Community Status Updates
OdyMonaxos → redqueen
Έβλεπα ματς και είχα ξεχάσει το σκάιπ. Μπες αν θες, σου 'χω καλό πράμα
Apr 04 2012 23:08
redqueen
And Darkness and Decay and the Red Death held illimitable dominion over all!!
Apr 04 2012 20:44
redqueen → John Crabs
εγω για τν παπα καιγομουν βασικα χεχε! παντως αυτο το πραγμα που ολοι εκαναν οτι ηταν τρελος που ελεγε για βαμπιρ με εξαγριωσε, εμ μετα μου παραπονιοσασταν και που πεθαιναν οι δικοι σας !ΛΟΥΣΤΕΙΤΕ ΤΑ ! και μερικα βαμπιρ τα λυπηθηκα γτ ηταν γκαντεμικα οπως κι να ειχε πχ Mutou και νοσοκομα αλλα με τν killer doc ενιωθα τοσο χαρουμενη καθε φορα!!!
Apr 04 2012 20:30
John Crabs → redqueen
Πραγματικα ο γιατρος ηταν κορυφαιος. Κοιταξε, δεν θα με πειραζε αν οταν ειχε πρωτοξεκινησει το συμβαν γινοταν αυτο, αλλα αφου κανεις δεν πιστευε οτι υπηρχαν βαμπιρ και χλευαζαν το γιατρο, τους αξιζε να πεθανουν. Αλλα ευτυχως σωθηκε το καριτσακι.
Apr 04 2012 20:15
redqueen → John Crabs
διαβασα το ποστ σου για το Shiki ...μα οντως τα καημενα το βαμπιρ και το κοριτσακι σνιφ! αν και σαν το γιατρο κανενας εδω που τα λεμε :P
Apr 04 2012 20:02
Trivia Spitting Monster → redqueen
Δυστυχώς έχω καλή μνήμη. Δεν έχεις ιδέα πόσο ζηλεύω τα χρυσόψαρα ώρες-ώρες...
Apr 04 2012 13:50
redqueen → Trivia Spitting Monster
δν παιζεσαι μιλαμε !που τα βρισκεις και τα θυμασαι ολα τα ανιμε που μας αφησαν πληγες ,πρωτα το Aria τωρα το Deadman ... damn you woman :P:P
Apr 04 2012 13:47
John Crabs → redqueen
Το οτι θα πεθανει κοσμος, αυτο ειναι σιγουρο το ποιοι θα πεθανουν τωρα, αυτο το κραταμε μυστικο. Λοιπον οσο για το Mindfuck, θα ξεκινησει απο το πρωτο επισοδειο του R2, αν και στο τελος ειναι απλως WTF, δεν ειναι κατι Mindfuck, απλως λες γιατι εγινε αυτο, πιο το νοημα? Και σε ευχαριστω για το Recorder ;)
Apr 03 2012 22:57
redqueen → John Crabs
κοιτα ευτυχως εχω προετοιμαστει για τα WTF -Mindfuck και τα περιμενω γτ μεγαλα στην 1η δν ειχε αρα στανταρ υπαρχουν εδω! το μονο που δν θα ανεχτω ειναι να μου πεθανουν πολυ κοσμο ... δν αντεχω αλλη θανατιλα ! (εντωμεταξυ θελω να τα αρχισω και δν κατεβαινει ,τα νευρα μου!) BTW Recorder νομιζω αυτη την βδομαδα εχουμε!
Apr 03 2012 22:35
John Crabs → redqueen
Αν εννοεις το Code Geass, μην φοβασαι να το δεις, το θεμα ειναι πως αυτα που θα συμβουν στο R2 ειναι απροβλεπτα. Ειδικα το τελος δεν υπαρχει, δεν ξερω πως να το περιγραψω χωρις spoiler. Παντως με αυτα που εγραψες, θα σε στεναχωρισει και τα ταυτοχρονα θα σε θυμωσει και θα σε αφησει και με ενα WTF. Αν καλυπτε και κανα δυο πραγματακια και δεν ειχε αυτο το τελος θα το χαρακτηριζα τελειο ανιμε, τωρα προσωπικα το θεωρω απλως καλο.
Apr 03 2012 22:10
redqueen → John Crabs
θα σου πω την αληθεια ...φοβαμαι να το δω!εχω τρομοκρατηθει απειρα αλλα με τσιγκλησες απειρα και μαζεψα κουραγιο!
