Community Status Updates
OdyMonaxos → redqueen
πριν που μπήκες θα σου στελνα αλλά είχα πιάσει την πάρλα τηλέφωνο. Μπέκα!!
Mar 30 2012 17:47
DoB → redqueen
Τι να το κάνεις χωρίς visual... Here you go. Για τα δυο πρώτα πρέπει να κάνεις λογαρισμό στο livejournal και μετά join the community, αλλά είναι πολύ απλό και θέλει μόνο το mail σου. Το τρίτο έχει hard yaoi restricted section, με όνομα χρήστη doujinshi και κωδικό thankyou.
[url=http://ggscans.livejournal.com/]Gloomy Gloo Scanlations[/url]
[url=http://joykillers-sc.livejournal.com/]Adult Content Notice[/url]
[url=http://www.arigatomina.com/]Arigatomina's Anime Page[/url]
Kαλά nosebleeds... Δεν ευθύνομαι για οποιονδήποτε ενδεχόμενο κίνδυνο υπερβολικής απώλειας αίματος! ;)
Mar 30 2012 00:24
redqueen → DoB
καλα τς Celty μια βδομαδα της δινω αν κατσει μαζι με τν Erika ! ι θα πεθανει ι θα γυρισει αλλος ανθρωπος!!! χεχε
καλα τι εχεις διαβασει κι εσυ .. με εψησες θα παω κι εγω ..και ο Θεος βοηθος!!!
Mar 29 2012 23:36
DoB → redqueen
I swear I've read so much Shizaya, fanfictions and doujinshis (τι έχουν δει τα ματάκια μου!), I have difficulty to believe it's not actually canon... Έχω διαβάσει βέβαια ένα σωρό fanfics ΠΟΛΥ καλύτερα απ' αυτό που έγραψε ο Narita (που ουσιαστικά ήταν μόνο πιο λεπτομερείς φαντασιώσεις της Erika) please don't write more BL Narita-san, leave it to Inumog and all the other Shizaya doujinshi's creators... Μια επίσκεψη στο DRRR Kink Meme, έχεις υλικό για δυο ζωές! Η Celty πάντως έκλαιγε γιατί άκουσε την όλη υπόθεση, αν και μη άνθρωπος είναι αρκετά αθώα η καημένη!
Mar 29 2012 22:52
redqueen → DoB
That's it ! Τι ηταν αυτο το πραγμα κοπελα μου????? πωπω !!! θες να μας πεθανεις ? ειναι γνωστο το ζευγαρι Shizaya!!
Επικη Karisawa!! Το ερωτημα ειναι γτ εκλαιγε η Celty?? (επειδη το ακουσε η επειδη δν εγινε?)
Mar 29 2012 21:01
redqueen → Kai
και ναι ακομα μια σειρα στο τεραστιο βουνο των ''ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΩ'' σειρων !!! αχ τι μου κανεις!!!
παντως αν ειναι καλυτερη απο αυτη στανταρ θα την πορωσω οταν την αρχισω!!!
Mar 29 2012 17:45
Kai → redqueen
Ε, ναι όσο να'ναι. Χάνεις πάντως που δεν έχεις δει το προηγούμενο. Αυτό που είδες στο Shin Prince of Tennis δεν ήταν τίποτα.
Mar 29 2012 17:19
redqueen → Kai
ααα εχεις προηγουμενα δλδ !!! δν εχει τυχει να δω το προηγουμενο τεραστιο ανιμε επομενως δν ξερω!!! καλα παγοκολωνα indeed (αποκλειεται να μην υπηρχε!!!) καλα εγω δν ειχα καποιο ιδιαιτερο προβλημα! αλλα θα γελασω απειρα αν στο σικουελ (λεμε τωρα) μας φερουν ενα Tezuka no2 και επανεμφανιση του παλιου!!! LOL!!:D! ειναι σαν να σου λενε ''ηθελες να ξεφυγεις ε ??? καρ καρ καρ!!''
Mar 29 2012 17:07
Kai → redqueen
Ε, όταν βλέπεις την παγοκολώνα να είναι το επίκεντρο της προσοχής σε πολλές περιπτώσεις για κάπου 200+ επεισόδια, ε, κάπου όταν έρχεται νέο sequel και σου το θυμίζει κόβοντας άλλα πράγματα για να επικεντρωθεί για άλλη μια φορά σε αυτόν, κάπου σου την δίνει.
Δεν λέω, είχε κι αυτός τα καλά του, αλλά ποτέ δεν κατάφερα να τον συμπαθήσω. Έχει πολύ καλύτερους χαρακτήρες μέσα στο PoT.
Mar 29 2012 16:56
redqueen → Kai
καλα ε μεσα πεφτω σε ολες μου τς προβλεψεις !!!! :P παλι ομως θα το δω!!!!!!!
προσευχησου ,προσευχησου αλλα γτ τοση καλοσυνη παιδι μου (i really can't hold myself :))
Mar 29 2012 16:50
Kai → redqueen
[QUOTE]θελω να πιστευω σε γλυκο καλοπροαιρετο φαντασματακι ....
ξενοιαστο vibe almost 100% check !![/QUOTE]
Χωρίς να θέλω να σ' απογοητεύσω, μόνο καλοπροαίρετο δεν είναι, ως εκεί που έχω δει στο manga δηλαδή, το φαντασματάκι (^^')
Mar 29 2012 16:46
Kai → redqueen
Ναι. Σκέφτομαι να του χτίσω και ναό τις τελευταίες μέρες
[spoiler]
για να προσεύχομαι να μην εμφανιστεί στην επόμενη συνέχεια.
[/spoiler]
Mar 29 2012 16:39
redqueen → Kai
και σε ανακοινωνω επισημα no1 Tezuka fan (ε δν μπορεσα να κρατηθω :hahaha:)
Mar 29 2012 16:32

This status update has reached the maximum number of replies allowed