Jump to content

Community Status Updates

Photo

Anelis → Strange Loop

Εγώ την απέφευγα από την αρχή της χρονιάς γιατί μου φαινότανε βλακεία (και είχα ήδη καεί με true blood που δεν μου άρεσε) και όταν τελικά το άρχισα είδα 18 επεισόδια σε μιάμηση μέρα. Είναι εθιστικό guilty pleasure, δεν ξέρω καν γιατί μου αρέσει. Και είναι γ@μώ που κυλάει γρήγορα και δεν το ζαλίζουν. Damon is the reason i started this series. Άμα πια με τον άλλο τον φλώρο
May 19 2010 14:28
Photo

Strange Loop → Anelis

Δε περιμενα να μου αρεσει τοσο πολυ αυτη η σειρα..Αλλα εχει κατι που δε ξερω τι ειναι που σε κραταει κολλημενο στην οθονη.. Γρηγορες εξελιξεις και καλες ερμηνειες probably.. Damon fanboy spotted..xD
May 19 2010 14:15
Photo

Anelis → Strange Loop

Έτσι!!! Μας την παίξανε μπαμπέσικα οι δημιουργοί και τώρα πρέπει να περιμένουμε τόσους μήνες! αγκ... Όχι, έχω διαβάσει μόνο τις περιλήψεις τους στη wiki, δεν ξέρω αν θα άντεχα να τα διαβάσω
May 19 2010 14:06
Photo

Serestrum → Strange Loop

[CENTER][SIZE=5][COLOR=Black][B]NO U!!! [/B][/COLOR][/SIZE][LEFT]:hihi2: [/LEFT] [/CENTER]
May 19 2010 13:28
Photo

Strange Loop → Serestrum

Μα στο wii το heavy rain θα μπορουσε να ειχε καλυτερο gameplay και γενικοτερα ειναι ακρως motion control friendly game..Αλλα τετοια φωτορεαλιστικα γραφικα δε θα μπορουσαμε να δουμε σε καποια αλλη κονσολα.Οι λεπτομερειες σε προσωπα και κλειστους χωρους απλα δεν υπηρχαν..Δε μιλαω σε συνολο γραφικων γιατι το uncharted το καταφερε σε μεγαλυτερο scale στα levels που ειχε. αλλα αυτα που εβλεπες στο HR σε ενα δωματιο , δε το εχω σει σε κανενα αλλο game πουθενα. Και το ps3 βοηθησε. ps: δεν ειμαι fanboy, you are ..xD
May 19 2010 13:16
Photo

Serestrum → Strange Loop

εννοω πως σε ενα πισι θα ηταν δυνατη η ενσωματωση πιο πολυπλοκων διαδικασιων για το gameplay. δεν μιλαω για scripted events, μιλαω για κατι επαναστατικο, οπως πληρης χρηση των physics ή κατι αναλογο, ελπιζω να με πιανεις γιατι δεν ξερω πως να το πω και γω XD . βεβαια δυσκολα επενδυουν οι εταιριες σε αυτα. στο οτι ο καθε καταναλωτης ψαχνει κατι συγκεκριμενο συμφωνω απολυτα. μεταξυ μας ο cell ειναι λιγο αποτυχια... οσο ικανος και να ειναι, ειναι τοσο μπερδεμενη υποθεση που αφηνει λιγα περιθωρια στον developer να κανει κατι ξεχωριστο. γιατι πες μου, τι εχει το heavy rain στο ps που δεν θα μπορουσε να εχει σε αλλη κονσολα? ακομα και στο wii. περα απο τα εστω καλυτερα γραφικα.
May 19 2010 13:05
Photo

Strange Loop → Serestrum

Στα συγκεκριμενα σε αποψη gameplay δε μπορω να δω κατι καινουριο που θα προσεφερε το pc (το HR δεν ειναι adventure αλλα ενα interactive drama οποτε πιστευω η ολη υλοποιηση του , η χρηση των αναλογικων ηταν αυτο που το εκανε να ξεχωρισει ). Αλλα εχεις δικιο φιλε Serestrum οτι στο pc θα ειχαμε καλυτερο οπτικο αποτελεσμα . Αλλα οπως ξαναειπες ειναι δυσκολο οταν πρεπει να προγραμματιζεις καθε φορα σε νεο hardware .τα sequels ειναι παντα αυτα που ειναι και καλυτερα γιατι ο προγραμματιστης εμαθε την δουλεια που χρειαζεται ο cell και ο καθε cell να αποδωσει τα μεγιστα σε ελαφρυ προγραμμα.. Δεν αντιλεγω στην ανωτεροτητα του pc gaming αλλα παιζει ρολο τη αναζητα ο καθε gamer. Kαποιος μπορει να θελει απλα να δωσει 300ευρω και να ξερει για 5 χρονια δε θα το νοιαζει ουτε καρτα γραφικων ουτε drivers ουτε τιποτα.. Σε αυτη την κατηγορια ανηκω εγω.. ξαπλωμενος στο σαλονι μου να παιζω, god of war 3 σε μια HD TV .. :p
May 19 2010 12:52
Photo