Apr 03 2012 22:02
redqueen → DoB
μα γτ καλε να αντιπαθησεις τν κοπελα ? αντε καλε που θα κλαιγεται και θα ερωτευτει τν πρωταγωνιστη !ποτε γινονται αυτα ? ενα deja vu το νιωθεις κι εσυ ετσι δν ειναι? και πολυ προσφατο μαλιστα!!! xD
Apr 03 2012 21:59
-
DoB
Ποτέ! Μα τι λέω; Είναι δυνατόν πρωταγωνίστρια σε shounen/seinen να ερωτευτεί τον πρωταγωνιστή και να κλαίει συνεχώς τη μαύρη της τη μοίρα;;; Α πα πα! Αυτά δε γίνονται! Πουτέ! Tragic! XDDD
Χωρίς πλάκα, προβλέπω Brave 10 > Zetman. Στο πρώτο τουλάχιστον γελάγαμε και η κλαψιάρα ήταν ταυτόχρονα και διεκδικητική (Saizou θέλω να μου κάτσεις! Τώρα!), εδώ πάμε στοίχημα ότι η πρωταγωνίστρια θ' αρχίσει τα αυτιστικά/απροσάρμοστα/σπαστικά τραυλίσματα και δε...
Apr 03 2012 22:35 -
DoB
Ποτέ! Μα τι λέω; Είναι δυνατόν πρωταγωνίστρια σε shounen/seinen να ερωτευτεί τον πρωταγωνιστή και να κλαίει συνεχώς τη μαύρη της τη μοίρα;;; Α πα πα! Αυτά δε γίνονται! Πουτέ! Tragic! XDDD
Χωρίς πλάκα, προβλέπω Brave 10 > Zetman. Στο πρώτο τουλάχιστον γελάγαμε και η κλαψιάρα ήταν ταυτόχρονα και διεκδικητική (Saizou θέλω να μου κάτσεις! Τώρα!), εδώ πάμε στοίχημα ότι η πρωταγωνίστρια θ' αρχίσει τα αυτιστικά/απροσάρμοστα/σπαστικά τραυλίσματα και δε...
Apr 03 2012 22:35 -
redqueen
ε καλα αν γινει ετσι θα σε ανακυρηξω psychic μιλαμε :D !! αυτη εχει και μεγαλο αδερφο (δλδ ολα ετοιμα!!και προστασια) ειναι και πλουσια ολα μαζι και tururu οτι ειπες !!! μα κατι τετοιες μες την καρδια μου τς εχω πραγματικα χεχε:P
Apr 04 2012 13:04
Kai → redqueen
", η αλλη που ειχε αγριες διαθεσεις με την Euphy (ναι τν Νινα`που σε ενα επ.κατι προστυχο εκανε με την φωτο της Euphy~ δν την πηγα καθολου εδω σταχτη και μπουρμπερη θα νας εκανε σε λιγο!)"
Apr 03 2012 18:24
-
redqueen
αχ το τραπεζακι τι τραβηξε με την ψυχωτικη κορασιδα ! αφου τι βρισκει με φωτο τι να πεις γουστα ειναι αυτα!! α ρε και να εμπαινε κανενας πιο μπροστα μεσα και να τι ρωτουσε τι κανεις ! θα ψοφουσα για την απαντηση!
Apr 03 2012 18:40 -
Kai
Πού ξέρεις; Μπορεί να πάθαινε καμιά από τις υστερίες της αν της ζητούσαν τα ρέστα.
Apr 03 2012 18:44 -
redqueen
κι εκει μου ρωταει ο αλλος του βγαζει αυτη το Ουρανιο και του λεει:'' you were saying .....???''+rape face και τλκ το μυστικο εμεινε βαθια κρυμμενο και αυτη συνεχισε τς νυχτερινες ''περιπετειες'' με την αγαπη της !(μα τι σκεφτομαι !!)
Apr 03 2012 18:50
Kai → redqueen
", η αλλη που ειχε αγριες διαθεσεις με την Euphy (ναι τν Νινα`που σε ενα επ.κατι προστυχο εκανε με την φωτο της Euphy~ δν την πηγα καθολου εδω σταχτη και μπουρμπερη θα νας εκανε σε λιγο!)"
Apr 03 2012 18:24

This status update has reached the maximum number of replies allowed