Community Status Updates
Melkor → Dante80
καλύτερα από ποτέ αδερφέ, ετοιμάζομαι ψυχολογικά για τα extreme sports που θα ξεκινήσω τον αύγουστο.
γόπινγκ, καλλιόπες, τσουγκράνισμα κλπ.
αν βρεθώ προς τα κάτω, θα ειδοποιήσω.
May 19 2011 13:59
Dante80 → Melkor
Στο ερεβος μαν, στο έρεβος...επιτέλους έχω λίγο χρόνο πάλι, και πετάχτηκα...XD
Τι κάνουμε, όλα καλά?
May 18 2011 20:33
Melkor → LethalMike
[SPOILER=και μια που θα πας, δες και αν έρχομαι][IMG]http://pds3.egloos.com/pds/200707/09/15/d0015015_11072668.jpg[/IMG][/SPOILER]
May 10 2011 09:01
Melkor → Hanzo
άρχοντα, μην με παίρνεις στα σοβαρά, αστειεύομαι γενικά.
ειδικά, στο μυαλό μου είχα ότι εκτός και από το HOTD, και κάπου αλλού σε πήρε το μάτι μου να "γουστάρεις" crappy σειρές. έχω τη νεντύπωση ότι καταβάθος και εσύ γουστάρεις αλλά δεν το ομολογείς :DDDDD
αλλά ο καθένας με τα βίτσια του, ποιος είμαι εγώ να κρίνω;
anw όπως είπα γενικώς αστειεύομαι.
Η αλήθεια είναι ότι όντως τη βρίσκω με κάτι σκουπίδια αλλά όπως σωστά λες αυτές φωνάζουν.
τουλάχιστον ειναι ειλικρινείς απέναντι σου, κάτι που δεν ισχύει για το Fractale όπως κατάλαβα.
όσο για το moonlight Mile, χτες βράδυ κάθισα είδα τα επς 9-11, γούσταρα τρελά και επειδή δεν μπορώ να περιμένω κατέβασα στα επς 12-14 από ένα ισπανικό γκρουπ, καθώς τα raws δεν κατεβαίνουν με τίποτα.
σκέφτομαι να κάτσω να τα δω το μεσημέρι.
διαμάντι σειρά, που πέρασε εντελώς στο απυρόβλητο.
yoroshiku.
Apr 02 2011 08:26
Hanzo → Melkor
[QUOTE]
δηλαδή, να μην το δω? κρίμα.
η μόνη μου ένσταση Hanzo είναι ότι έχουμε ακριβώς αντίθετα γούστα.:hahaha:
btw, I sense great mad in you lately.
relaaaaaaaaax mate, this is not srs bzns. [/QUOTE]
I not even mad dude.Στο χαλαρο τα εγραφα και ηταν απο τα ποστ που διασκεδασα xD
To "lately" να υποθεσω παει στο hotd thread.Εκει οντως ενιωθα περικυκλωμενος απο νεκροζωντανους βυζολαγνους που εκθειαζαν μια απαισια σειρα.Πραγματικα κατσε διαβασε μια το thread τωρα που χει περασει καιρος.Το retardness χτυπαει κοκκινο.
Παντως κοιτα δεν μαρεσει να επηρεαζω κοσμο οποτε μην μενεις στα λεγομενα μου για τη φρακταλ.Οπως σωστα παρατηρησες εχουμε τελειως αντιθετα γουστα.[SIZE=1]Ηeck εδω τη βρισκεις με απειρως χειροτερες σειρες αλλα τουλαχιστον αυτες ΦΩΝΑΖΟΥΝ "ειμαστε crappy" απο χιλιομετρα[/SIZE].
Παντως συμφωνουμε στο moonlight mile.Βγηκε και το 11ο σημερα btw.Goro is the man eh bones bitches and doesnt afraid of anything.Nα δουμε μονο τι rushed ending θα φαμε στη μαπα παλι.
Mar 28 2011 16:46
Nighteyes → Melkor
Μπράβο, χρειαζεται διαφήμιση αυτή η σειρά. Βασικά μπορεί να τη διαβάσει ανετα ο καθένας πιστευω είτε του αρεσει το fantasy είτε όχι, ειδικά το farseer trilogy. Και όχι τόσο για τις δολοπλοκίες όσο για το δράμα αυτού του παιδιού, την τραγική πορεία του και την ανάπτυξη χαρακτήρων ειδικά του δικού του.
--Τον λάτρεψα όταν είχε αποφασίσει να πάρει εκδίκηση:lovulovu:--
Δεν γίνεται τραγικοποίηση, ούτε κάτι βεβιασμένο ώστε να προκαλέσει συναισθήματα. Πιστεύω ότι το δούλεψε άψογα η συγγραφέας και δεν ξέφυγε όπως θα καναν άλλοι. Και περιπλέκει και πολλά θέματα μαζί όπως πχ τον κοινωνικό ρατσισμό κα. Στο tawny man είναι πιο ελαφρύ το κλίμα και πιο fantasy αλλά και πάλι καλό. Κάποια στιγμή θέλω να τα ξαναδιαβάσω.
Feb 01 2011 01:53
Melkor → Nighteyes
[url]http://www.bardscorner.gr/FORUM/tabid/74/forumid/12/postid/299/scope/posts/Default.aspx#299[/url]
Feb 01 2011 00:54
Melkor → Nighteyes
nee-san,
έκανα μια ταρζανιά και πήρα τα βιβλία του Feist μετά το Serpentwar ( 8 ).
πολύ μικρή η αξία τους.
να τα επιλέξεις μόνο αν κάποτε ξεμείνεις από όλα τα άλλα.
Dec 12 2010 00:20
DRAGONBALL1985
→
Melkor
Ωραίο μήνυμα άφησες στον τοίχο μου... Εκτός από φαντασιόπληκτο/φαντασμένο είσαι και αδερφή...
Dec 11 2010 01:48
Melkor
→
DRAGONBALL1985
u mad cherry boy?
why so butthurt?
I thought i was being gentle.
Dec 09 2010 10:20
DRAGONBALL1985
→
Melkor
Ποιό eyeliner και ποιούς Βέλγους; Στέκεις παιδάκι μου; Εσύ μπήκες σε θρεντ και ζητάς τον ανοιχτή του να την κάνει με λαφρά; Ποιός σε διόρισε δικτάτορα του φόρουμ; Αλλά τί να περιμένει κανείς από ένα Τόλκιν fanboy. Άντε έξω από τη σφαίρα της φαντασίας και της φαντασίωσης να δεις αν έρχομαι εγώ! Και μη με βρίσεις στη γλώσσα των ξωτικών να χαρείς...
Dec 08 2010 20:29
Melkor
→
DRAGONBALL1985
καλά, κοίταξε, μην ενθουσιάζεσαι τόσο πολύ, θα σου χαλάσει το eyeliner.
αντε τράβα τώρα στους Βέλγους να δεις αν έρχομαι, και τα ξαναλέμε.
Dec 08 2010 16:15
Melkor → psofia
phps San Fransisco was a bad choice?
how about Los Angeles next time?
plenty to see and visit.
or maybe somewhere in the East Coast?
Dec 04 2010 23:55

This status update has reached the maximum number of replies allowed