Serestrum → Strange Loop

Οντως και το uncharted ειναι καλο διαμαντακι, καλα που μου το θυμησες. κοιτα, δεν λεω πως ειναι αχρηστες οι κονσολες! φυσικα και οχι! αυτο οφειλεται σε εταιριες με μερακι που καθονται και χρησιμοποιουν καθε πορο του καθε μηχανηματος. πες μου ομως. ποσο μπροστα θα ηταν ενα heavy rain ή ενα uncharted αν ειχε σχεδιαστει για ταα pc? και σε αποψη gameplay ακομα, οχι μονο γραφικων. το χειριστηριο καποιες φορες κλεινει πορτες.
May 19 2010 12:00
Photo

Strange Loop → Anelis

We want Τhe Vampire Diaries season 2 NOW!!!! Eχεις διαβασει μηπως τα βιβλια; Τα πηρα προσφατα αλλα ακουσα οτι ειναι ερασιτεχνικα γραμμενα..
May 19 2010 11:30
Photo

Strange Loop → Serestrum

Δεν αναφερομουν στο gameplay του gow, που οντως 0 καινοτομια αλλα στα γραφικα του που μερικες φορες νομιζα εβλεπα ps4 και αλλες οντως ξενερωνες οπως λες εσυ.. Δες το Uncharted 2 .. ποσα pc games ζηλευουν την δουλεια που εγινε στον τιτλο; Και μη βλεπεις τα 70 ευρω ελλαδα.. Εχουν βρει εδω κοροιδα και χτυπανε , πανω απο 40-45 Eυρω δεν βρισκεις καινουριο τιτλο απο εξω.. το Red Dead Redemption το εχω παραγειλει στα 32 ευρω για το ps3
May 18 2010 23:33
Photo

Serestrum → Strange Loop

το heavy rain ειναι καλο παραδειγμα και κριμα που σπαταληθηκε στο ps, για το gow γελαω με τα καλα κρυμενα ασχημα textures του, απο gameplay και αυτο εχει μεινει 5 χρονια πισω, μαζι το 1. αδιαφορο. η πειρατια δεν εκαψε τα pc, οπως βλεπεις το digital distributing ανθιζει. απλα οι εταιριες προτιμουν να πουλανε 70 ευρω το παιχνιδι στις κονσολες παρα 40 στα pc. εχω κακιες αποψε XD
May 18 2010 23:18
Photo

Strange Loop → Serestrum

Ακομα δεν εχουν αξιοποιησει πληρως και στις κονσολες τις δυνατοτητες..Τελευταια βλεπουμε καλυτερα δειγματα δουλειας. Δες το ps3 που πιστευω τωρα εχουν καταλαβαι καλυτερα τον προγραμματισμο παιχνιδιων για αυτο.. Δες Heavy Rain και GOW 3 ...piracy has fucked pc gaming
May 18 2010 23:15
Photo

Serestrum → Strange Loop

η αληθεια ειναι πως η αγορα συμπαθει τις κονσολες πλεον, βλεπεις ειναι πιο ευκολο να φτιαξεις παιχνιδια για hardware 5ετιας... XD μπδγ το crysis ειναι κακο παιχνιδι, με απογοητευσε. τι να τα κανεις τα γραφικα αν το παιχνιδι ειναι τοσο βαρετο...
May 18 2010 23:08
Photo

Strange Loop → Serestrum

Ολο νεες καρτουλες και επεξεργαστες βγαζετε και το μονο που εχετε να δειξετε ειναι κατι crysis που μονο για benchmark κανουν... που ειναι τα wow games σας; ps: plz be nice...xD
May 18 2010 23:02
Photo

Strange Loop → Kenny

Δε ξερω αν βλεπεις σειρες γενικα.. (κατι himym,tbbt εχω δει τα βλεπεις) αλλα το firefly ειναι ενα διαμαντακι της αμερικανικης τηλεορασης. Να την εχεις στα υποψη σου. Αzumanga daioh, αλλo κoλλημα αυτο..Βεβαια ολοκληρο rewatch δεν εχω κανει ακομα...
May 14 2010 01:25