Jump to content

Community Status Updates

Photo

jimmare → d.neko-angel

Γτ σε εβγαλαν απο την ADN team? Μπορεί να κάνω λάθος αλλά γραφει ότι είσαι κανονικο μέλος:roar:
Feb 08 2009 11:49
Photo

d.neko-angel → kagemaru igano

απαντάω εδώ για να μην βγάλουμε το thread ''Το καλό και το κακό της ημέρας'' εκτός θέματος. Λοιπόν ήμουν πωλήτρια σε καταστήματα αλυσίδα. Μόνο που σε αυτούς μόνο το 25% των μαγαζιών τους το κρατάνε δύο η πάνω από δύο κοπέλες. Τα υπόλοιπα μαγαζιά, μια κοπελιά μόνη της θα κρατάει ένα μαγαζί
Jan 29 2009 11:01
Photo

Erisadesu → d.neko-angel

κουράγιο μικρή μου όλη στην ίδια φάση είμαστε. φορτώσου με υπομονή και επιμονή. Gambate !!!!!!!
Jan 28 2009 14:07
Photo

d.neko-angel → Adventurer

είναι olympus μ 1040 σε υπέροχο κόκκινο χτυπητό χρωματάκι. Μόνο που δεν με πρόλαβες, την έχω ήδη στείλει στην αντιπροσωπεία. Είναι που λίγο πιο μετά έκλεισε και μετά δεν ξανάνοιγε με τίποτα (και εννοείτε πως μια χαρά φορτισμένη ήτανε) Τέσπα όπως είπα τώρα έχει πάει την βολτίτσα της. Πάντως ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον!
Jan 25 2009 12:16
Photo

Adventurer → d.neko-angel

Ως photo-maniac στεναχωρεθηκα που ειπες οτι σου χαλασε η φωτογραφια λογω θολουρας:nanana: Ψηφιακη φωτογραφικη δεν εχεις; Θες να μου πεις τι μοντελο ειναι και να σου δωσω κανα-δυο tips? (Οχι πως ειμαι κανας επαγγελματιας, τα βασικα ξερω κι εγω :P )
Jan 20 2009 18:14
Photo

d.neko-angel → °•πίΟu-πίΟu•°™

είμαι neko holic τι να κάνω, έτσι είμαι και δεν αλλάζω :P Thanks πάντως για τα καλά λόγια (αν και η ερμη η sig τώρα που πέρασαν τα χριστούγεννα άλλαξε) Και με την ευκαιρία Καλή Χρονιά, Χρόνια Πολλά και ότι επιθυμείς να το πάθεις!
Jan 06 2009 16:01
Photo

°•πίΟu-πίΟu•°™ → d.neko-angel

DAAAAMN εχεις την πιο τελεια sig ολου του φορουμ!! ΗΟRRAY for every neko in kono sekai!! (en+jp ftw)
Jan 04 2009 18:39
Photo

vasilisk → d.neko-angel

xronia polla... oti epithumeis...
Dec 06 2008 19:37
Photo

MitHuNa → d.neko-angel

oki ntokiii!!!
Oct 17 2008 23:17
Photo

Glaurung → d.neko-angel

καλώς τον , η μάλλον καλύτερα, καλώς [B]του[/B]ς υποδέχτηκες :kakashithumbup: καλά θα κάνεις να του βάλεις , αλλιώς κάθε χρόνο θα σε τρώει αγωνία . Σε εμάς ο σκύλος μας έλειπε για 1 εβδομάδα , εκεί να δείς τι περάσαμε :oo: Όσο για την ταυτότητα με τα στοιχεία , υπάρχουν 3 περιπτώσεις : i) Να σφήνωσε κάπου και να του βγήκε ii) Να υπάρχουν πολύ μ@λ*κες άνθρωποι <--- Η χειρότερη iii) Να έχεις γάτο φαινόμενο και να βγάλεις χρήμα με ουρά :kakashithumbup: <--- Η καλύτερη
Oct 16 2008 14:19
Photo

d.neko-angel → Glaurung

thanks για τα καλά λόγια, πιάσανε τόπο ^^ Σήμερα πρωί πρωί γύρισε σπίτι ο γατούνος μου και έφερε και παρέα μαζί του μια θηλυκιά ψιψίνα :hahaha: Το απόγευμα θα τον πάω να του βάλω μικροτσίπ. Το λουράκι του ήταν μια χαρά στην θέση του, αλλά η ταυτότητα με τα στοιχεία του έλειπε. E δεν νομίζω ο γάτος μου να είναι ο Χουντίνη και να έβγαλε μονος του το λουρί του, να αφαίρεσε την ταυτότητα και μετά να ξαναέβαλε πάλι το λουρί. Κάποιο ανθρώπινο χεράκι πρέπει να τον βοήθησε... :uhh:
Oct 16 2008 10:48
Photo

Glaurung → d.neko-angel

καλά που υπάρχεις και έμαθα για το "Spice and Wolf" , είσαι απίθανη ! Καλό κουράγιο στην αναζήτησή σου για τον γάτο σου , σου έυχομαι να έχει αίσιο τέλος [COLOR=white][B]και να μησε κλείσουν στο Δαφνί , κρίμα είναι :bahhh:[/B][/COLOR]
Oct 15 2008 21:37
Photo

d.neko-angel → MitHuNa

ε! όχι και φίλτατε κοπελιά είμαι και εγώ. Συν ότι 23 είμαι, δεν είμαι και καμιά γιαγιά με την μαγκουρίτσα της :P Και δεν χρειάζεται να με ευχαριστείς για κάτι τόσο απλό
Oct 15 2008 10:42
Photo

MitHuNa → d.neko-angel

ooo sas euxaristw polu filtate.
Oct 13 2008 16:02
Photo

d.neko-angel → MitHuNa

για την sig μου που ρώτησες, απο το Ookami to Koushinryou (Spείναι [URL]http://anidb.net/perl-bin/animedb.pl?show=anime&aid=5406[/URL]
Oct 12 2008 14:06