Jump to content

Community Status Updates

Photo

Melkor → Anelis

Ρε Ανελίς, πραγματικά, σε τα μας? :P I keep on rollin', bye bye!
Oct 23 2010 23:33
Photo

Anelis → Melkor

Awww Cthulhu will always rule, even sleepy! Don't be a hater! :P
Oct 23 2010 17:50
Photo

red pyramid → Melkor

σου απαντώ εδώ για να μην βγούμε εκτός θέματος Ο φίλος μου από κάτω τα κάνει ότι θέλει αυτά τα τερατάκια που πόσταρες :p [URL=http://img840.imageshack.us/i/silenthill2pyramidhead1.jpg/][IMG]http://img840.imageshack.us/img840/7179/silenthill2pyramidhead1.jpg[/IMG][/URL]
Oct 23 2010 15:27
Photo

zade → Melkor

You are one of the few selected people in this forum I call friends.I appreciate your wish and I hope the same for you.Be well, left-hanging!
Oct 10 2010 00:01
Photo

Nighteyes → Melkor

Εικασίες πιστεύω. Δεν νομίζω να έχουν κάτι χειροπιαστό. Αλλά, ναι. Απ' όσο ξέρω είχαν κάνει πρόταση στον Jordan αλλά αρνήθηκε. Τώρα που πέθανε όλα είναι πιθανά. Ότι θα ναι πατατα αν γίνει κάτι τέτοιο δεν τίθεται καν αμφιβολία, είναι βεβαιότητα. Και προσωπικά δεν θέλω να ενσαρκωθεί αυτό που βλέπω ήδη στην φαντασία μου. Είναι αρκετά κοντά αυτοί που προτείνουν, αλλά αμφιβάλλω αν δέχονταν αυτοί που έχουν κάνει ήδη όνομα να παίξουν σε σειρά. Γιατί για ταινία, δεν το συζητάω καν. Και 10 ταινίες να βγάζανε δεν θα χωραει η ιστορία ασε που θα έχουν γεράσει/μεγαλώσει οι μισοί μέχρι να βγουν όλες. Κι αφού μιλάμε για μεταφορές ταινιών...Είδα το Logh και αναρωτιέμαι αν έκανα καλά. Καλό το anime αλλά τα βιβλία λογικά θα είναι άλλο πράγμα. Και δεν ξέρω αν μου δινόταν η ευκαιρία στο μέλλον, αν θα ήθελα να τα διαβάσω μετά από αυτά που ξέρω.
Oct 09 2010 18:58
Photo

Melkor → zade

happy b-day my Lord :P health and joy!
Oct 09 2010 18:48
Photo

Melkor → Nighteyes

Nee-san nee-san ακούω τον πρόλογο του ToM και επειδή όσο ναναι 2 ώρες περνάνε δύσκολα, ψαχνομαι στο νετς περι WoT έπεσα λοιπόν πάνω σε μια κλασσική περίπτωση που φανς εικάζουν και προτείνουν ηθοποιούς να ενσαρκώσουν τους ρόλους σε περίπτωση που βγει ταινία. ( άσε που μου μπήκαν φίδια μήπως όντως σκέφτονται να το κάνουν σειρά ή ταινία. θα καταστραφεί και αυτό.)[URL="http://thewheelweaves.blogspot.com/2009/08/my-cast-for-wheel-of-time-movie.html"] ρίξε μια ματιά[/URL] νομίζω οτι έχουν κάνει πάρα πολύ καλή δουλειά. αν μη τι άλλο είδα οτι όπως είχα σηματίσει την εικόνα των χαρακτήρων στο μυαλό μου οι ηθοποί που αντιστοιχούν, είναι φτυστοί.
Oct 09 2010 18:39
Photo

Night Wizard Seal → Melkor

Ναί όλα καλά ρε. Και εγώ πλακίτσα κάνω. Ξέρεις, τώρα θα έχω έναν παραπάνω λόγο να το δώ. Για να έχω έναν επιτυχημένο συνειρμό :hahaha:
Oct 07 2010 22:26
Photo

Melkor → Night Wizard Seal

ρε μαν, πλάκα κάνουμε μην αγχώνεσαι. όχι άγχος, το άγχος σκοτώενει :P για την τύπισσα που αγριοκοιτάζει λες; lol δεν θα το πιστέψεις, από το Yumeiro Patissiere
Oct 07 2010 22:00
Photo

Night Wizard Seal → Melkor

:hihi2: Εσένα πρέπει να σε προσέχω. :P Μην μου έρθει καμια σναϊπεριά κατακούτελα. :hihi2: Μπορεί να [S]συχαίνομαι[/S] τα sci-fi and mecha που είναι τα αγαπημένα σου, αλλά όλα είναι όπως παλιά εε; :P :hahaha: [SPOILER]I can say that the emoticon from the black hole was a huge success.:hahaha: Πώς λέγεται το άνιμε[/SPOILER]
Oct 05 2010 22:51
Photo

