Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας
plotolp → Melis_Nin
Μαύρο άσπρο in the mix με μπόλικο beat! Χαχαχα δεν θα μπορούσες να το θέσεις καλύτερα!:P Βασικά κατάλαβα τι ήθελες να πεις από την πρώτη σου εξήγηση, και είναι όντος ένα συναίσθημα που έχουμε βιώσει όλοι (νομίζω η κλασική περίπτωση είναι όταν λες σε κάποιον ότι τον αγαπάς, και συγχρόνως φοβάσαι μην σε απορρίψει) αν και μάλλον δεν μας έχει περάσει από το μυαλό ότι εκείνη την στιγμή αισθανόμαστε Λαχταροφοβία! :hihi2:
Όπως και να έχει βρήκα πολύ πρωτότυπη την επιλογή αυτής της λέξης για το νόημα της ζωής για αυτό και το αναφέρω!
Καλός ήρθες και στο forum μας παρεμπιπτόντως! :hi:
p.s Μιας και έγραψες για το Stephen King, σου αρέσουν τα βιβλία του? Γενικότερα διαβάζεις βιβλία/μυθιστορήματα?
Ιαν 16 2012 10:35
OdyMonaxos → Melis_Nin
Είναι σαν 14χρονο την ώρα που πάει να του/της τα ζητήσει αυτός/ή που γουστάρει.
Προτιμώ την άγνοια κινδύνου.
Και μισώ την psychedelic trance. Psychedelic rock, pop, folk.
Αυτό ακριβώς, τίποτ' άλλο.
Ιαν 16 2012 08:36
Melis_Nin → OdyMonaxos
Προσπαθώ, γιατρέ μου... :) Βασικά, δεν είναι τόοοσο χάλια όσο φαίνεται με την πρώτη ανάγνωση!
Ιαν 16 2012 07:45
OdyMonaxos → Melis_Nin
Πολύ ψυχεδελική η λαχταροφοβία σου. Γιατί δεν την αφήνεις πίσω;
Ιαν 16 2012 01:25
Melis_Nin → plotolp
Thanks για τη Λαχταροφοβία :) Βασικά, δεν είναι κάτι που σκέφτηκα τώρα, πρόκειται για συναίσθημα που έχω βιώσει στο παρελθόν (αλλά κ παροντικά) γενικά και μου ήρθε η λέξη. Είναι αυτή η αίσθηση που χτυπάει η καρδιά σου σε συγχρονισμό με τις πεταλούδες στο στομάχι και τους ναυτικούς κόμπους που απλώνονται ολούθε. Μαύρο-άσπρο in the mix με μπόλικο beat δηλαδή!
Ιαν 16 2012 00:06
plotolp → Melis_Nin
Λαχταροφοβία! Πολύ περίεργη λέξη για να περιγράψεις το νόημα της ζωής αλλά και πολύ ωραία:P. Μου αρέσει ο τρόπος που σκέφτηκες και έβγαλες τη λέξη. Πολύ πρωτότυπο:riiight:
Ιαν 15 2012 18:18

Αυτή η ενημερωμένη κατάσταση έχει φτάσει στο μέγιστο αριθμό των απαντήσεων που επιτρέπονται