Jump to content

Community Status Updates

Photo

Shikamaru → Phantom Duck

thanks man!!!κατι αλλο τα Bluray τα παιζει???
Mar 02 2009 22:52
Photo

Ankaa → Phantom Duck

quack ? piase douleia mpas kai 3eplhrwseis ta xreh sou :p
Mar 02 2009 16:04
Photo

legeon → Phantom Duck

thank you.i will not forget this
Feb 26 2009 00:30
Photo

Phantom Duck → kafrimaki

Έτοιμη, το account σου έγινε activate.
Feb 22 2009 13:04
Photo

Cassiel → Phantom Duck

Και για μένα αποτελεί την 2η αγαπημένη μου σειρά μετά το One Piece :P. Και εγώ δεν συζητώ γι'αυτή και για πολλά άλλα που θα ήθελα γιατί η μέρα έχει μόνο 24 ώρες lol XD
Feb 18 2009 01:17
Photo

Phantom Duck → Cassiel

Καλά ναι εντάξει, κι εγώ Narutard είμαι απλώς δεν έχει τύχει να κάνω και πολλές συζητήσεις για αυτό στο φόρουμ :P
Feb 18 2009 00:52
Photo

Cassiel → Phantom Duck

Hokuto no Ken δεν έχω δει ακόμα πέρα από την παλιότερη ταινία. Ναι τα έχω όλα. Όπως και όλα τα fansubs.Χρόνο δεν έχω. Όσο για την Anubis, εγώ πέρνω τα πάντα γιατί τα θεωρώ όλα ποιότητα και θέλω να υποστηρίξω την προσπάθεια. Τώρα τι Narutards,τι Death Nerds,τι Bleachards, τι Fist of the North Stards:hahaha:. Ο καθένας έχει τις προτιμήσεις του και πρέπει να τις σεβόμαστε:gotit:.
Feb 17 2009 20:27
Photo

Phantom Duck → Cassiel

Thanks, από Anubis αγοράζω μόνο τα Kenshin και Blade, έτσι δεν μπορούσα να δω τι γράφει. Αυτό είναι το Hokuto που αγαπάμε, για να τα βλέπουν μερικοί Narutards :wooi2:
Feb 17 2009 02:54
Photo

Cassiel → Phantom Duck

Ορίστε όλη η παράγραφος που αφορά το Hokuto no Ken, γραμμένη με το χέρι (επειδή έχω πρόβλημα με το σκάνερ), από μία από τις αρκετές επιπλέον σελίδες σημειώσεων του manga-ka που είναι διάσπαρτες μέσα στον 8ο τόμο του Ναρούτο:thatsit:. < < Σχεδόν την ίδια εποχή είδα για πρώτη φορά τα κινούμενα σχέδια Γροθιά της Μεγάλης Άρκτου και με συνέπηραν απόλυτα. Στο σχολείο,όταν η ομάδα μου έπρεπε να καθαρίσει την τάξη,ήταν τόσο δύσκολο να κουβαλήσω το βαρύ μεταλικό καλαθάκι σκουπιδιών έξω στον αποτεφρωτήρα στην άλλη άκρη της αυλής,ώστε ανακάλυψα μια τακτική για να φέρνω εις πέρας την αποστολή. Πίεζα τους κρόταφους του φίλου μου με τον αντίχειρα, λέγοντας του: " Μόλις πίεσα ένα από τα μυστικά ζωτικά σημεία σου. Θα πάρεις τώρα το καλαθάκι σκουπιδιών και θα το αδειάσεις στον αποτεφρωτήρα. " Ο φίλος μου ανταποκρινόταν απαντώντας: " Έχω πιέσει και εγώ το ίδιο μυστικό σημείο " (κάνοντας ένα χαρακτηρηστικό ηχητικό εφέ με το στόμα του) και πηγαίναμε μέχρι τον αποτεφρωτήρα πιέζοντας τα μυστικά σημεία μας -- με απόλυτα φιλικό τρόπο -- με σκοπό να εκτεθούμε σε πράγματα όπως διοξίνες, που ο κόσμος τότε δεν είχε καν ακουστά. > >
Feb 17 2009 02:48
Photo

Phantom Duck → Cassiel

Ενδιαφέροντα όλα αυτά για την Anubis. Από περιέργεια (και για να μη βγαίνουμε εκτός θέματος στο thread) μπορείς να μου πεις τι έλεγε στο Naruto για το Hokuto ? Με έχει φάει η περιέργεια. Ήταν σημειώσεις του manga-ka μέσα στην ιστορία ή στις (τυχόν) επιπλέον σελίδες στο τέλος του τόμου ?
Feb 16 2009 18:01
Photo

Phantom Duck

Επειδή είχε ζητηθεί κι άλλες φορές από διάφορα μέλη, το συζητούσαμε κάμποσο καιρό με τον Dante και τελικά το κάναμε. Το θέμα είναι πως το κοινό των Macross είναι πολύ πιο περιορισμένο από τα υπόλοιπα sub-forums όπως είναι και των Gundam. Στα Macross ειδικά δεν υπάρχουν προς το παρόν αρκετά threads ώστε να δικαιολογήσουν ξεχωριστό τομέα. Τελικά αποφασίσαμε τη μέση οδό, μιας και είναι οι δύο είναι χαρακτηριστικές και κλασικές Mecha σειρές και αν μη τι άλλο, έχουν αρκετές ομοιότητες στη δομή τους και απευθύνονται πάνω κάτω στο ίδιο κοινό. Από εκεί και πέρα αν δούμε πως υπάρχει πολύ κίνηση και το sub-forum χρήζει διαχωρισμού, θα το διαχωρίσουμε. Προς το παρόν θα μείνει ως έχει μέχρι να δούμε πως θα πάει. Για νέα sub-forums βλέποντας και κάνοντας :congrats:
Feb 16 2009 00:49
Photo

KennyPhantom Duck

Gundam και Macross σε ένα subforum; Ιερόσυλε. :terror2: OK, πέρα από την πλάκα, γιατί να μην κάνουμε άλλο ένα; Αφού εκεί είναι το μέλλον, έτσι κι αλλιώς. Ένα για τα Dragonball, ένα για τα Evangelion, ένα για τα ___ No Naku Koro Ni, ένα για τα Slayers, ένα για τα ___ No Ken, ένα για τα έργα του Matsumoto... :P
Feb 16 2009 00:16
Photo

Phantom DuckAzathoth

Χλωμό το κόβω να πάμε μαζί στους Amon Amarth. Αν είναι θα τα πούμε εκεί !
Feb 14 2009 14:56
Photo

AzathothPhantom Duck

yo! tha kanonisume na pame mazi stus Amon Amarth? :D
Feb 13 2009 15:43
Photo

Kakashi_fan → Phantom Duck

[B]Ευχαριστω Phantom Duck![/B] Το Region δεν ειναι προβλημα, σκοπευω να τα δω στο PC.
Feb 11 2009 14:33