Black Kaiser → Melkor

[QUOTE]μιλάμε για τον τύπο, που κατέκτησε τον γαλαξία, έφτιαξε μια αυτοκρατορία, μετά την διέλυσε singlehandedly και επειδή είχε τα @@ πήγε μόνος να αντιμετωπίσει τους true Sith.[/QUOTE] Ξέχασες στην αρχή ένα "έσωσε τον γαλαξία" πριν τον κατακτήσει - Mandalorian Wars. Sigh* Μακάρι κάποτε να βγει και τρίτο παιχνίδι.
Oct 04 2010 23:39
Photo

Nighteyes → Melkor

Δεν είναι θέμα υπομονής. Είναι ότι πάει τόσος καιρός από τότε που βγήκε το 11 που πια δεν το σκέφτομαι. Βασικά παίζει να έχω ξεχάσει τα περισσότερα αν και τα διάβασα 3 φορές τότε. Μπα η κατήχηση μου δεν είχε πιάσει. Γενικά δεν πιάνει...:sigh2: Τότε που τα είχα πρωτοδιαβάσει είχα πάρει στην ανιψιά μου δώρο το 1ο τόμο στα Ελληνικά: Ήθελα κι εγώ η καημένη να μοιραστώ με κάποιον την τρέλα μου.:P Αλλά τελικά αντί γι αυτήν 4 χρόνια αργότερα, τυχαία, το έπιασε η αδερφή μου και προς έκπληξη μου το διαβαζει. Και αν και δεν ενθουσιάστηκε όπως κατάλαβα, μου είπε ότι άρχισε να εχει ενδιαφέρον τώρα ( μετά την γέφυρα αν θυμάσαι). Η αλήθεια είναι ότι ως εκεί ήταν πολύ αντιγραφή του LOTR. Ελπίζω να συνεχίσει και να μην το γρουσουζέψω.:P
Sep 22 2010 18:36
Photo

Melkor → Nighteyes

ναι το ξέρω για το Towers of Midnight, παρακουλουθω την εξέλιξη του βιβλιου. Μακάρι να είχα την υπομονή σου. Το αργότερο μέχρι τισ 5 νοέμβρη θα το βρω σε ηλεκτρονική μορφή και θα το διαβασω, δεν μπορω να περιμένω. Χεχε πάντως μπράβο στην αδερφή. Αυτό ήταν το πρόβλημαά μου όσο το διάβαζα πρώτη φορά, οτι δεν είχα κανέναν να το συζητήσω. Και εγώ κάνω κατήχηση, και έψησαν έναν να το αρχίσει. :P
Sep 22 2010 18:27
Photo

Nighteyes → Melkor

Καλώς τον! Είχα ακούσει διφορούμενες απόψεις για τον Martin αλλά είχα σκοπό να τον πιάσω κάποτε. Αν είναι έτσι όμως θα περιμένω πρώτα να τελειώσει. Btw το WOT θα βγει όπου να ναι αλλά θα περιμένω και το επόμενο. Οπότε του χρόνου τέτοιον καιρό με βλέπω να το διαβάζω από την αρχή πάλι. --Κάτι που δεν περίμενα: το διαβάζει και η αδερφή μου.:joyful: Για την ώρα στην μέση του 1ου είναι. Περιμένω πως και πως να προχωρήσει παρακάτω για να δω τι θα πει.--
Sep 22 2010 18:18
Photo

Melkor → Nighteyes

Hullo Nee-san! Ξεκίνησα να διαβάζω το Song of Ice and Fire by G.R.R. Martin. Πάρα πολύ καλό. Ενώ πάντα παινευόμουν οτι θυμάμαι όλα τα ονόματα των βιβλίων που διαβάζω, νομίζω οτι βρήκα το μάστορή μου. Παίζει να υπάρχουν πιο πολλοί χαρακτήρες από ότι στο Silmarillion. Κι ενεργοί χαρακτήρες, όχι μόνο γενεαλογίες. Ίντριγκα, αιμομιξίες, δολοφονίες, διαπλοκή, σφαγές, προδοσίες κλπ. Είναι πιο κοντά σε στυλ στον Μάγο, και στον Φιτζ, παρά στον Τροχό. Το κακό είναι οτι έχουν βγει 4 βιβλία, το τελυταίο το '05, το 5ο επρόκειτο να βγει το '06 και να είναι είναι το άλλο μισό του 4ου, γιατί είχε αφήσει τους μισούς χαρακτήρες απέξω καθώς χώρισε το βιβλίο στα δύο, αλλά ακόμα δεν έχει βγει, και είναι άγνωστο πότε θα βγει. κατά συνέπεια, μιας και διάβασα μόνο τις πρώτες 250 σελίδες, λέω να το αφήσω στην ακρη, μέχρι να εκδοθεί το 5ο, και ακουστεί κάτι για το 6ο ( συνολικα 7).
Sep 22 2010 18:06