Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας

Φωτογραφία

OdyMonaxos → Melis_Nin

Θα το ερευνήσω το όνομα κάποια στιγμή. Μακακία του πάντως που έφυγε έτσι. Εσύ το σκέφτεσαι να κάνεις μεταπτυχιακό έξω; Έχεις καμιά γλώσσα;
Ιαν 21 2012 14:38
Φωτογραφία

Melis_Nin → OdyMonaxos

Κουφαλιτάκης, αλλά δεν ξέρω ακριβώς ποιες χρονιές φοίτησε, για να μη σου λέω κ μούφες. Το "γύρω στα 20" μπάζει νερά, είναι απ' τα σόγια που δεν πολυβλέπω, αλλά το στόρυ του με τη σχολή (κ τη γκόμενα) έγιναν το ράδιο αρβύλα στην οικογένεια. Μου έμεινε πιο πολύ, γιατί απ'όσο ξέρω οι περισσότεροι φοιτητές κάνουν κρα να πάνε εξωτερικό, ειδικά οι τελευταίες γενιές κ για τις ευκαιρίες κ για την εμπειρία.
Ιαν 21 2012 14:31
Φωτογραφία

OdyMonaxos → Melis_Nin

Κι εγώ χάρηκα, Οδυσσέας. Ο ξάδερφός σου πως λεγόταν; Πρέπει να πηγαίναμε στο ίδιο σχολείο, στη γερμανική. Που πέρασε; Άουγκσπουργκ, Μπάμπεργκ, Νυρεμβέργη, Άιχστατ; Πληρώνων δίδακτρα, αλλά γελοίο ποσό σε σχέση με κάτι Αμερικές και Αγγλίες. 540 το εξάμηνο.
Ιαν 21 2012 14:23
Φωτογραφία

Melis_Nin → OdyMonaxos

Μαρία, χαίρω πολύ! Εσένα; Έχω ένα ξάδερφο, γύρω στα 20, έδωσε κατευθείαν εξετάσεις με το γερμανικό σύστημα (πήγαινε στο αντίστοιχο κολέγιο εδώ) κ μπήκε ψυχολογία σ'ένα μέρος έξω απ'το Μόναχο (δε θυμάμαι πού) αλλά δεν την πάλευε λέει εκεί κ γύρισε (αηδίες, για τη γκόμενα γύρισε :) ) Κατά την ταπεινή μου γνώμη, καλά έκανες κ "την έκανες"! Πληρώνεις κ δίδακτρα στη σχολή;
Ιαν 21 2012 14:17
Φωτογραφία

OdyMonaxos → Melis_Nin

Άντε και στα άντα λοιπόν, κυρία. Είναι από τα καλά τμήματα, αλλά ήξερα τι με περίμενε, ανεργία. Και έχω και το γερμανικό απολλυτήριο άρα μπορούσα να πάω άνετα εδώ. Πως σε λένε;
Ιαν 21 2012 14:01
Φωτογραφία

Melis_Nin → OdyMonaxos

Ε, δεν είμαι κ σαν την Πελοπόννησο!! (μα πώς απευθύνεσαι έτσι σε μια κυρία?!?) 27 είμαι. Απ'ο,τι είχα ακούσει από τυχαίες κουβέντες στη σχολή, αυτό ήταν απ'τα καλά τμήματα της Παντείου. Πώς κ μετανάστευσες;
Ιαν 21 2012 13:53
Φωτογραφία

OdyMonaxos → Melis_Nin

Ήμουν πέρσι στο επικοινωνίας μέσων και πολιτισμού στην Πάντειο και φέτος είμαι παλι πρωτοετής στον ίδιο τομέα στο πανεπιστήμιο του Μονάχου. Συν πολιτικές επιστήμες επειδή θέλουν και ένα δεύτερο μάθημα. Πόσων χρονών είσαι τώρα; Μεγάλη είσαι.
Ιαν 21 2012 13:45
Φωτογραφία

