Jump to content

Community Status Updates

Photo

Anelis → d.neko-angel

χο χο :P
Oct 23 2010 12:43
Photo

d.neko-angel → iristella

xaxaxa ναι πρέπει να παραδεχτώ ότι ο Serestrum είναι μια εκπληκτική Road :hihi2: και αυτό με εμπνέει και εμένα ^^ Για Kanda ωωω ναι λείπει τόσο πολύ από αυτό το game (επίσης επί την ευκαιρία/ναι μην χάσω η γυναίκα lol/να πω και τον πόνο μου για το manga το επόμενο chapter αργεί πάντα τόσο πολυυυυυ) Για Hoshino η αλήθεια είναι πως έχω ένα άγχος μην μου κάνει καμία καταγγελία για καταστροφή χαραχτήρα :P Πάντως iri το ξαναλέω με την απόδοση που κάνεις ως Prince Ludwig έχω λιώσει! φοβερές ατάκες! p.s. : αυτό το κουνημένο pic πάνω πάνω στο προφίλ σου αυτό με τον Kanda να αγριεύει γατίσια είναι τόσο μα τόσο τέλειοοοο, με τρελαίνει :kawaii:
Oct 16 2010 00:56
Photo

iristella → d.neko-angel

Ντάξει λες για μένα αλλά και συ με την ερμηνεία σου ως Allen walker δεν πας πίσω. Μιλάμε βλέπω τις ατάκες με την Roado και έχω λιώσει στο γέλιο. TBH όταν σε είδα να μπαινεις ως Allen I was this close to change my character into Kanda for the epic fights. XD
Oct 15 2010 02:17
Photo

d.neko-angel → Kenny

ε! όχι και madam καλέ, νιάτο είμαι ακόμα :hiding_something: [S][SIZE=1]πάντως η αλήθεια είναι πως με το κόψιμο τις δολοφωνώ τις εικόνες, αφού το κάνω γιατί να μην το παραδεχτώ. xaxaxa μην μου βάλετε ποτέ να κάνω photoshop δεν υπάρχει περίπτωση να μην το καταστρέψω[/SIZE][/S] Παιζί οριστώ και η παραγγελιά σου :P [URL]http://moe.imouto.org/post/show/82081/kaninn-sword[/URL]
Jul 06 2010 13:51
Photo

Kenny → d.neko-angel

Ωραίο το railgun setάκι, madam, και ακόμα πιο ωραίο το profile background. :moeee: Αν μπορείς να μου στείλεις link από κανά danbooru/moe.imouto/etc με το συγκεκριμένο background σε πλήρες μέγεθος, θα σου ήμουν υπόχρεος. ^^
Jul 06 2010 12:13
Photo

iristella → d.neko-angel

Ι don't know how it happened. It was as if the words reached out to me and called my name.:hihi2: Βασικά έψαχνα τον τίτλο του που έβαλες στο manga pictures trivia και βρέθηκα στο profil σου. Αnd the rest is history που λέμε.
Jul 05 2010 19:40
Photo

d.neko-angel → iristella

axxaxaxa και αν σου πω ότι δεν το έκανα επίτηδες Μάλλον θα έχασα ένα γραμματάκι κατά την πληκτρολόγηση η γυναίκα :P Πάντως είσαι θεά που πήγες καλέ το ξέθαψες και το παρατήρησες κιόλας, αν δεν μου το έλεγες τίποτα δεν θα καταλάβαινα στον κόσμο τον δικό μου πάντα lol
Jul 05 2010 12:17
Photo

iristella → d.neko-angel

[quote=currently reading manga] D.Gay-Man [/quote] I lol'd. Νόμιζα ότι μόνο εγώ το φωνάζω χαϊδευτικά έτσι για να φουρκίζω τους υπόλοιπους fan.xD
Jul 05 2010 02:50
Photo

d.neko-angel → Strange Loop

ευχαριστούμε ^^ και με την εξεταστική καλά αποτελέσματα να έχεις και για μετά καλή ξεκούραση!
Jun 26 2010 15:50
Photo

Strange Loop → d.neko-angel

Πανέμορφη πόλη. Τελειωνω εξεταστικη τωρα και θα πάω για μια εβδομαδα να ηρεμήσω Ναυπακτο. Ηave fun there...
Jun 26 2010 15:45
Photo

d.neko-angel → Strange Loop

όχι δεν είμαι εγώ από ναύπακτο, είναι μια από τις φίλες μου. η οποία είχε την απίστευτη καλοσύνη και υπομονή να ανεχτεί όλο το τρελοκομείο μαζί για ένα τριήμερο ^^
Jun 26 2010 15:41
Photo

Strange Loop → d.neko-angel

Nα πατε και blue lake για μπανιο. Απο εκει είσαι;
Jun 25 2010 23:52
Photo

d.neko-angel → Eleni~WaIKinG oN AiR~

ε ναι εννοείτε εννοείτε, αλλά έχω διαβάσει μόνο μέχρι εκεί που έχουν βγάλει τα scanlation groups. και νέο chapter από εκεί έχουμε να δούμε από το 2009 :sadist: Πάντως το DNAngel ήταν ένα από τα πρώτα anime που είδα(ξέροντας πλέον τι είναι anime) ήμουνα μικρή και αθώα και με σημάδεψε για πάντα :P Από τα αγαπημένα μου anime και εμένα ^^
Jun 15 2010 16:50
Photo

Eleni~WaIKinG oN AiR~ → d.neko-angel

Ελά ρεσυ αλήθεια!Εμένα μου φάνηκε τόσο προφανές!!:orly: Aπο τα ποίο ωραία anime που έχω δει!!Τώρα το καλοκαίρι λέω να αρχίσω και το manga του!!:wooi2:Εσύ το έχεις διαβάσει??
Jun 15 2010 16:34
Photo

d.neko-angel → Eleni~WaIKinG oN AiR~

:hi: και εγώ σε ευχαριστώ για την αποδοχή ^^ πάντος ειλικρινά είσαι το πρώτο άτομο που βλέπει το nick μου και καταλαβαίνει άμεσος με την πρώτη από που προέρχεται You amaze me :awww:
Jun 13 2010 23:36