Jump to content

Community Status Updates

Photo

redqueen → Fallen_Mpougatsa

xexe....η ανταμοιβη ειναι oντως το καλυτερο <3 αχ τι να κανεις κι εσυ με τετοιο αντρα :D μιας κι εδω ειμαστε παλιων αρχων θα το υποστεις :) ομως ειναι και ενα ειδος μαζοχισμου ετσσι δν ειναι ?????:P
Feb 13 2012 13:14
Photo

Fallen_Mpougatsa → redqueen

Παρακαλώ, παρακαλώ. Μουάχαχαχαχα, εμείς οι μονογαμικοί ανταμοιβόμαστε...εκτός κι αν έχεις άντρα σαν τον δικό μου.:unlucky: και δε μπορώ να πάρω ούτε διαζύγιο.
Feb 13 2012 12:59
Photo

ευχαριστω :):):) ναι οντως αυτος ο κανονας ειναι ....φωτια....:D
Feb 13 2012 12:45
Photo

Mπράβο παιδί μου, με κάνεις περήφανη. Εξάλλου, όπως είδες, δεν έχουμε το δικαίωμα πολυγαμίας. Ο Kenny ξέρει! xD
Feb 13 2012 12:40
Photo

-->μετα τν μονολογο ...ε καλε που ειναι playboy ...παντως και η δευτερη επιλογη μια χαρα ηταν :D και τ αποφασισα σημερα θα επικεντρωθω στο εργο να καταληξω μονο σε εναν :)
Feb 13 2012 12:34
Photo

Ahem, είναι κι αυτό ένα θέμα. Να σε πω την αλήθεια, με ήρθε κατευθείαν αυτός στο μυαλό, ήταν ο πρώτος που σκέφτηκα επειδή τότε ήμουν στο hype...αλλά τόσο playboy που είναι Τ^Τ ήξερα ότι έπρεπε να είχα πάρει τον Toujou τελικά -->insert μονόλογο πρωταγωνίστριας παλιάς ελληνικής ταινίας εδώ.
Feb 13 2012 12:21
Photo

εχω ομως μια ερωτησαη πσ κατεληξες μον σε εναν απο τοσους πολλους ???
Feb 13 2012 12:14
Photo

στο κατω ηθελα να πω να τoν επαινεις ....sorry .... ε ρε και αν βρω κι αν βρω κι εγω και μου κανουν τετοια...simple Kill αρα ακολουθω τη συμβουλη σου :):D:D Result: Hmekawa off limits xexe
Feb 13 2012 12:09
Photo

Α ώστε δική μου δουλειά είναι μόνο ε? Ε, σου λέω λοιπόν: [B][SIZE="3"]hands off[/SIZE][/B]! Αλλά όταν θα βρεις κι εσύ έναν [url=http://www.anime.gr/forums/anime-polls-contests-trivia/6345-waifu-husbando-claiming-thread-xd-%C4%E9%E1%E2%DC%F3%F4%E5-%F4%EF%F5%F2-%EA%E1%ED%FC%ED%E5%F2-%F3%F4%EF-1%EF-post.html]husbando[/url] και θα στον κυνηγάνε οι άλλες, θα με θυμηθείς.
Feb 13 2012 11:51
Photo

Αχ sorry δνηξερα οτι ηταν husbando σου ...Παντως εχεις ωραιο γουστο μπορω να πω :) ομως το ωραιο πρεπει να το επαινουμε !!!! :D και μαζευομαι ειναι ρολος σου να τον επιανεις στο κατω κατω σαν καλη waifu :P
Feb 13 2012 10:18
Photo

redqueen → Eärendil

καλε καλε κι εσυ απο αλεξ/πολη????
Feb 13 2012 10:10
Photo

[QUOTE=redqueen;563552]το μοno καλο ηταν οτι ειδαμε ξανα τν καλο Himekawa :lovulovu:(μα γτ ν τ κανει αυτο στον εαυτο του και να κανει τετοιο μαλλι? + τι οικογενεια κι αυτη):terror2:[/QUOTE] Έλα λίγο, λίγα τα λόγια για τον husbando μου. Και φυσικά είναι κούκλος όπως και να ναι και από την άλλη τι εκφράσεις θαυμασού είναι αυτές? Για να μαζευτούμε λίγο κοπελιά...! :P
Feb 13 2012 00:51
Photo

redqueen → Osama Bin Laden

τ ειχα σκοπο να το διαβασω του Τολκιν αρα πιστευω θα ειμαι ετοιμη γ τ καλυτερα αργοτερα ...:D:D thnx!!
Feb 12 2012 23:59
Photo

Osama Bin Laden → redqueen

Όπως όλα τα επικά κουράζει λίγο αλλά είναι πολύ πιο "βατή" ιστορία π.χ. από την Σκανδιναβική Έντα Ποέτικα (η οποία είναι jawdropping αλλά πρέπει να την διαβάσεις πάνω από μία φορά για να την καταλάβεις). Αν σου αρέσουν κάτι τέτοια και έχεις το κουράγιο (και τον χρόνο) και βρεις κάποια ελληνική ή αγγλική έκδοση, διάβασε την Καλεβάλα, έχει πολύ ενδιαφέρον. Κάνε ένα test στον εαυτό σου. Αν καταφέρεις (ή έχεις διαβάσει) το Σιλμαρίλιον του Τολκιν από την αρχή ως το τέλος, τότε είσαι έτοιμη να διαβάσεις και την Καλεβάλα :)
Feb 12 2012 23:50
Photo

redqueen → Osama Bin Laden

πωπω μην μ λες τετοια και ψηνομαι γτ μ αρεσει η ανατριχιλα αν συνδειαστει και με μυθολογια των κρυων χωρων ειναι πολυ ωραια !!!!!:D:)
Feb 12 2012 23:18