Jump to content

Community Status Updates

Photo

Kunoichi.meriinawa → konata.otaku

Διαβάζεις φυσική εσύ τώρα εεεε?? κονάταααα... μπές σε 10 λεπτά facebook να σου πω μπικόζ άι άμ σόου χάπι! ^_^ Α!!!! Και θύμισέ μου να σε σκοτώσω αύριο :3
Feb 05 2012 23:34
Photo

Kunoichi.meriinawa → OdyMonaxos

you never know! ;)
Feb 05 2012 17:39
Photo

OdyMonaxos → Kunoichi.meriinawa

Δεν διαφωνώ βρε συ, σε καμία περίπτωση. Απλά δεν θα τα λεγα και γλώσσα του μέλλοντος.
Feb 05 2012 17:24
Photo

Και όσο γι'αυτό με τα Ιαπωνικά... Αν θέλεις και σ'αρέσει αυτό που κάνεις θα βρείς ευκαιρίες πιστεύω... ^_^
Feb 05 2012 17:19
Photo

3η Γυμνασίου* έχω δρόμο μπροστά μου :p
Feb 05 2012 17:16
Photo

Καλά, εκείνη τη χρονιά κι εμείς βαράγαμε το κεφάλι μας με το Μάλκοβιτς. Καλά τα υπολόγισα μαντάμ;; 1η λυκείου;
Feb 05 2012 17:04
Photo

χαχαχαχαχαχαχαχα έλεοςς δεν τον αδικώ που βάραγε το κεφάλι του xD
Feb 05 2012 16:59
Photo

Απλά επειδή αγαπάς τη χώρα και ξέρεις κόσμο με τα ίδια ενδιαφέροντα πιστεύεις πως υπάρχει ακόμα περισσότερο ψωμί, αλλά γενικά είναι ψιλοπουθενάδες οι Ιάπωνες στο παγκόσμιο στερέωμα και μπροστά σε παραδοσιακές και νέες δυνάμεις. Εδώ και πολλά χρόνια είχαν την ευκαιρία, αλλά δεν... Και είσαι 1η λυκείου ή και μικρότερη. Σωστά; Τι μου θύμισες με τους Ιταλούς και τ Αγγλικά.. Μαρτίνεθ, Φεράν (1996-1998). Από τους πρώτους ψηλούς με καλό σουτάκι από μακρυά. Φιλότιμος παίκτης, αλλά ΙQ ραδικιού.. [B]Η ομάδα πήγαινε να παίξει στη Σεβίλλη και κατεβαίνει στη Μαδρίτη. Ψάχνει το transit για Σεββίλη, αλλά ουδείς από τους Ισπανούς μιλάει Αγγλικά. Λέει ο “Μπόζα” στο Φεράν: “Ρε συ, πήγαινε να συννενοηθείς, γιατί δε φεύγουμε ποτέ”. Πάει ο Φεράν και λέει: Helo, we are Panathinaikos team..” Ναι, στα Αγγλικά σε συμπατριώτες του. ‘Οπως ήταν λογικό, ο Μάλκοβιτς βάραγε το κεφάλι του..[/B]
Feb 05 2012 16:06
Photo

Ναι ξέρω καλά να μιλάω και να συνεννοούμαι (έχω πάει στην Ιταλία 2 φορές και ψιλοαναγκάστηκα βασικα γιατί στο lecce τα 3/4 δεν μιλούν αγγλικά XD ) και φέτος που τελειώνω τα γαλλικά λέω να αρχίσω και φροντιστήριο εντατικά 2 χρονάκια να πάρω και ένα βασικό πτυχίο να είμαι σίγουρη... Όσο για την άποψή σου για τη γλώσσα διαφωνώ κάπως αλλά αυτό παίρνει πολύ ανάπτυξη οπότε αστο καλύτερα ^_^
Feb 05 2012 15:58
Photo

Ούτε με otaku γεμίσαμε, ούτε θα την έλεγα γλώσσα του μέλλοντος. Κινέζικα και αργότερα ινδικά. Ιταλικά ξέρεις που σκέφτεσαι Βενετία;
Feb 05 2012 15:46
Photo

Kunoichi.meriinawa → Kenny

arigatou :)
Feb 05 2012 15:38
Photo

Kenny → Kunoichi.meriinawa

Fixed. (:
Feb 05 2012 15:35
Photo

Από Κέρκυρα είμαι και βασικά δεν μου είχε μπει στο μυαλό το ναυτικό μέχρι που μπήκε η αδερφή μου, άρχισε τις ιστορίες και μου φάνηκε αρκετά καλό (και το καλύτερο κομμάτι είναι οτι οι ιστορίες που μου έλεγε ήταν από το φορτηγό που έκανε την πρακτική της Ιαπωνία-Αυστραλία ε εγώ πάλι σκάλωνα στο "Ιαπωνία" αυτό με επηρρέασε πολύ) xD Τμήμα Ιαπωνικής φιλολογίας δεν υπάρχει στην Ελλάδα υπάρχει όμως στην Βενετία και το συζητούσαμε με μια φίλη μου otaku που φυσικά ήξερε όλες τις πληροφορίες και μου φάνηκε επίσης πολύ καλό γιατί 1ον σε στέλνουν ένα χρόνο στην Ιαπωνία και 2ον δεν υπάρχουν πολλοί καθηγητές Ιαπωνικών και στην τελική θα μπορούσα να ανοίξω και φροντιστήριο γιατί τα Ιαπωνικά είναι μία από τις γλώσσες του μέλοντος (και έχουμε γεμίσει και με otakus οπότε θα έχει και κέρδος ;p )
Feb 05 2012 15:35
Photo

Καμμένη με Ιαπωνία, ε; Δεν ξέρω τι παίζει με ασιατικές σπουδές στην Ελλάδα. Εμπορικό ναυτικό, επειδή η οικογένεια έχει πλούσια εμπειρία (πατέρας και ξάδερφος έχουν κάνει καπετάνιοι) δεν θα στο πρότεινα καθόλου. Που μένεις και το σκέφτεσαι αυτό; Πειραιά; Σε κανά νησί;
Feb 05 2012 15:13
Photo

Έχω σκευτεί αρκετά πράγματα βασικά θα μου άρεσε πολύ εμπορικό ναυτικό γιατί έχει πολλά ταξίδια (και εντάξει την παλεύω την σκληρή δουλειά) αλλά δεν θα έλεγα όχι και σε Ιαπωνική φιλολογία ;)
Feb 05 2012 15:01