Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας
Kai → redqueen
Το δράμα του το έχει και στα ενδιάμεσα αλλά όχι σε ανησυχητικό βαθμό. Την πρώτη σεζόν μπορείς να την πεις μια μείξη που κλίνει περισσότερο προς την κωμωδία και στη δεύτερη σεζόν το αντίστροφο. Δες τα 4 πρώτα επεισόδια για να δεις αν θα καταφέρει να σε πείσει :ρ
Μάρ 27 2012 11:44
redqueen → Kai
αφου εχει γελιο τοτε ολα καλα!!:) ε λιγο δραμα στο τελος δν βλαπτει ετσι κι αλλιως αφου δν ειναι ολο!
Μάρ 27 2012 11:37
Kai → redqueen
Χμμ... Όχι, ειδικά στην πρώτη σεζόν δεν θα δεις πολύ romance, άσε που έχει και αρκετή κωμωδία. Η δεύτερη σεζόν από ένα σημείο και μετά είναι πιο δραματική.
Μάρ 27 2012 10:43
redqueen → Kai
οκ το καβατζωσα ευχαριστω!!αν ομως ειναι πολυ σνιφ σνιφ και αγαπη θα πρεπει να εχω κι αντιστοιχη διαθεση αλλιως κατι τετοια πεφτουν πολυ βαρια~~~
Μάρ 27 2012 10:41
Kai → redqueen
:) Το Clannad βλέπω πως είναι love or hate it συνήθως αλλά δωσ' του μια ευκαιρία, δεν θα χάσεις και τίποτα. Είναι και δυο σεζόνς, θα έχεις να δεις μπόλικα επεισόδια :ρ
Μάρ 27 2012 09:37
redqueen → Kai
ευτυχως υπαρχει κι αυτο ... thanks για το info δν το εχω δει το Clannad...ισως ειναι καιρος να το δω !:)
Μάρ 27 2012 09:30
Kai → redqueen
Λες για το anime, ε; Δεν πειράζει, υπάρχει το manga κι αυτό μετράει. :ρ
Είναι από το Clannad.
Μάρ 27 2012 07:42
redqueen → Kai
ax ax πληγη που τελειωσε κι αυτο :(!!! η φατσα φαινεται γνωστη απο που ειναι?
Μάρ 26 2012 23:51
Kai → redqueen
Ναι. Και ο άτιμος πέφτει στην ίδια κατηγορία χαρακτήρων με τον Furuichi που με τόσα που τραβάνε δεν μπορείς να μην τους λατρέψεις.
Μάρ 26 2012 23:34
redqueen → Harukaze
αχ μην μου λες τετοια !!! χεχε
οκ ονειρα γλυκα sensei!!! e ειδες μαθητρια!
Μάρ 26 2012 23:22
Harukaze → redqueen
χαιρομαι! μικρο μου βγαινω νωρις σήμερα γιατι εχω πολύ πρωινο ξυπνημα αυριο.
θα σου στειλω κατι καλο αυριο, ετοιμασου. ^^
Μάρ 26 2012 23:20
redqueen → Harukaze
Το εχω κανει ηδη μν μου ανησυχεις !!! τα αποτελεσματα θα δειξουν την αληθεια!!!
Μάρ 26 2012 23:12

Αυτή η ενημερωμένη κατάσταση έχει φτάσει στο μέγιστο αριθμό των απαντήσεων που επιτρέπονται