Melis_Nin → OdyMonaxos

Εγώ είμαι στην κλασική Αθήνα, που όλοι λατρεύουμε να/και μισούμε. Έχω τελειώσει σπουδές, κοινωνιολογία στο Πάντειο (φυσικά μπήκα τυχαία). Δεν έχω κάνει μεταπτυχιακό (στην κοινωνιολογία έχει 2, ένα καθαρά κοινωνιολογικό για τον κοινωνικό αποκλεισμό που το βαριέμαι του βούρκου κ ένα για εγκληματολογία, που μου άρεσε, αλλά λίγες οι θέσεις κ όχι αξιοκρατικά διδόμενες - κομματικές νεολαίες κτλ- δε βλέπω κ επαγγελματικό μέλλον κ δεν έχω toefl). Προς το παρόν την παλεύω στο οικογενειακό μαγαζάκι (προ-πο) ψάχνοντας κ για άλλη δουλειά παράλληλα (κωμικοτραγικό). Τι σπουδάζεις;
Ιαν 21 2012 13:41
Φωτογραφία

OdyMonaxos → Melis_Nin

Κλίμα δεν αλλάζουμε που να χτυπάω τον κώλο μου, εδώ και ώρες κάνω βουντού να σταματήσει το χιόνι και εδώ και ώρες νάδα. Είμαι μέλος του μεταναστευτικού κύματος φοιτητών που φεύγουν για σπουδές αλλά δεν γυρίζουν. Είμαι εδώ από τον Οκτώβρη. Είναι πολύ καλά εδώ. Εσύ; Που είσαι, τι σπουδάζεις, τι έτος κτλ;
Ιαν 21 2012 13:32
Φωτογραφία

Melis_Nin → OdyMonaxos

Έχεις δίκιο, μπέρδεψα τα tabs κ έγραψα σε μένα...(lol, αστρονομική γκαβομάρα). Anyway, όσο νιώθω καλά (κ μέχρι να περισσέψουν μονέδα για ειδικευμένο ντόκτορα, γιατί στα νοσοκομεία αποτέλεσμα μηδέν) δεν το σκαλίζω. Για να αλλάξουμε κλίμα (όπως λένε κ στις εκπομπές) εσύ πώς κ κατέληξες Μόναχο? Γεννήθηκες εκεί, μετανάστευσες παλαιότερα, είσαι του νέου μεταναστευτικού κύματος της κρίσης, ή σπουδάζεις; Είναι καλά εκεί;
Ιαν 21 2012 13:27
Φωτογραφία

OdyMonaxos → Melis_Nin

[B]Άουτς!!!!![/B] Τουλάχιστον κάνεις ήσυχους ύπνους. Υπάρχει περίπτωση να περάσει η αλλεργία: Αυτό που κάνες τώρα είναι σαν να μονολογείς και άντε να καταλάβει εγκαίρως ο άλλος πότε απάντησες.
Ιαν 21 2012 13:18
Φωτογραφία

plotolp → Melis_Nin

Ενδιαφέρουσες πληροφορίες! Η θεματική δεν μου ξενίζει τόσο, πιο μικρός είχα διαβάσει πέντε τόμους Ανεξήγητο που είχαμε στην βιβλιοθήκη για να καταλάβεις! Για να μην πω πως μέχρι πέρσι διάβασα την "Κοιλάδα των Ρόδων" [URL="http://www.greekbooks.gr/books/filosofia/filosofia-xeni/i-kilada-ton-rodon.product"]link[/URL] (φοβερό βιβλίο από πολλές απόψεις). Απλά αυτόν τον καιρό ψάχνω κάτι πιο πολύ σε νορμάλ μυθιστόρημα:)! Οι υπόλοιπες προτάσεις σου είναι πολύ καλές πάντως και σίγουρα θα τις έχω υπόψιν μου! p.s Που θυμήθηκες τον μουσάτο στο Χαιλάντερ?:oo: Υπάρχει πάντως και ένας αντίστοιχος χαρακτήρας που έχει την θέση του "παρατηρητή" στην σειρά Fringe αν έχεις δει κανένα επεισόδιο!:)
Ιαν 21 2012 13:04
Φωτογραφία

OdyMonaxos → Melis_Nin

Σε τι ακριβώς έχεις αλλεργία ρε; Πως προέκυψε;
Ιαν 21 2012 12:54
Φωτογραφία

Melis_Nin → OdyMonaxos

Τη σοκολάτα γενικώς την έκοψα στο γυμνάσιο λόγω ακμής κ από πέρσι με την αλλεργία (ένα μάτσο προβλήματα είμαι η άτιμη!) είναι στη λίστα των "απαγορευμένων τροφών". Οπότε δεν έχω μεγάλη εμπειρία στο ρόφημα. Αν κ θυμάμαι στο δημοτικό, η σοκολάτα Cadbury's ήτανε must κ πίναμε στα πιτσιρικοκαλέσματα της εποχής...
Ιαν 21 2012 12:51