Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας
Kenny → Strange Loop
Όχι... αλλά η μοναδική άλλη σειρά που την έχω κάνει 3 φορές rewatch είναι το AzuDai... φαντάζομαι δεν χρειάζεται συστάσεις. XD
Μάι 14 2010 01:19
Strange Loop → Kenny
To πιο κοντινο που βρηκα στο Cowboy Bebop τοσα χρονια ηταν το firefly (σειρα). Την εχεις δει;
Μάι 14 2010 01:15
Kenny → Strange Loop
[QUOTE=ssj4goku13;390304]Iεροσυλε.. Το μοναδικο ανιμε που εχω κανει rewatch 3 φορες..Ελπιζω να αλλαξεις γνωμη για αυτο το διαμαντι..[/QUOTE]Έτσι. Κι εγώ 3 φορές. Bebop forever.
/brofist
Μάι 14 2010 01:07
Serestrum → Strange Loop
[IMG]http://i41.tinypic.com/24mx460.jpg[/IMG]
μα γιατι...?
Μάι 13 2010 20:40
Strange Loop → Serestrum
θα με κανεις να βαλω στην ακρη το magic mouse και να παιξω με razer mamba ..
Μάι 13 2010 00:20
Serestrum → Strange Loop
αν επαιξες single player ισως να παλευεται. σε multiplayer ομως...?
Μάι 10 2010 14:08
Strange Loop → Serestrum
επαιξα αρκετα fps με αυτο και το βρηκα ευχρηστο , οχι ομως για πολυ μεγαλο διαστημα ειναι η αληθεια (πιανεται το χερι)..Κανει τα παντα ομως γιατι εχει τρομερο customizing..
Μάι 10 2010 14:02
Serestrum → Strange Loop
XD
κακα τα ψεματα, επειδη εχω πιασει αυτο το ποντικι σε καποιες περιπτωσεις, ειναι πραγματικα καλο για net browsing αλλα σε gaming δεν εχει καμια ελπιζω πιστευω...
Μάι 10 2010 13:57
Strange Loop → Madarb
[url]http://www.yorkshireeveningpost.co.uk/news/Survivors-Scifi-series-axed-by.6223285.jp[/url]
αυτο ειχα διαβασει εγω...
ξερεις τιποτα αλλο?
Μάι 08 2010 19:54
Strange Loop → iristella
εδω ειναι που ζηταω το msn αλλα ειναι ακομα πολυ νωρις πιστευω...xD
εμενα μου πηρε 3 χρονια να συνηθισω το photoshop..
μη σε παρει απο κατω plz...
Απρ 19 2010 19:44
iristella → Strange Loop
Για awsome δεν ξέρω weak against flattery είμαι σίγουρα XD. Χμμ όταν με το καλό κάνω format στο pc θα βάλω το CS5. Προς το παρόν βέβαια κάνω εξάσκηση με το CS2 και ήδη βρίζω θεούς και δαίμονες με το πόσο πολύπλοκο είναι σαν πρόγραμμα. XD Αλλά ντάξει ακούω ότι οι πρώτες τρείς βδομάδες είναι δύσκολες or smth like that. :3
Απρ 19 2010 19:39
Strange Loop → iristella
ουτε μιση ικανοτητα δε θελει... ενα νεο tool ειναι , βεβαια για την παραμικρη λεπτομερεια δεν θελει 1337 ικανοτητες... καπου 13 αν τις μετρησα καλα...
σ αρεσει και η μπαλα, ποσο πιο awesome μπορει να είσαι;; χD
ειπαμε ειμαι κολακας...
Απρ 19 2010 19:13
Kenny → Strange Loop
[QUOTE]Προσωπικα δε με νοιαζει ο αλλος να μαθει τι βλεπω [B]αλλα ουτε και θα του το πω ομως.[/B][/QUOTE]Άρα πρακτικά το κρύβεις κι εσύ. :P
Κοίτα, δεν έχω φτάσει σε παρανοϊκά επίπεδα κρυψίνοιας, όποιος κοιτάξει τους σκληρούς μου δίσκους αμέσως θα βγει τα manga και τα anime... απλά εγώ δεν το λέω αριστερά-δεξιά, γιατί δεν βλέπω το λόγο. Το λέω μόνο σε έμπιστους φίλους που ξέρω ότι θα τα εκτιμήσουν, ή τουλάχιστον δεν θα με κοροϊδέψουν.
Όσο για τους φασίστες που ανήκουν στο football fandom, καμία σχέση με τους παιδόφιλους. Καταρχήν αυτούς τους ξέρει η κυβέρνηση και τους χρειάζεται για να προκαλούν χάος, να καταστρέφουν πορείες και να σκοτώνουν αλλοδαπούς. Αλλά ακόμα και να μην τους χρειαζόταν, there's a LOT of money to be made στο ποδόσφαιρο... δεν πρόκειται να τους αγγίξουν ποτέ, man.
Απρ 16 2010 14:48
Strange Loop → Kenny
Πιστευω το παρακανεις λιγο με το να λες οτι δεν χρειαζεται ο αλλος να δειχνει οτι ασχολειται με τα anime. Το να το κρυβεις ειναι το χειροτερο πιστευω. Προσωπικα δε με νοιαζει ο αλλος να μαθει τι βλεπω αλλα ουτε και θα του το πω ομως. Πιστευω οτι δεν επηρεαζει καθολου την κοινωνικη ζωη καποιου το τι βλεπει σπιτι του. Και αν καποιος εχει προβλημα, τοτε δε πρεπει να απασχολει εσένα αλλα αυτον.
Οσο για αυτο με τους παιδοφιλους , εχεις δικιο οτι οι περισσοτεροι ανηκουν στο ανιμε fandom αλλα κατι αντιστοιχο ισχυει και με τους περισσοτερους φασιστες που ανηκουν στο footbal fandom και δεν πρεπει να παιρνει η μπαλα ολους..
Απρ 16 2010 14:14

Αυτή η ενημερωμένη κατάσταση έχει φτάσει στο μέγιστο αριθμό των απαντήσεων που επιτρέπονται