Jump to content

Community Status Updates

Photo

Phantom Duck → Boss

Καιρό είχαμε να σε δούμε. Άντε καλό κουράγιο :)
Mar 16 2009 00:39
Photo

Phantom Duck → Franklin

Καλή επιτυχία με τις εξετάσεις, απλά κάνε λίγη υπομονή ακόμα :)
Mar 15 2009 02:43
Photo

Phantom Duck → Hellsing

Όχι όχι, δεν κατάλαβες. Το manga είναι γιαπωνέζικο κόμικ, το διαβάζεις στον υπολογιστή σου σκαναρισμένα, δεν το βλέπεις/παρακολουθείς στην οθόνη όπως το anime. Τα anime είναι τα γιαπωνέζικα κινούμενα σχέδια, τα manga είναι τα γιαπωνέζικα κόμικς. Τελείωσε την anime σειρά που παρακολουθείς τώρα, και μόλις φτάσεις στο 25ο (και τελευταίο) επεισόδιο, αν κι εφ' όσον θέλεις να μάθεις τη συνέχεια, πήγαινε στο manga και διάβασε από τον τόμο 13 και μετά ;)
Mar 13 2009 18:11
Photo

Hellsing → Phantom Duck

Ωραία, ευχαριστώ πολύ.Έχω δει εώς το 14 αυτό σημαίνει οτι απο το Link που μου εδωσες να συνεχίσω απο το 15 ?
Mar 13 2009 15:01
Photo

Phantom Duck → Hellsing

Το Berserk δεν έχει τελειώσει ακόμα ούτε στο manga, στην έντυπη μορφή του δηλαδή. Απλώς το anime σταματάει πολύ απότομα και λογικά θα θέλεις να μάθεις τη συνέχεια. Υπολόγισε πως η anime σειρά που βλέπεις τώρα καλύπτει περίπου μέχρι τον τόμο 13. Αν θέλεις να μάθεις τη συνέχεια, διάβασε από εκείνο το σημείο και πέρα. Το link που σου έδωσα έχει όλους τους τόμους που έχουν βγει μέχρι πρόσφατα.
Mar 13 2009 14:42
Photo

Franklin → Phantom Duck

Tα λεμε στο μελλον :)
Mar 12 2009 16:53
Photo

madaraVader → Phantom Duck

α οκ εχεις γνωρισει κ ενα φιλαρακι μ οτν ηρ8ες
Mar 09 2009 20:00
Photo

Phantom Duck → madaraVader

Nope, δεν είμαι από Νέα Σμύρνη. Έχω πάει όμως σε μία από τις anime συναντήσεις που γίνονται εκεί.
Mar 07 2009 13:47
Photo

madaraVader → Phantom Duck

εισαι απο νεα σμυρνη μηπως?¨)
Mar 07 2009 04:14
Photo

Phantom Duck → Hatake Kakashi

Οι φήμες για το Hunter X Hunter δίνουν και παίρνουν, όμως δυστυχώς δεν έχει βγει κάποια επίσημη ανακοίνωση. Το πιθανότερο είναι πως θα βγει OVA όταν τελειώσει το manga, κάτι που θα κάνει πολύυυ καιρό :deadga6:
Mar 05 2009 12:55
Photo

iristellaPhantom Duck

It was kind of a giveaway wasnt it?:hahaha: (αρχικά νόμιζα ότι ήταν παράρτημα or smth του Le Roi για να είμαι ειλικρινής, αλλά μάλλον καμία σχέση)
Mar 05 2009 11:19
Photo

Hatake Kakashi → Phantom Duck

Hello τι κανεις?Ολα καλα? Εχεις ακουσει τιποτα για hxh?Ακουσα οτι παιζει να βγει Ova του χρονου,ισχυει κατι τετοιο?
Mar 04 2009 16:28
Photo

Phantom Duckiristella

Και να μην τα λέγαμε στη συνάντηση, από το Le Roi και μόνο θα καταλάβαινα που μένεις :hahaha:
Mar 04 2009 02:33
Photo

Shikamaru → Phantom Duck

I see!!! thanks again!!!
Mar 02 2009 23:06
Photo

Phantom Duck → Shikamaru

Το CCCP είναι συνδυασμός διαφόρων codecs. Το αν θα παίζεις βίντεο High Definition εξαρτάται από το πόσο ισχυρός είναι ο υπολογιστής σου. Αν τώρα εννοείς αν παίζει κανονικά Blu Rays (δισκάκια) θα πρέπει να έχεις Blu Ray rom στο PC σου.
Mar 02 2009 23:01