Community Status Updates
Trivia Spitting Monster
Ποτέ θα δω το Apollon,/ πότε θενά το παίξει/ η Ιαπωνική TV/ και πότε θα κατέβει/ το torrent με υπότιτλους/ να το δει ο κόσμος όλος;
Apr 11 2012 12:52
-
Trivia Spitting Monster
Εγώ που δεν είμαι ιδιαίτερα φιλόμουση κάνω το άλλο: refresh το tokyotosho κάθε τέταρτο της ώρας. Μαρτύριο. Μια αιώνια λούπα που θα επαναλαμβάνεται εις άπειρον. (Α ρε Fincher... Μήπως το Social Network δεν ήταν και τόσο πατάτα τελικά;)
Apr 11 2012 15:18 -
Kenny
Την επόμενη φορά που θα συναντηθούμε και θα κρατάς το laptop, θύμησέ μου να σε μάθω από torrent feeds, για να γλυτώσεις το μάταιο refreshing. Όσο για το Social Network, κανείς δεν περίμενε αριστούργημα από μία ταινία που αφηγείται την ιστορία του Facebook. :P Γι' αυτό που ήθελε να πει πάντως καλή ήταν.
Apr 11 2012 15:29 -
Trivia Spitting Monster
Sure, sensei! Και κοίτα, μετά τον Button (συμπεριλαμβανομένου αυτού), οι ταινίες του Fincher δεν είναι αντάξιες των προσδοκιών. Το SN είχε ένα ηλίθιο θέμα, μέτριο σενάριο και μέτριους ηθοποιούς, o Button γράφτηκε απ' τον Eric Roth etc. (Όχι πως το Δωμάτιο Πανικού, με την K-Stew μικρούλα είναι αριστούργημα...)
Apr 11 2012 15:34
Trivia Spitting Monster
Fate/ Zero, η ώρα του Bet-άκια: τζετ της αρχαίας Μεσοποταμίας με τον βασιλιά Γκιλγκαμές να κάθεται σε χρυσό θρόνο VS σύγχρονο F-16 ελεγχόμενο από τον Berserk και με σαλταρισμένο πιλότο, σημειώσατε Χ. Για κάτι τέτοια είμαι στα anime.
Apr 10 2012 17:25
-
redqueen
ε οχι που δν θα ησουν:P -παλι πηγες και ξεφυτρωσες το AnoK!! εισαι σαδιστρια πες την αληθεια!-
Apr 10 2012 17:44 -
Trivia Spitting Monster
-Τι κι αν είμαι; Με ανέχεστε γιατί είμαι και γλυκούλα!-
Apr 10 2012 18:23 -
redqueen
Να εισαι κι εγω ειμαι and I like it!!! S&M!!!
ε καλα τωρα που θα βρουμε αλλη σαν κι εσενα !!!:P γουτσου γουτσου
Apr 10 2012 20:03
Trivia Spitting Monster → iristella
Ο μοναδικός τρόπος για να δω το Ai no Kubasi είναι να γίνω μέλος του aarinfantasy? Δεν είναι δυνατόν να το χάσω αυτό!
Apr 10 2012 16:48
-
iristella
οχι υπάρχουν και στο Tokyotosho τα torrents. Η αλήθεια είναι ότι αν και περιμέναμε περισσότερα εγω το καταευχαριστιέμαι το project.
Apr 10 2012 16:52 -
Trivia Spitting Monster
Χίλια thanks!
Apr 10 2012 16:55 -
iristella
Always a pleasure.
Apr 10 2012 16:57
-
Kenny
http://i180.photobucket.com/albums/x291/Kenny_AF/kaiji-3-0.jpg
Apr 10 2012 13:58 -
Warchief
http://i.imgur.com/3Nv0M.jpg
Apr 10 2012 14:23
Kenny → Trivia Spitting Monster
Βάλε ένα status update, να μη βλέπουμε αυτό το άκυρο VM της 23ης Ιανουαρίου. :P
Apr 10 2012 13:43
Trivia Spitting Monster → Petran79
Α, ώστε λυκάνθρωπος ήταν; Συγνώμη, έχω τόσο καιρό να διαβάσω το manga που δεν το θυμόμουν! Ευχαριστώ για τη διόρθωση! (Άσε που δεν νομίζω καν να έφτασα σ' εκείνο το σημείο! Δε βαριέσαι...) Είναι το ίδιο χαζούλι, βέβαια! (Ναζί λυκάνθρωπος...) Αλλά όχι και υπερεκτιμημένο το Sand Alone Complex! Τώρα το παρατραβάς! Δεν τίθεται θέμα σύγκρισης όμως με το Appleseed (ναι, σίγουρα το manga του Appleseed είναι ανώτερο του GitS), αφού όχι μόνο φτιάχτηκαν σε τελείως διαφορετικ...
Apr 09 2012 23:15
-
Petran79
εννοω υπερεκτιμημενο για sci-fi. δηλ μια ταινια εφτανε και μια σειρα εφτανε, η δευτερη σαιζον SAC επικεντρωνεται πιο πολυ στη δραση παρα στο δουλεμενο σεναριο της πρωτης σαιζον. Καλα η δευτερη ταινια δεν εχει καμια σχεση με το δευτερο δυσαναγνωστο manga.
Ο Oshii τα πηγε πολυ καλυτερα σε αυτα τα θεματα οταν βγηκε απο το καβουκι του GITS, με την ταινια Avalon
Apr 10 2012 09:53
Trivia Spitting Monster → Anelis
Όλοι έχουμε να πούμε μια ντροπιαστική ιστορία με κλιάιματα να πούμε, δεν είναι μόνη!
Apr 04 2012 22:03
-
Anelis
Σε πιάνω κ ας είσαι bot. XD
Apr 05 2012 20:59
Anelis → Trivia Spitting Monster
"Όπως και να 'χει, προσωπικά μιλώντας, όταν μια σειρά/ταινία/βιβλίο/οτιδήποτε με καταφέρει και κλάψω, ή με πέτυχε σε άσχημη μέρα ή πραγματικά με άγγιξε με τα πράγματα που έχει να πει. " Γάμησέ με εδώ που τα λέμε. Εδώ έκλαψα στα βιβλία του Hunger Games, μάλλον δε θα έπρεπε να μιλάω!
Apr 04 2012 21:57
Trivia Spitting Monster → redqueen
Δυστυχώς έχω καλή μνήμη. Δεν έχεις ιδέα πόσο ζηλεύω τα χρυσόψαρα ώρες-ώρες...
Apr 04 2012 13:50
redqueen → Trivia Spitting Monster
δν παιζεσαι μιλαμε !που τα βρισκεις και τα θυμασαι ολα τα ανιμε που μας αφησαν πληγες ,πρωτα το Aria τωρα το Deadman ... damn you woman :P:P
Apr 04 2012 13:47
Kalamaris → Trivia Spitting Monster
Δεν διανοησε ποσο γρηγορος ειναι.Η μαχη ειναι πιο κουραστικη απο το να προσπαθεις να παλεψεις τη σκια σου.
Το τελος εχει ηδη γραφτει σε πετρα.Με επιασε και μια νυστα XD
Apr 01 2012 00:58
Trivia Spitting Monster → Kalamaris
Καλαμάρι, ΌΧΙ! Μπορείς ακόμα να αντισταθείς! Μην τα παρατάς!
Apr 01 2012 00:56
Jcenawl → Trivia Spitting Monster
Εσύ του έδωσες το βίντεο, θα μπορούσαμε να είχαμε ξεμπερδέψει με την pic :P
Apr 01 2012 00:44

This status update has reached the maximum number of replies allowed