLub

Ρίντελουμπ, έκανα το post σου με τις πληροφορίες περί One Piece merge με το tutorial. Δεν νομίζω όμως να μπορείς να το επεξεργαστείς. Αν είναι πες μου να ξεκλειδώσω το thread
Ιούν 23 2008 03:31