Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας
OdyMonaxos → redqueen
Καληνύχτα ρε, πολλά φιλιά και καλό σχολείο αύριο. Δίνεις φέτος;
Πως σε λένε;
Φεβ 10 2012 03:39
redqueen → OdyMonaxos
μα γιατι το λες αυτο? χεχε
και το τζερτζελο συνεχιζεται αυριο γτ εχουμε και δουλειες (σχολεια)
bb καληνυχτα !!!:D
Φεβ 10 2012 03:34
OdyMonaxos → redqueen
Προκαλείς τη μοίρα σου...
Δεν ξέρω πλέον πως είναι το φυσικό του
Φεβ 10 2012 03:25
redqueen → OdyMonaxos
μωρε αν τελειωνε τι θα καναμε μετα ...????ε???εγω θα βαριομουν κι εσυ θα ξεμενες απο δουλεια....
αυτο με το βαμμενο δν το καταλαβα..ειναι ασπρομαλλης αλλα τα βαφει ? και παω στοιχημα οτι δν το 3ερω....xD
Φεβ 10 2012 03:21
redqueen → OdyMonaxos
Tωρα με συγκινησες πραγματικα ....αλλα τι 8ελει να πει ο Μοναχος οταν λεει ''δυστυχως για σενα'' ???οεο???
Φεβ 10 2012 03:14
OdyMonaxos → redqueen
Θα ζήσεις. Ο γιατρός δεν σκοτώνει, υπηρετεί τη ζωή. Δυστυχώς για σένα.
Βασικά δεν είμαι σαδιστής, ούτε μαζοχάκι. Λίγο απ' τα δύο.
Φεβ 10 2012 03:11
redqueen → OdyMonaxos
Αφου ειναι για καλο σκοπο θα θυσιαστω!!!.....ειπες και την μαγικη λεξη σαδισμος (που τλκ σε κοβω να την κατεχεις πολυ ) μονο μια απορια ...θα ζησω γιανα δω το πορισμα η R.I.P.? xexe
Φεβ 10 2012 03:06
OdyMonaxos → redqueen
Μην φοβάσαι. Θα υπηρετήσεις εμένα και την επιστήμη, ενώ ταυτόχρονα να ανακαλύψεις τις αντοχές σου και τον ανθρώπινο σαδισμό.
Φεβ 10 2012 03:01
redqueen → OdyMonaxos
ειναι και ο γιατρος ομως :P....τς ζηταει τς περιπτωσαρες και ναι τλκ μαλλον θα του κανουν και καμια επισκεψη για το καλο...πειστηκα με το που ακουσα την πρεπουσα φροντιδα .....;):)
Φεβ 10 2012 02:53
OdyMonaxos → redqueen
Είναι θετικότατο. Ο γιατρός λατρεύει τους ασθενείς του και δεν αφήνει κανέναν χωρίς την πρέπουσα φροντίδα. Είναι επαγγελματίας και υπηρετεί την επιστήμη μελετώντας τον ανθρώπινο πόνο. Ποιο το κακό;;;;
Φεβ 10 2012 02:46
redqueen → OdyMonaxos
το 1ο δν ξερω αν πρεπει να το παρω ως καλο η κακο ...μαλλον το πρωτο μιας κι ετσι εχει πιο πολυ πλακα xD...εγω ναπαω στον γιατρο αλλα δν ξερω καταποσο κι αυτος ειναι φυσιολογικη περιπτωση χεχε ;):D
Φεβ 10 2012 02:42
OdyMonaxos → redqueen
Είσαι σοβαρή περίπτωση δηλαδή. Κάτι πρέπει να γίνει μ' αυτό. Έλα στο γιατρό, θα πονέσεις λίγο
[SPOILER=και μετά]θα πονέσεις περισσότερο!!![/SPOILER]
Φεβ 10 2012 02:37
redqueen → OdyMonaxos
μα με εχεις για ατομο που δν 8α το εκνα αυτοxD(1o μερος)
αχ μην μου λες τετοια και θα εχουμε δραματα {καλης φυσεως}....(2ο μερος) χεχεχεχε :D:P
Φεβ 10 2012 02:33
OdyMonaxos → redqueen
Δεν θα μείνεις πειθήνια και ήρεμη. Θα μείνεις δεμένη, πονεμένη και θα ουρλιάζεις!!!!
Φεβ 10 2012 02:28

Αυτή η ενημερωμένη κατάσταση έχει φτάσει στο μέγιστο αριθμό των απαντήσεων που επιτρέπονται